Så jag och några vänner var ut och tog foton en eftermiddag, det var kallt och blåsigt men himlen var så vacker. Det var solnedgång så himlen var helt fylld med färgerna gul, orange, lila och en skymt av rosa. Här är då en bild på min vän som fick stå modell, jag älskar hennes halsduk då den faktisk är stickad av en vän till oss båda, den orangea färgen passar verkligen in i bakgrunden, jag gillar också hur det är människor som står i bakgrunden, det gör fotot lite mer levande. I alla fall efter den lilla fotograferingsturen gick vi in och fika på ett mysigt litet café.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så här är då några bilder från dagen då jag testade min 58mm macro lins...

Den första bilden! Det kanske låter konstigt men när jag ser det här fotot så tänker jag på dom här morgnarna när man går ut med typ frukost, sätter sig under en filt någonstans men tar det lugnt liksom och så känner men lukten av att det har regnat och det liksom sitter kvar i luften, jag vet inte vad andra tycker men jag tycker det ger en lite mysig stämning ;)

Okej, så jag tycker alla mina bilder som jag visar upp nu är bra och jag gillar dom alla, men det här blev nog favoriten. Dock så vet jag inte vad blomman heter... I alla fall, jag gillar hur man ser texturen och detaljerna på foderbladen, jag får också känslan av att den här blomman/knoppen är lite blyg och har nu liksom tagit sina första steg ut mot friheten ( ja...något i den stilen...).

Sen så var det den här, jag tror att när man ser bilden förs utan att tänka så mycket tycker man att den är rätt så tråkigt men om man ser noga så tycker (i alla fall) jag att de blir mer intressant, det blev bara inte en brun bakrund med ett vitt bär det blev mer som att man såg en historia, oj oj oj vad klyschigt det blev nu hahah, nej men jag tror att det verkligen att även fast det inte är världens mest intressanta foto så har den ändå sitt egna lilla speciella. (hahaha jämfört med blomman som jag inte kunde namnet på vet jag faktiskt vad det här är för bär! Det är ett sånt här bär så att när man trampar på den så "smäller" det, snabbare sagt ett snöbär)

Likes

Comments