Header

Det har hunnit hända mycket sen sist! Zelda växer så det knakar. Hon är nu snart 6 månader gammal och väger hela 22,5 kg. Vi har hunnit vara på Maria Brandel kursen som var otroligt lärorik, inte minst för matte. Vi fick lära oss mycket grunder i lydnaden så vi tränar på de. Zelda har även hunnit komma in i trotsåldern, öronen verkar inte funka alla gånger av någon anledning :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För ett par dagar sen tränade jag och Zelda lite hemma på gården :) vi körde stanna, inkallning och bakåt marsch. Stanna får jag träna mer på, har googlat lite hur jag ska göra, stanna är ju en väldigt bra och billig livförsäkring :) Något som gick väldigt bra var bakåt marschen, så himla följsam trots att hon bara är 15 veckor jag är så otroligt nöjd med henne, hon är så himla lugn, modig men trygg i sig själv och självsäker, ska bli så otroligt roligt att se henne växa upp :)

Likes

Comments

Idag gjorde matte en spårruta till mig med en massa god korv åt mig😍Matte tyckte jag var jätte duktig😊

Likes

Comments

Matte har varit i Stockholm i 4 dagar och jag har varit hos "fammo" husse har tyvärr oxå jobbat! Men på tisdag kommer husse oxå hem då har vi 9 dagar tillsammans med husse, och matte är oxå ledig från och med onsdag morgon, som jag längtar och åh vad vi ska njuta.

Matte har köpt mig en flytväst, hon vill att jag ska lära mig att simma, hon säger att det är roligt men jag är lite skeptisk mot det kalla vattnet.

Sen ska jag och matte hinna träna lite grann oxå :) ska be matte göra en liten planering inför veckan vad vi ska hinna med. Kanske vi kan få till lite hundmöten, stå, fokus och kontakt övningar :)

Innan husse åkte på jobbet så delade vi på glass i sommarvärmen.

/Zelda


Likes

Comments

Matte vill att jag ska lära mig simma, jag tycker ännu vattnet är lite läskigt så jag simmar bara in till land. Nästa gång säger matte att hon ska ha med sig en massa korv säger hon. Matte säger oxå att hon känner en massa bad glada hundar och kanske vi kan få följa med då så jag tycker det är roligare att vara i vattnet. Fortsättning följer...

/ Zelda

Likes

Comments