Nu är jag äntligen tillbaka efter en lång paus! Jag har många idéer och mycket inspiration så hoppas att ni är lika taggade som jag.


Eftersom de gått så lång tid så tänkte jag att ni kan få se bilder på vad jag gjort under sommar lovet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Som ni märkt var de ett.tag sen jag bloggade. Men jag har ingen inspiration eller motivation längre och tkr att de är viktigt att ha. Så jag känner att hellre att ni får vänta och få bra inlägg som jag lägger ner energi på än att få dåliga inlägg nu. Plus att de är sommarlov och jag vill bara chilla och inte behöva tänka på bloggen:/

Hoppas ni förstår:)

Puss och kram, hade bra<33

Likes

Comments

Idag hade vi skolavslutning!!! Det känns super skönt att slippa skolan och allt drama för ett litet tag! Jag sov över hos Stella och vi vaknade runt 08.00. Sen gick jag och satte på mig lösögonfransar och sedan åkte jag hem till Alicia för att fixa mig. Vi åkte sen ett helt gäng till smynakyrkan där våran avslutning var.
Det var en bra men sorglig avslutning då niorna slutade. Men de var många roliga showe!

Sen gick vi till Hemköp och köpte glass, godis, och chips och satte oss i solen och njöt.

Nu kom jag precis hem och ska snart till stallet:)

Puss och kram, hade bra<33

Likes

Comments

Hej allihopa! Idag hade vi klassens dag så vi var i sisjön! Vi hade de super kul vi badade, solade, spelade rugby och åt!

Sen åkte jag hem och bytte om till lite mer finkläder, sen åkte jag och Christine till Kullavik! Christine bodde där innan och hon har kompisar där så vi åkte dit för att titta på KMS skolavslutning! Det var den bästa skolavslutningen jag varit på! Den var rolig och välplanerad och alla bjöd på sig själva! Vi åt tårta och var med hennes kompis Sofia :)

Sen åkte jag hem och åt och sen tog jag vagnen till Stella. Så nu sitter jag, Stella, Bella, micka och Naini och tittar på film och åter godis<33

Imon har vi skolavslutning och jag är så taggad!


Puss och kram, hade bra<333

Likes

Comments

Betyg är något vi alla vill slippa,
För annars kan våra tonårsliv tippa

Vuxna sätter en enorm press,
Och vad vi än gör så blir de bara stress

Vi kämpar och kämpar för att höja oss,
men egentligen vill vi bara släppa loss

Vi är bara barn och vi kämpar som djur,
Allt vi vill göra är att ta en tupplur

Vi kämpar och sliter i tio hela år,
Men vad är det vi egentligen får

Vi får söka jobb i en fullproppad stad,
Och vänta på bostad i en oändligt lång körad

Försök ni leva vårt liv,
Det kanske är dags att försöka se det från vårt perspektiv

Vi försöker göra så mycket vi kan,
Vara med kompisar, plugga och bli kär i "han"

Vi kommer med förslag så att ni kan bättra er,
Men problemen blir bara fler och fler

Tack för att ni tog er tid att läsa,
men nästa gång jag kommer med förslag rynka inte näsa


Likes

Comments

Hej på er! Idag är de tisdag den 2 juni. Jag förväntade mig sommar imorse, men när jag tittade ut genom fönstret spöregna de. Idag började vi skolan kl 10.10 istället för 08.00 och vi slutade skolan 14.30 istället för 15.00, varför vet jag inte.

Efter skolan gick jag till Göteborgs operan för att göra antagningsprov till Diskantkören. Det gick sådär jag är inte jätte nöjd så a jag tror inte jag kommer in :(

Nu ska jag titta på film och sen ska jag äta;)

Puss och kram, hade bra<333

Likes

Comments

Hej! IDAG ÄR DET FÖRSTA JUNI!!!! Vilket betyder att de är 10 dagar kvar till min skolavslutning!!! Jag är super taggad! Tänk att vara och bada,sola, grilla och cykla med sina kompisar. Hur mysigt? Jag har inte jätte mycket planer för sommaren men jag ska hälsa på min mormor och morfar på Visingsö tillsammans med Naini tror jag, och jag och Naini ska även till Falkenberg. Sen kommer jag vara mycket på landet, Kinnekulle. För där har vi vår sommarstuga och vi bygger hus där. Sen hälsar jag nog på min kompis Miriam i Skåne<33 men för det mesta ska jag nog vara här i Götlaborg.


Idag har jag varit i stallet och provrider för andra gången, det gick faktiskt ganska bra. Vi red barbacka så det skumpade väldigt mycket!

Imorgon ska jag göra antagnings prov till diskantkören på Göteborgsoperan så vi får se hur de går;)

Puss och kram, hade bra<33

Likes

Comments

Hej! Idag är det Majornaloppisen vilket är en loppis i hela Majorna. Det är fullt med folk som köper och säljer. Jag har varit här sedan 10.30 och nu e kl 15.30 så jag är helt slut i kroppen. Först gick jag med Hanna sedan kom Emilia, men nu är jag bara med Emilia och Naini. Vi har gått runt här ett tag och jag har hittat ganska mycket! Nu orkar vi inte gå mer så vi ska köpa glass och kanske godis och sitta och mysa i det fina vädret! Jag kommer nog göra en haul antingen här eller på videofy<33


Puss och kram, hade bra<33

Likes

Comments

Hej! Idag åkte hela gänget till Liseberg har varit där en hel del redan, men denna gång åkte vi dit för att titta på micka och Bella när dom hade dansuppvisning! De var super kul och båda två var jätte grymma!<333 när vi åkte hem var hela Majorna full proppad med människor och alla var typ fulla, av ngn anledning, iaf när jag kom hem åt tacos, ikväll igen. Och sedan åt jag glass och godis.

Imorgon ska jag gå på Majorna loppisen med ett gäng kompisar och även fira min mamma då det är morsdag:))

Puss och kram, hade bra<33

Likes

Comments

Hej! Ikväll var jag inte hos Maja utan hos Mikaela istället<33 vi har sminkat varandra, kört anden i glaset, gjort sönder lite krukor och en fönster bräda, varit ute, haft det mysigt och nyss åt vi tacos. Nu ska vi titta på film och äta godis,chips och popcorn och även dricka läsk:)

Imon ska vi till Liseberg och Bella och Micka ska ha dansuppvisning, som vi ska titta på<33 vi hörs mer imon!


Puss och kram, hade bra<333

Likes

Comments