Hei og lenge siden sist. Jeg sitter her og klør meg litt hodet. Nå er det akkurat en måned siden jeg publiserte det forrige innlegget. Som tiden flyr, har du virkelig sett. Syns det nesten er litt merkelig fordi jeg har følt at tiden har gått så utrolig sakte. Men har kommet til en konklusjon; uansett hva du gjør, om du så kjeder deg, så går tiden. Sist jeg skrev så var jeg i Kroatia og hadde faktisk bare vært der i to dager. Nå er det over to uker siden jeg kom hjem. Har også fått vite dato når kjæresten min kommer hjem på perm, og det er faktisk ikke så lenge til! Gud som jeg savner han. Husker bare hvor hardt det var kvelden før han dro, tårene presset på helt til jeg ikke klarte å holde de inne lengre.(skal skrive et innlegg om kjæreste i militæret)


De to siste ukene har jeg egentlig brukt på trening og familie. Har også klemt inn litt tid til venner som jeg har savnet å være med. Trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg savner skolerutinen. Jeg savner ikke prøvene eller leksene, men savner at dagene mine har rutiner fordi akkurat nå føler jeg meg litt lost uten rutiner, vet liksom ikke hvor jeg skal begynne og med hva. Savner selvfølgelig også det sosiale miljøet.

Nå er det offisielt høst, men føler den ikke helt enda. Været minner meg fremdeles om sommer. Først når det begynner å bli kjøligere i lufta og mindre fint vær, da er høsten her for fult. Nå som det er 18 varmegrader ute, kan man fremdeles gå med shorts. Ellers er det ikke mye mer jeg har å skrive om i skrivende stund. Veldig deilig å få oppsummert ukene som har gått, skriftlig. Nesten en liten lettelse.

Håper du som leser har hatt en fin sommer!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei igjen! I skrivende stund er jeg faktisk i Kroatia. Vil ikke akkurat kalle dette en syden tur, men jeg er å besøker mine besteforeldre som bor her nede. Super koselig å se dem igjen, altfor lenge siden sist. De er bosatt på "landet" så er ikke akkurat å få på seg bikinien og dra ned på stranda for å si det sånn, men det er deilig vær, så det duger. Dagen i dag har egentlig gått ut på å slappe av, blant annet derfor jeg er her nede. Rett og slett for å rense tankene litt. Har egentlig ikke gjort så mye ut av dagen ellers. De siste månedene har jeg gjort en del. Har vært på sydentur til Hellas og Spania med min kjæreste og familie, noe som var utrolig koselig. I mellomtiden har jeg også jobbet. Etterfulgt av en super koselig ferie med min kjære, kom også tiden hvor han hadde innrykk i militæret(sukk). Det er og var veldig vanskelig, spesielt når det er flere uker til jeg får se han igjen neste gang. Så humøret mitt er ikke akkurat på sitt beste disse dager, men får håpe jeg blir vant til det så fort det blir en rutine. Er veldig stolt av han da! Han er veldig modig, så dette kommer han til å klare kjempe fint. Haha jeg høres ut som en superforelska 13 åring.. som forsåvidt er sant egentlig, bortsett fra at jeg ikke er 13 da, haha. Elsker kjæresten min.

Nå skal jeg spise med familien!

Z


Miss you so..

Likes

Comments

Forord; Jeg er ikke her for å dra masse tusen lesere.
​Hei på deg! Jeg har opprettet denne bloggen for å kunne dele min hverdag, tanker og hva jeg gjør i mitt friår. Som sagt, så har jeg mye på hjerte, veldig veldig ofte. Istedenfor å skrive til venner og kjæreste, så er det like så greit å bruke denne plattformen til det. Om du så velger å følge meg, er det bare hyggelig!

Snakkes

ZLikes

Comments