Läste ut den här helt hysterisk roliga boken igår, Badhytten: Det som göms i sand kommer fram ibland. Passar perfekt att läsas så här i sommartider. Den beskrivs som "en skruvad kriminalkomedi med värme och humor". Och det är precis vad den är.

Beskrivning från Bokus:

Kan man få livstids fängelse när man är 82 år?

Tidigt en morgon tjuvspelar de gamla vännerna Egon och Ragnar tillsammans med systrarna Elisabeth och Märta på Falsterbo golfbana. Det ser ut att bli en fantastisk sommardag men golfrundan avbryts tvärt när vännerna gör en fasansfull upptäckt. I bunkern på hål två ligger golfklubbens ordförande Sven Silfverstolpe död.

Stor förvirring utbryter och Egon och Ragnar gör vad de kan för att bringa ordning i kaoset. För att dölja sin inblandning i Silfverstolpes död baxar de in honom i golfbilen och kör mot klubbhuset. Men ingenting går som planerat och snart har de satt igång en händelseutveckling som är omöjlig att stoppa. Och det här är bara starten på en ovanlig sommar under Falsterbonäsets soliga himmel.


Rekommenderas varmt 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bild: We❤It

Det är inte så att man direkt märket att det är sommar med tanke på vädret. Jag är iof ingen älskare av sol och värme men lite finare väder hade det allt kunnat vara än vad det har varit den senaste tiden.

Jag har haft en fin start på helgen. Tog välbehövd sovmorgon. Jag brukar inte sova längre än till ca 8.30 på helgerna men idag vaknade jag efter 10! Det händer verkligen inte ofta kan jag säga. Men hade verkligen ingen stress kring det. Gick upp och gjorde frukost en stor kopp kaffe. Sedan har eftermiddagen gått åt till att dona här hemma, tvätta (så skönt med tvättmaskin hemma), städa och dammsuga. Nu har jag parkerat mig i soffan men en till kopp kaffe.

Har inga planer idag, skönt. Så det blir att bara slappa här hemma, se på film och tv-serier. Så himla skönt med en sån dag med, det behövs ibland.

Imorgon väntar umgänge med pappa. Jag ska bjuda honom på lunch på stan, så himla mysigt. Härlig med lite kvalitetstid med lilla pappa.

Likes

Comments

Såg klart sista avsnittet av den fantastiska serien SKAM. Som jag älskar den serien. Nu har alltså sista avsnittet någonsin sänds. Trist tycker jag för de hade absolut kunnat fortsätta ett tag till med den fanskaran som de har. Men samtidigt tycker jag att de gör rätt och avslutar i topp istället för att dra ut på det som så många andra serier gör. Finns på tok för ånga serier som ältar på i oändlighet, då är det bättre att avsluta med flaggan i topp.

Fint att det var de här orden som fick avsluta och summera det hela.

Likes

Comments

Vilken stress jag har haft den här veckan kan jag tala om med ett hackat instagram konto. Jag har ett instragram konto som är privat för familj och vänner, inget stort konot alls. Det är inte som att jag är Kim Kardashian med 100 miljoner följare, har pratar vi under 100 i antal. Så fattar inte vad fan en hackare skulle med mitt lilla konto till.

Jag fick det först hackat för ett par veckor sedan, men lyckades få tillbaka det eftersom jag bara kunde maila om ett nytt lösenord. Men nej där var det inte slut tydligen. I måndags fick jag det åter igen hackat inte en gång utan två gånger. Denna gång med större konsekvenser. Jag blev helt och hållet utlåts från mitt konto. Vad jag en försökte funkade det inte att få tillgång till mitt konto och då är jag väldigt dator kunnig skulle jag vilja säga. Hackern hade bytt ut min mail adress så det gick inte att komma åt kontot alls. Den paniken jag kände var inte att leka med, blev livrädd att personen skulle börja lägga upp en massa skit och skriva en massa skit på andra konton, samt komma över en massa uppgifter.

Med hjälp av instagram lyckades jag få tillbaka mitt konto., tack och lov. Det var dock en procedur det med, jag var tvungen på olika sätt bevisa att det kontot var mitt, maila in bild där jag har handskrivet skrivit en kod på ett vitt papper som de mailade mig, hålla i bilden där även mitt ansikte syns samt min hand. De kunde ganska snabbt konstatera att jag ägde det konot, tack och lov. Jag fick tillträde till det med olika inlogg instruktioner. Fort som bara den avföljde jag varenda en och tog bort varenda bild, och så raderade jag det kontot . Vill inte riskera att få det hackat igen. eftersom det nu hänt ett par gånger. Det var bara att skaffa ett nytt.

Jag vill passa på att tipsa er hur viktigt det är att ha ett starkt och säkert lösenord. Tänk på att ni ska blanda stora och små bokstäver, använda siffror, bindestreck, tecken osv. Ett annat tips är att ni även aktiverar funktionen på era instagram konto som heter "tvåfaktorsautentisering". Läs mer om det på instragrams hemsida, detta hjälpte även att jag kunde få tillbaka mitt konto fort.

Likes

Comments

Igår började jag kolla på den här serien på HBO Nordic som jag hört så mycket gott om från alla håll och kanter. The Handmaid´s Tale. Jag visste inte så mycket om den när jag började kolla mer än att serien var baserad på en bok med samma namn.

Hann med att se tre avsnitt, hela säsongen har tio avsnitt. Till en början tänkte jag mest vad fan är detta. Men ju längre jag tittade så gillar jag den, riktigt välgjord och välspelad serie. Visst är den helt och hållet bisarr och skum men jag gillar den.

Likes

Comments

Varmt välkomna till denna blogg. Jag har gjort ett par taffliga försök till att hålla igång en blogg. Det går bra ett par veckor men sedan händer något och det går lång tid mellan uppdateringen. Men vi ger det ett försökt ill helt enkelt 😊Kul att ha ett ställe att dokumentera på helt enkelt.

Här kommer du få läsa om allt möjligt, min vardag, böcker jag läser, filmer och tv-serier jag ser, skönhetsprodukter, heminredning, lite om allt möjligt helt enkelt..

Undrar du något så tveka inte att lämna en kommentar. Hoppas du ska trivas här.

Likes

Comments