*Varning för spoilers*

Äntligen, äntligen har 4:e säsongen haft premiär och finns nu att se på SVT Play. Jag såg första avsnittet tidigare idag. Jag önskar att jag hade tålamodet att vänta tills alla avsnitt har sänds för att se dem alla i ett svep. Men vem försöker jag lura, det tålamodet finns inte hos mig.

Så underbart att få återse tjejerna igen och jag är så glad över att det är Sana vi får följa och lära känna lite mer. Jag hade såklart önskat att även Vilde fick en egen säsong men då detta är den sista så är jag oerhört glad över att det är Sana som är huvudpersonen.

Skratta så himla mycket åt scenen när Sana kommer hem och hennes bror har alla sina vänner över och hon sådär kaxigt som bara hon kan säger: "Vadå tom vår mamma är bättre i basket än du".

Och kan det vara så att Sana kommer att få ett kärleksintresse? Det ska bli intressant att få se henne hantera det här med sin tro och religion lite närmare.

Visst att jag gillar killgänget men jag saknade verkligen tjejerna i säsong 3 så det var så härligt att det åter igen är fokus på tjejgänget.

Hoppas inte de kommer att dra ut på hela den här Noora och William grejen, är de tillsammans eller inte. Jag älskade dem verkligen som par men iom att Thomas Hayes har sagt tack och hej då till den här serien så tycker jag bara att de kan få ett avslut på riktigt och Noora kan se sig om eventuellt ett annat förhållande. Visst hintades det om det lite i detta avsnitt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag håller på att avsluta säsong 6 av Homeland. Sista avsnittet på denna säsong sändes häromdagen.

Jag har verkligen tyckt om den här serien, första och andra säsongen var så himla bra. Fjärde tyckte jag var ganska långtråkig, den stod liksom och stampade på ett och samma ställe. Femte var så himla bra när de var i Berlin.

Nu är de tillbaka i USA, New York närmare bestämt. Har tre avsnitt kvar på den här 6:e säsongen och jag måste säga att det inte har varit den starkaste säsongen. Homeland är i stort sett alltid bra men den här säsongen har inte imponerat på mig så himla mycket. Bäst har såklart varit att *spoiler* Quinn lever, men ja han är långt ifrån sitt vanliga jag. Han som hela tiden har varit en favoritkaraktär har bara gått omkring och varit grumpy denna säsong. Visst av förståeliga skäl men ja jag vill ha vanliga Quinn tillbaka. *slut på spoiler*

Homeland kommer tillbaka med en 7:e och 8:e säsong. Och givetvis kommer jag att titta och hoppas på att de säsonger är bättre än denna.

Likes

Comments

Jag är så nyfiken på nya Prison Break så det finns inte. Men jag kommer vänta med att se den tills alla avsnitt har sänts nu när den har gjort comeback innan jag tittar på den. Vill se alla avsnitt i ett svep, pallar inte att vänta på ett nytt avsnitt varje vecka.

Jag älskade första säsongen när den kom för ett par år sedan, första säsongen var så himla bra och spännande. Vem var liksom inte lite kär i Michael Scofield?! Andra och tredje säsongen tyckte jag sisådär om och så tyckte jag att fjärde var bra.

Jag var först lite skeptisk till att den skulle få en ny säsong såhär många år senare. Men jag ska vara ärlig jag är lite glad att den har gjort comeback. Återstår att se vad jag tycker om den. Har någon sett den än? Utan att spoila vad tyckte ni?

Likes

Comments

Jaaaaa äntligen är det bekräftat att säsong 4 av Skam ska handla om älskade Sana.

En annan mindre rolig nyhet är att fjärde säsongen av denna underbara serie blir den sista. Det bekräftar Julie Andem, skaparen av Skam. Jag är superglad att säsongen ska handla om Sana men jag hade hoppats på en 5:e där vi fick följa Vilde. Men det är väl bäst att sätta stopp vid toppen.

Likes

Comments

Stockholm 💗 min stad, staden jag bott i hela mitt liv i, min bas, mitt liv, min stad, mitt hem, hela mitt liv ❤ 💔 Vad är det för jävla värld vi lever i!

Likes

Comments

Bild: We❤It

Jag har haft ett par rent ut sagt skitveckor den senaste tiden. Det har varit så fruktansvärt jobbigt och jag har inte haft ork till mycket. Så här låg har jag inte känt mig på länge. Allt känns liksom jobbigt och den ständiga ångesten gör det bara värre och värre. Det har varit så många tankar som har snurrat runt och runt, speciellt på kvällar och nätter. Så jag har haft så svårt att sova på sista tiden med, så himla jobbigt.

Det är väl idag som jag börjat känna mig bättre än vad jag gjort på bra många veckor. Att jag ens klarat av att gå till jobbet med ett straight face har varit ett under. Men jag ska ta mig ur detta med så småningom.

Likes

Comments

Jag borde egentligen avsluta/titta ikapp de serier som jag följer och inte påbörja en massa nya. Kunde inte hålla mig från att börja på "Innan vi dör" som finns att se på SVT Play. Har hunnit se två avsnitt (8 avsnitt finns ute av 10) och jag gillar den verkligen, riktigt bra och spännande.

Kan verkligen rekommendera den om ni vill se en bra kriminalare/drama/thriller.

Likes

Comments

Bild: We❤It

Jisses vilket väder idag. Det snöar sådär jobbig snö, som blåser åt alla håll. Nu känner jag att det räcker med snö och vinter, nu får gärna våren komma. Jag älskar vinter i vanliga fall men nu såhär i mars månad får det vara nog känner jag.

Likes

Comments

I helgen såg jag den här fantastiska filmen. Som jag har gråtit till den, tömde varenda tårkanal som jag hade. Vilken underbar film, se den om ni ännu inte har sett den.

Den här filmen slet ut mitt hjärta, stampades på för att sedan åter igen krossas. Klump i magen hade jag i stort sett hela filmen. Detta är en otroligt gripande film. Filmen är baserad på en sann historia. Man får först följa Saroos uppväxt i Indien. En dag somnar han på ett tåg som tar honom till mångmiljonstaden Calcutta där han först hamnar på gatan för att så småningom komma till ett barnhem. När han är fem år adopteras han till ett par i Australien. Delarna i Indien är hemskt, så hemskt. Gatubarn är så vanliga där att ingen ens höjer på ögonbrynen när en liten pojke går runt på gatan och förtvivlande ropar efter sin mamma. Man får följa Saroos överlevnad på gatan i slummen med andra barn, risken för sexuellt utnyttjande är hela tiden där, att de ska säljas som sexslavar. Som tittare känner man en sådan förtvivlan över dessa barns situation, och jag känner förakt för hela jävla mänskligheten. Så fruktansvärt eftersom detta förekommer i Indien och många andra delar av världen.

Den andra delen utspelar sig tjugofem år senare i Tasmanien. Saroo har vuxit upp hos sina kärleksfulla adoptivföräldrar i en trygg miljö utan att sakna något. Under en middag hos en kurskamrat med indisk bakgrund väcks minnen från hans liv i Indien. Han tipsas om nystartade Google Earth för att hitta sitt ursprungliga hem och födelseort.

Sunny Pawar som spelar Saroo som ung är helt bedårande och briljant. Det måste vara den bästa barnskådespelare jag någonsin sett, han är helt fängslande att följa. Dev Patel spelar honom som vuxen och även han gör det med bravur.

Lion är helt enkelt en fantastisk film, det går inte att inte bli berörd och rörd av den. Det är en film som kommer stanna kvar länge inom mig. Jag säger det igen, se den.

Likes

Comments

Bild: We❤It

Ungefär så har min söndag sett ut. Jag har haft lite ont i huvudet så det har inte blivit många knopp gjorda idag inte. Har precis även tagit ett bad. Blir lite lätt middag och sedan lite te med en bok i soffan innan det är dags att sussa. Börjar tidigt imorgon så gäller att inte komma i säng för sent.

Igår var mamma och jag och handlade lite småsaker. Jag är på jakt efter ett par bra mörkläggningsgardiner. Jag har persienner i mitt sovrum men jag är så himla ljuskänslig, jag vill sova i ett becksvart sovrum. Älskar hotell som har sådana gardiner som gör att det blir totalt mörkt. Även fast jag har persienner så hjälper inte det mig nu när det blir ljusare tidigare än vanligt. Och ljusare tider kommer. Därför ska jag se till att investera i ett par bra mörkläggningsgardiner som man kan dra för. Tycker inte riktigt det hjälper med rullgardin utan ska köpa mig ett par ordentliga gardiner. Hittade ett par på Hemtext men just den färgen jag ville ha så ska kolla i stan om jag hittar dem där.

Likes

Comments