​Heej, nu är det 2015 och jag tänker börja mitt år riktigt bra, så jag tänker lägga ner de med bloggande för ett tag. Känner inte att jag har tid eller ork för de så nu får det vara nog för ett tag. Kommer säkert börja blogga igen om ett tag så vi kan väll kalla de paus? Aja hadee!

Likes

Comments

lite fula gonatt bilder på mig och ​näbbjäddan ;)

Likes

Comments

hejhej nu ligger jag i sängen och kollar lite bloggar osv. Idag skulle jag åka med min mormor och gammelmormor och kolla lite på julklappar, men de slutade med att när vi varit borta i 30 min så blir jag jätte sjuk och måste hem. :( mår faktiskt inte alls bra. Så resten av dagen så sov jag och kollade på serier.

I Fredags skulle jag hängt på några till en fest i Göteborg men jag kände att jag inte orkade, så jag träffade två härliga prickar och hade de skitmysigt.

Imån vet jag inte vad jag ska göra, de är enda dagen som jag inte har något att göra typ.

Måndag ska jag och Sofie gå på bio och se på Interstellar

Den verkar väldigt bra!

Tisdag blir de lite julhandling och sen uppesittarkvällen, min farbror kommer hit och vi ska titta på de.

Onsdag är de ju julafton och då kommer moster,mormor,gammelmormor och kusinerna.

Aaa de var lite om vad som hänt/ska hända dagarna runtikring.

Likes

Comments

Hej hej nu har jag precis kollat sista avsnittet av ph,snackar lite med sofie och ska sova snart. Imån blir det skola,efter så ska jag sova hos sofie och ha de lite mysigt.

Måste sova nu! Uppdaterar imån :*​

Likes

Comments

Heej!

Här är lite om helgen,

Fredag: Jag,Sofie,Vilma och Nellie drog hem till Sofie och hade lite kul, spelade biljard, Twister och snackade typ. Sedan åkte jag hem till farmor och sov där.

Lördag: Jag vaknade upp hos farmor och åt lite god frukost sedan drog jag ner till centrum och träffade Sofie. Vi handlade lite inför kvällen.När vi kom hem till Sofie så åt vi lunch och sedan drog vi igång med baket... de slutade med ett extremt fult pepparkakshus, började fint men sen gick allt åt skogen. Efter de åt vi lite middag och slutade kvällen med lite chokladfondy och frukt. De var väldigt mysigt.

Söndag: Vaknade hos Sofie och fick lite adventsfrukost,sen åkte vi till kungsmässan för att julhandla. Fick med mig en present till pappa,Olivia,Sofie och Nathalia. Sedan sitter jag här och bloggar. :D

Bilder kommer senare <3


Kisses <3​

Likes

Comments

Hej, nu sitter jag i soffan på skolan och har arbetspass. Som ni kanske har märkt så har alla bloggar på Nattstad flyttats till nouw, känns lite konstigt men de blir nog bra tror jag. :D

Tänkte slänga upp lite presenter!

Hejsan, jag tänkte dra några favoriter. Nu är det snart jul och då vill man ha massa nya saker, eller saker som har tagit slut som te.x. din favorit mascara, tvål eller kanske en go parfym.

Jag tycker att mina mascaror tar slut på typ en månad, vilket är ganska fort tycker jag. Då kan de vara väldigt bra att få en ny.

Jag gillar att testa saker, så jag tänkte testa en parfym ifrån Marc Jacobs (Dasy dream). Den luktar så sjukt gott. Jag har en från Marc Jacobs men denna.. asså shit (nya favoriten).

Sen kan de väll vara rätt kul att få bestämma sin present själv, då passar de ganska bra med ett presentkort? Visst vissa tycker att de är opersonligt men jag skulle bli riktigt glad för de ändå, då får man ju köpa något man vill ha.

Aaa de va lite om vad som är bra presenter enligt mig.

En fin liten bild på mig, Sofie och Ingrid​

Likes

Comments

Hej hej, gå in på Alice & Lizas blogg och tävla i deras giveaway ->LÄNK

Här är även bara till deras blogg -> Här!

Deras fina design ​:)

Likes

Comments

Åhh Älskar dig verkligen till solen och tillbaka hahh :*

Likes

Comments