Hej allesammans! igår så var jag med min bästa kompis Tilde och vi kollade på IT/Det. Många av er har säkert hört talas om den här skräck filmen. Många personer har frågat mig om den var bra och om den var läskig, jag själv tyckte att den var ganska bra (8/10*) för mig så var filmen inte så läskig utan jag fick mer reflexer när oväntade saker hände i filmen t.ex. när clownen kom upp från ingenstans :( men det är ju olika från person till person. Jag själv som person blir inte så lätt skrämd av saker, så ja det är olika för alla. Så såg min söndag ut iallafall jag gjorde inget särskilt speciellt förutom att kolla på It/Det då. Jag hoppas att ni gillade mitt inlägg, love u guys! <3

Bye!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej loves! Här är några fina plagg som jag har valt från Gina Tricot. Som både kan kombineras till en "festlig party look" med t.ex. smycken och ett par höga klackar, eller till en fin "härlig vardaglig look" med t.ex. ett par sneakers och en jeansjacka . Jag hoppas att ni gillade det vi ses vid nästa blogginlägg!.

Bye! <3

Likes

Comments

Hej allesammans! Jag hoppas att ni har haft det bra jag själv har haft det ganska bra. Igår så var jag med mina vänner efter skolan vi tog en sväng ner till stan och käkade lite sallad på Sultans som var jätte gott. Jag vill bara säga ett stort TACK! <33 till alla mina läsare. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna få så många läsare på så kort tid så därför så vill jag bara tacka er så mycket och sist jag kollade på bloggens statistik om var mina läsare var från så stod det att jag har fått nya läsare som är från United states, Irland och Norge och det var ganska kul att se att man har till och med fått läsare som är utanför Sverige. Love u guys!

Bye!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Här är några höstfavoriter från Nelly! Men tyvärr så hittade jag inte så många plagg som var jätte relaterade för hösten. För de hade inte så mycket utbud för just "höstkläder" men jag försökte ändå fixa ihop några plagg som passade hösten när det gäller färgen och stilen osv. Jag hoppas att ni har gillat det ni har sett vi syns vid nästa blogginlägg!.

Bye!!

Likes

Comments

(Här är några bilder från min sommar).

Hej loves! ja vad mer kan man säga jag är ganska nervös och exalterad eftersom att detta är "mitt första blogginlägg" som ni kan se på titeln. Jag hoppas att ni kommer gilla det ni läser framöver och jag hoppas att jag kan inspirera min vardag och stil till er. Som ni kan se på mitt inlägg så har jag lagt till några bilder från min sommar, jag tänkte att det kunde vara lite kul eftersom att sommaren är typ över och för att skolan har börjat :( Men det är ändå skönt att komma tillbaka till rutiner! Jag själv har börjat mitt första år på samhällsvetenskapsprogrammet och det känns ganska roligt för jag har fått lära känna nya människor och en ny miljö. Jag hoppas att ni har gillat det ni har läst och sorry ifall jag har gjort något fel jag är ganska ny här så.....

kram <33

Likes

Comments