Hejhej!! Idag är det söndag! Jag är med Stella (hennes bloggnamn är: stellak) och vi har inte hittat på så mycket jag har lekt med hennes katter och sen var vi mest spelat Wii. Jag ska sova över hos henne idag så det kommer bilder sen :))  Vi kanske tillochmed går ut o tar lite bilder, då kommer dom upp här sen också. Men ni får ha det så bra sålänge så hörs vi sen ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej hej!! Som ni märkt har jag inte gjort ett inlägg på några dagar och jag ber om ursäkt.

Jag har inte riktigt haft tid och min laptop fakka ;)
Så från och med nu kommer jag uppdatera en gång i veckan innan jag får igång en rutin :) hoppas ni förstår!! Så får ni ha en fortsatt bra dag puzz&kramizz // Zelda<3

Likes

Comments

Hej hej!! :) Jag tänkte berätta om min dag idag, dagen är inte slut jag vet men jag ska inte hitta på något speciellt mer idag så jag tänkte göra mitt inlägg nu.

Idag var jag i skolan (självklart) och dagen började med svenska vilket var helt okej, vi måste jobba i ett häfte som är tjockare än min framtid så det är ju inte så himla kul men annars var det okej. Sen efter det hade vi matte och vår mattelärare tog fram typ 5-6 olika 'mattespel' som vi skulle köra under mattelektionen sen tjatade hon på att vi skulle sätta gem och grejer på påsarna till pusselbitarna vi använde. Efter matten hade vi SO och på SO'n körde vi en kahoot som handlade om allt vi hade gått igenom under terminen. Jag och två andra kompisar hade lite roligt och valde namnen : SexigaJag , SexigaLinn och SexigaLeo sen kallade vi oss för : Sexiga Teamet. Efter den roliga lektionen hade vi lunch sen skulle halva klassen inklusive jag ha hkk och då skulle vi gjort tårtbottnar till skolavslutningen men majoriteten protesterade så det slutade med en film om torsk. Sen fick vi gå hem, fast nu ska jag vänta på ett sms haha (ensam)..

Ha en fortsatt bra dag så hörs vi imorgon !! Puzz&Kramizz //Zelda<3

Likes

Comments

​Hej hej! :) Jag är Zelda och denna bloggen kommer helt enkelt handla om mitt liv och andra saker jag tycker om!

Jag är en tjej på 12 snart 13 år och mina intressen är att spela data och vara ute och röra på mig ( Bra blandning ;) ) och hitta på saker med mina vänner. Mina inlägg kommer handla om allt från spel till vad jag har hittat på den dagen.

Jag vill försöka ut inlägg typ varje dag och ni några frågor osv kan ni kontakta mig:

Mail: aanttila0@​gmail.com ​

Kik: Alexandra.1212

Och så får du ha en fortsatt bra dag!!  Puzz&Kramizz // Zelda <3

Likes

Comments