I think most of you know what happened in Orlando but I'll tell the story anyway.
So a man walked in to pulse in Orlando, which is a gaybar, and then he shot. 50 people killed, 53 injured. Which is the deadliest mass shooting in US history.
So this is what homophobia causes an it was not a coincidence that this happened to a gaybar, this was an homophobic mass shooting and my heart goes to all of those who lost somebody that night<3
But really, we need a change. The world needs a change

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tycker verkligen att dessa två böcker är läsvärda!
Matchad & född fenomenal

Likes

Comments

Yes som n ser på rubriken har jag äntligen fått sommarlov. Det är såklart superhärligt, även om jag inte riktigt vet vad jag ska göra i sommar.

men en sak som är säker, de tär att bloggen kommer igång på riktigt nu när jag verkligen har all tid jag behöver.

Likes

Comments

Dunder skötte sej super, vi fick ett skitpet men jag är hur nöjd som helst ändå!

Likes

Comments

Äntligen är det fredag vilket även betyder långhelg då bi är lediga vän på måndag eftersom det är Sveriges nationaldag.
Bloggen aka komma igång nu igen när allt börjar bli lugnt. Inte så mycket stress längre eftersommaren skolan snart är slut. Ska bli extra skönt med sommarlov nu när vi även har fått lite värme!

Jag har även köpt mej en klocka vilket passar perfekt eftersom jag är en sådan person som alltid vill veta vad klockan är.
Gillar verkligen enkl men snygga klockor!

Likes

Comments

Throwback till 2011 när jag fick låna en helt otrolig B-ponny som jag red och tävlade på, skulle jag då göra om något i livet så är det verkligen att rida denna ponny igen❤️❤️helt otrolig❤️❤️

Likes

Comments

Den trettionde december fick världens goaste Otto flytta hem till oss.
Sedan lisa gick bort har det känts väldigt tomt även om jag såklart har sparkle, och ville därför ha ännu en katt som även kan hålla sparkle sällskap. Och som sagt lille Otto fick komma till oss vilket även var min födelsedagspresent/julklapp från min moster.
Gud så söt han är
❤️❤️

Likes

Comments

Yes på lördag ska jag åka ner till ridskolan där jag och en till min kompis ska öva på en kadrilj som vi ska göra med en ardenner.

Jag kommer att rida billy och hon kommer rida en b-ponny också ska ardennern gå i mitten.

jag tror verkligen att detta kommer gå men såklart blir man väldigt nervös också eftersom det brukar komma relativt mycket folk på julshowen

...

Likes

Comments

Åh vad jag älskar denna ponny❤️❤️
Debt är han som gör mej glad och lyser upp allt även efter såsen sån här dag med både ett matteprov och ett i engelska läsförståelse
😁❤️

Likes

Comments