*Varning för spoilers*

Jag har verkligen haft ett par fullspäckade veckor. Har hamnat efter med allt känns det som.

Men nu, lite kommentarer av förra veckans SKAM.

Självklart så skulle Sana fixa det här med russebussen, hon är ju bara så himla cool. Hon är smart hon får Pepsi max gänget att betala för allt och hon får vara busschef.

Det var trevligt att få se bitar av hennes familjeliv och hennes föräldrar, speciellt hennes mamma pappan var ju bara med en kort stund. Så himla fin hennes mamma är och så fint deras prat var där i Sanas rum. Så fint också att se att hennes bror har hennes back och verkligen bryr sig om henne och vill hjälpa henne. Klart att han bryr sig om henne, det är ju hans syster men så fint att han hjälpte henne ur knipan.

Vi får väl se hur hela den här att Yosef inte är är troende muslim. Vet inte om det var jag som missuppfattade. Men var han inte alls muslim? Eller var det så att han inte är troende? Eller tillhör han en annan religion kanske? Aja det lär visa sig i kommande avsnitt tänker jag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag blev det tack och adjö till den här serien. Jag kände redan när jag kollade på tredje säsongen att den var si så där, höll på att sluta kolla på den.

Fortsatte ändå att kolla på den men nu när säsong 4 har börjar känner jag bara att det är samma sak hela tiden och att det inte alls intresserar mig längre. Orkar inte lägga ner tid på en serie som jag slökollar på och inte är så intresserad av längre. Finns så mycket serier jag vill se och kände att denna inte är så intressant eller originell längre.

Likes

Comments

* Varning för spoilers.*

Besvikelsen när man sätter igång avsnittet och inser att det är endast 18 minuter. Jag tror inte att varken Noora eller Yousef är intresserad av varandra, att Yousef är intresserad av Sana syns ju på långa vägar. Och givetvis att Sana är intresserad av honom, ska bli spännande att se vart detta leder.

Kul med russebuss grejen. Skrattade en hel del åt stare down scenerna. Älskade Sanas stare-down. Hur hon nu ska skaffa fram 320 000 ska bli intressant att se.

Jag är över hela Noora och William grejen eftersom han nu inte är med länge men jag är ändå nyfiken på vad hon hade att säga om honom. Jag gissar på en annan tjej helt enkelt.

Likes

Comments

*Varning för spoilers*

Äntligen, äntligen har 4:e säsongen haft premiär och finns nu att se på SVT Play. Jag såg första avsnittet tidigare idag. Jag önskar att jag hade tålamodet att vänta tills alla avsnitt har sänds för att se dem alla i ett svep. Men vem försöker jag lura, det tålamodet finns inte hos mig.

Så underbart att få återse tjejerna igen och jag är så glad över att det är Sana vi får följa och lära känna lite mer. Jag hade såklart önskat att även Vilde fick en egen säsong men då detta är den sista så är jag oerhört glad över att det är Sana som är huvudpersonen.

Skratta så himla mycket åt scenen när Sana kommer hem och hennes bror har alla sina vänner över och hon sådär kaxigt som bara hon kan säger: "Vadå tom vår mamma är bättre i basket än du".

Och kan det vara så att Sana kommer att få ett kärleksintresse? Det ska bli intressant att få se henne hantera det här med sin tro och religion lite närmare.

Visst att jag gillar killgänget men jag saknade verkligen tjejerna i säsong 3 så det var så härligt att det åter igen är fokus på tjejgänget.

Hoppas inte de kommer att dra ut på hela den här Noora och William grejen, är de tillsammans eller inte. Jag älskade dem verkligen som par men iom att Thomas Hayes har sagt tack och hej då till den här serien så tycker jag bara att de kan få ett avslut på riktigt och Noora kan se sig om eventuellt ett annat förhållande. Visst hintades det om det lite i detta avsnitt.

Likes

Comments

Jag håller på att avsluta säsong 6 av Homeland. Sista avsnittet på denna säsong sändes häromdagen.

Jag har verkligen tyckt om den här serien, första och andra säsongen var så himla bra. Fjärde tyckte jag var ganska långtråkig, den stod liksom och stampade på ett och samma ställe. Femte var så himla bra när de var i Berlin.

Nu är de tillbaka i USA, New York närmare bestämt. Har tre avsnitt kvar på den här 6:e säsongen och jag måste säga att det inte har varit den starkaste säsongen. Homeland är i stort sett alltid bra men den här säsongen har inte imponerat på mig så himla mycket. Bäst har såklart varit att *spoiler* Quinn lever, men ja han är långt ifrån sitt vanliga jag. Han som hela tiden har varit en favoritkaraktär har bara gått omkring och varit grumpy denna säsong. Visst av förståeliga skäl men ja jag vill ha vanliga Quinn tillbaka. *slut på spoiler*

Homeland kommer tillbaka med en 7:e och 8:e säsong. Och givetvis kommer jag att titta och hoppas på att de säsonger är bättre än denna.

Likes

Comments

Jag är så nyfiken på nya Prison Break så det finns inte. Men jag kommer vänta med att se den tills alla avsnitt har sänts nu när den har gjort comeback innan jag tittar på den. Vill se alla avsnitt i ett svep, pallar inte att vänta på ett nytt avsnitt varje vecka.

Jag älskade första säsongen när den kom för ett par år sedan, första säsongen var så himla bra och spännande. Vem var liksom inte lite kär i Michael Scofield?! Andra och tredje säsongen tyckte jag sisådär om och så tyckte jag att fjärde var bra.

Jag var först lite skeptisk till att den skulle få en ny säsong såhär många år senare. Men jag ska vara ärlig jag är lite glad att den har gjort comeback. Återstår att se vad jag tycker om den. Har någon sett den än? Utan att spoila vad tyckte ni?

Likes

Comments

Jaaaaa äntligen är det bekräftat att säsong 4 av Skam ska handla om älskade Sana.

En annan mindre rolig nyhet är att fjärde säsongen av denna underbara serie blir den sista. Det bekräftar Julie Andem, skaparen av Skam. Jag är superglad att säsongen ska handla om Sana men jag hade hoppats på en 5:e där vi fick följa Vilde. Men det är väl bäst att sätta stopp vid toppen.

Likes

Comments

Stockholm 💗 min stad, staden jag bott i hela mitt liv i, min bas, mitt liv, min stad, mitt hem, hela mitt liv ❤ 💔 Vad är det för jävla värld vi lever i!

Likes

Comments

Bild: We❤It

Jag har haft ett par rent ut sagt skitveckor den senaste tiden. Det har varit så fruktansvärt jobbigt och jag har inte haft ork till mycket. Så här låg har jag inte känt mig på länge. Allt känns liksom jobbigt och den ständiga ångesten gör det bara värre och värre. Det har varit så många tankar som har snurrat runt och runt, speciellt på kvällar och nätter. Så jag har haft så svårt att sova på sista tiden med, så himla jobbigt.

Det är väl idag som jag börjat känna mig bättre än vad jag gjort på bra många veckor. Att jag ens klarat av att gå till jobbet med ett straight face har varit ett under. Men jag ska ta mig ur detta med så småningom.

Likes

Comments

Jag borde egentligen avsluta/titta ikapp de serier som jag följer och inte påbörja en massa nya. Kunde inte hålla mig från att börja på "Innan vi dör" som finns att se på SVT Play. Har hunnit se två avsnitt (8 avsnitt finns ute av 10) och jag gillar den verkligen, riktigt bra och spännande.

Kan verkligen rekommendera den om ni vill se en bra kriminalare/drama/thriller.

Likes

Comments