Den här scruben från Rituals doftar helt ljuvligt. Jag har inte testas så många just body scrub från dem men från de jag testat är detta min absoluta favorit. Doftar så gott och känns så himla frisk.

Den här lilla burken fick jag i julkalendern som Rituals hade 2016 som jag köpte. Perfekt att testa 24 produkter och hitta nya favoriter och denna scurb blev verkligen en nya favorit. Kommer definitivt att köpa större burk.

Good Luck Scrub kallas denna och du hittar den hos Rituals.

Likes

Comments

Såg även den här filmen i helgen, Alice Through The Looking Glass. Man kan säga att detta är uppföljaren till Alice in Wonderland som kom 2010.

Den här var väl inte riktigt något mästerverk. Den var helt ok att se, rent visuellt är den fantastisk med mycket färg och häftiga detaljer. Men den är på tok för lång och historien för tunn för att det ska räcka i nästan 2 timmar.

Likes

Comments

Jag är inte så mycket för Isadoras smink. Visst använde jag det när jag var yngre eftersom man inte riktigt hade råd att kosta på sig bättre smink och märken.

Men deras nagellack måste jag slå i saken för, deras nagellack är riktigt bra. Speciellt dessa ovan som är "märkta" extra long lasting. De håller i stort sett hela veckan. Det är så himla tradigt när nagellack börjar flagna efter 2-3 dagar. Men detta håller verkligen en hel vecka.

Denna ovan är en favoritfärg, Femme Fatale heter den. Kostar 69 kr överallt där Isadora säljs, kan verkligen rekommendera deras nagellack.

Likes

Comments

Igår kväll såg jag denna film, Mitt stora feta grekiska bröllop 2. Jag tyckte första filmen var riktigt rolig den här inte så mycket. Den var faktisk inte alls så bra. De hade verkligen inte behövt komma en del 2 för den var helt onödig.

Som sagt första var rolig och bra. I den här hade de liksom tagit slängt in varenda grekiska klyscha och det var varken roligt eller bra. Vet inte hur många gånger i filmen eller i en och samma mening ordet grek förekom. Jag satt mest och himlade med ögonen åt den här uppföljaren.

Likes

Comments

Äntligen har säsong 4 av Sherlock börjar. Första avsnittet på nya säsongen hade premiär förra veckan. Jag ska se andra avsnittet nu ikväll. Har varit så slut efter veckan på jobbet så jag har inte orkat se den i veckan, men ikväll så.

Slutet på förra veckans avsnitt krossade mitt hjärta. Så jag hoppas på en lösning i detta avsnitt. Så himla tråkigt att säsongerna är så korta, sista avsnittet sänds nu på söndag. Sedan väntar väl den evighetslånga väntan på en till säsong.

Underbart att avsnitten finns på Netflix dagen efter att det har sänds i England.

Likes

Comments

Det här är en av mina favorit body butter från The Body Shop, Glazed Apple. Detta är en del i deras säsongserie som de har till jul. Jag köper alltid 2-3 sådana här stora burkar så jag har genom året. Doftar helt ljuvligt.

Likes

Comments

...vilken vecka jag har haft på jobbet, jag är fullkomligt slut och då har jag två arbetsdagar kvar. Men det ska jag väl klara av 😃 Jag har varit helt slut när jag kommit hem om dagarna, just nu känns ögonen tunga och jag känner för att slockna och så kommer det bli. Ska ändå upp tidigt till jobbet så passar på att få mig lite ordentligt med sömn så jag orkar med de här två dagarna. Längtar verkligen till helg.

Likes

Comments

Igår kväll såg jag den här filmen, The Girl on the Train eller Kvinnan på tåget som den heter på svenska. Filmen är baserad på boken med samma namn skriven av Paula Hawkins. Jag har läst boken och gillade den väldigt mycket.

Filmen var sådär faktiskt, den var lite långtråkig och inte alls så bra som jag trodde den skulle vara. Emily Blunt var riktigt bra i rollen men annars så köpte jag inte riktigt de övriga karaktärerna. Synd på en annars riktigt bra bok, kan verkligen rekommendera boken men filmen är inget man behöver se.

Likes

Comments

Varning för spoilers.

Jag såg tredje säsongen igår, såg klart hela säsongen på en dag. Det är ju inte så svårt eftersom avsnitten är så korta, perfekt.

Som alltid var det en bra säsong men jag vet inte det var något jag saknade och jag vet inte vad det var, kan inte sätta fingret på vad det var jag saknade.

Det jag tycker om så mycket med Skam är att de tar upp så viktiga ämnen som både unga men även äldre generationen kan trappas med. I denna säsong Isak som kommer ut som gay, gillade även hur de vävde in att Evan var bipolär, det är också viktigt ämne att ta upp.

Jag hade läst att Thomas Hayes som spelar William inte skulle återvända till serien. Läste en artikel där han nämner att han inte var bekväm med all uppmärksamhet han fick och han helt enkelt blev för overwhelmed. Trist att han valde att lämna serien men jag kan förstå honom. Dock var det ju väldigt snopet hur han och Nooras förhållande avslutades. Det kändes liksom inte som att vi fick ett ordentligt avslut på deras relation. Trist att han inte var med ett avsnitt iallafall så de två fick ett ordentligt avslut.

Likes

Comments

Verkligen alla pratar om SKAM, den här serien har väl inte undgått någon.

Jag hängde på detta tåg förra veckan. Jag såg de två första säsongerna på två dagar. Den första säsongen hade ju så korta avsnitt. Jag ville verkligen se tredje säsongen men min norska är lite si så där så det kändes som att jag missade en hel del av dialogen.

Men imorgon 6 januari finns äntligen tredje säsongen på SVT Play med svensk text. Så himla peppad. 

Likes

Comments