Varje gång vi duschar står hon där och väntar på sin tur så idag gav jag upp och uppfyllde hennes önskan så idag blev det äntligen hennes tur att duscha!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vårat hundår i bilder❤️
Januari: Frost hjälper oss att skotta snö. Och får ett stort krampanfall

Februari: vi tränar för fullt inför vindälvsdraget draget

Mars/april: vi deltar i vindälvsdraget med boxerklubben där jag bryter handleden. I april blir Frosts epilepsi ännu sämre och vi börjar fundera på att avsluta hans lidande💔

Maj: vi är och hälsar på våran nya familjemedlem Zelda 😍
Juni: vi avslutar Frosts lidande och släpper iväg honom till regnbågsbron. Sorgen förbytts till glädje när Zelda flyttar hem❤️

Juli: En massa valpmys😍

Augusti: jag och Zelda börjar träna lite smått

September: Vi går kurs i Kiruna för Maria Brandell.

Oktober: En massa härliga promenader❤️

November/December: Vi går en IPO kurs ( Foto: @sport_dog_life ) och det blir några träningar i lokalen😍

Hoppas på ett betydligt bättre hund åt 2018 och att vi utvecklas och att jag äntligen kan ställa mig på tävlingsplanen, hoppas bara mina nerver klarar de😅

Likes

Comments

Efter jobbet råkade jag somna en stund, men sen så tog jag en skön men kall promenad, -27 grader här idag. Men de var riktigt skönt att få komma ut och röra på sig lite. Zelda tyckte som vanligt att de är så kul att testa hur fort man kan springa och att matte är lite väl långsam!

Likes

Comments

Idag har de verkligen varit full rulle. Husse åkte på morgonen till fammo för att fixa med traktorn. Jag och matte tog sovmorgon och klev inte upp förrän vid 10 tiden så vi började städa gästrummet. Sen packade vi och åkte till fammo vi med. Där hjälpte jag matte och baka och laga mat åt allihopa de blev mycket gott. Men inte fick jag jaga katterna heller🐯 nu är jag så trött så trött jag tror jag kommer sova super duper länge imorgon.

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!
Vädret här varierar som en jojo verkar det som, eller de har det gjort hela vintern egentligen! Igår -20 grader och idag -5 grader, man vet nästan inte hur man ska klä på sig. Men mycket snö har vi i alla fall. Matte är på jobbet ännu och längtar efter att få komma hem och pussa på mig, och jag efter henne. Idag blir det nog en lång promenad eftersom det är så varmt ändå😊

Likes

Comments

För 2 veckor sen var jag och Zelda på IPO kurs i Luleå, vi gick för Erik Lagerström. Vi fick med oss en massa grunder som vi kan jobba vidare på, ska bli så kul att få jobba med henne. Hon är verkligen en lyhörd och lätt lärd tjej. Här kommer lite bilder från kursen :)

Likes

Comments

Välkommen till min och Zeldas blogg, här tänkte jag dela med er våran resa mot startklass i tävlingslydnad, jag hoppas vi ska kunna gå ut på tävlingsplanen till sommaren om mina tävlingsnerver håller. 

Zelda är en alldeles underbar boxervalp som förgyller våra dagar med mys, glädje och en massa kärlek. Hon vill gärna vara nära en, ibland lite för nära, när hon trängs med en i sängen. Just nu är hon i den jobbigaste trotsåldern, öronen verkar ha trillat av många gånger och att lyssna på matte eller husse är inte intressant! Så vårat mantra nu är "det går över snart, det går över snart". 

Igår var jag ute och ute och fotade Zelda, var ändå ganska nöjd med bilderna, har dock beställt ett nytt objektiv till min kamera och den borde komma imorgon tror jag :) Så då kan jag bjuda på ännu nyare bilder :)

Likes

Comments

Det har hunnit hända mycket sen sist! Zelda växer så det knakar. Hon är nu snart 6 månader gammal och väger hela 22,5 kg. Vi har hunnit vara på Maria Brandel kursen som var otroligt lärorik, inte minst för matte. Vi fick lära oss mycket grunder i lydnaden så vi tränar på de. Zelda har även hunnit komma in i trotsåldern, öronen verkar inte funka alla gånger av någon anledning :)

Likes

Comments