Om ni har missat denna tv-serie så är det hög tid till att ni ska kolla in den. Jag såg klart hela säsongen på två dagar, när man väl hade börjat gick det inte att sluta för den var så bra och fängslande. Finns att se på HBO Nordic. Jag visste inte så mycket om den när jag började kolla mer än att serien var baserad på en bok med samma namn.

Till en början tänkte jag mest vad fan är detta. Men ju längre jag tittade så gillar jag den, riktigt välgjord och välspelad serie. Visst är den helt och hållet bisarr och skum men jag gillar den.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Älskar Rituals, älskar deras butiker lite för mycket helt enkelt 😊 Var där och handlade idag och detta var vad jag kom hem med. Inte lika mycket som jag brukar handla i vanliga fall, så I did good 😊

Jag har testat en rad olika krämer och rengöring från olika sorters märken för ansiktet. Rituals är de jag fastnat bäst för och de som passar min hud bäst helt enkelt.

Det är dessa tre som jag använder:

* Creamy Face Lotion

* Refreshing Facial Toner

* Active Moisture Lotion

Och så blev det även en av deras doftstickor, de lite mindre. Dessa har jag alltid i badrummet, men den underbara doften sprider sig alltid över hela lägenheten. Den jag köpte, The Ritual of Buddha är en av mina favoriter.

Likes

Comments

Varmt välkomna till denna blogg! Jag har gjort ett par taffliga försök till att hålla igång en blogg. Det går bra ett par veckor men sedan händer något och det går lång tid mellan uppdateringen. Men vi ger det ett försökt ill helt enkelt 😊Kul att ha ett ställe att dokumentera på helt enkelt.

Här kommer du få läsa om allt möjligt, min vardag, böcker jag läser, filmer och tv-serier jag ser, skönhetsprodukter, heminredning, lite om allt möjligt helt enkelt. 

Undrar du något så tveka inte att lämna en kommentar. Hoppas du ska trivas här.

Likes

Comments