​Godmorgon allihopa! Dags för mig att återgå till arbetet efter 3 månader som sjukskriven. Sjukt peppad! ska bli riktigt roligt faktiskt. älskar mitt jobb! känns lite nervöst eftersom jag inte varit där på så länge men någon timme så är man inne i det igen, ska bli skönt! få fasta rutiner vilket är riktigt viktigt! önskar er alla en fin dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej allihopa! Har en youtube kanal, kommer länka till en video där jag pratar om självskadebeteende. pratar på engelska eftersom det är på youtube så majoriteten av personer som ser den ska förstå. titta gärna! lärorikt och peppande för de som lider av självskadebeteende. 

Länk: https://www.youtube.com/watch?v=acnpaM8MMeA&t=6s

Likes

Comments

Det finns många fördomar mot självskadebeteende. Jag har själv fått höra att jag bara vill ha uppmärksamhet, att jag är patetisk, pinsam, att jag är en emo h*ra, att jag borde trycka ner ett rakblad i min hals osv. Jag har sett folk peka och skratta åt mig och hånle. Men efter 9 år som självskadare tar jag inte längre åt mig. jag bara ler och skrattar åt deras patetiska försök att såra mig. ibland händer det att jag säger "tror du inte jag har hört det förr? vill du verkligen såra mig får du komma på något nytt och kreativt, tänk utanför boxen! återkom när du kommit på en elak replik som du tror kommer såra mig :D!" brukar funka lol. men till ämnet? varför skadar man sig? anledningarna är oändliga. jag vill inte berätta min anledning, eller varför jag fortsatte, då det är rätt traumatiskt. men en sak är gemensamt för alla som skadar sig: det är en flykt. när man skadar sig blir man nästan "hög", man får en kick, och för en stund är allt det onda borta, man kan äntligen andas, det känns som man konstant är under vatten och håller på att drunkna, att skada sig tillåter en att komma upp till ytan och andas i någon minut. det blir som en drog. det är en drog. det är beroendeframkallande, det tar över personers liv, det dödar personer, det är ett hemskt beroende. och ändå tror folk att man gör det för uppmärksamhet. jag kan garantera er, INGEN förstör sin egna kropp för resten av livet för lite uppmärksamhet.

​Så här ser jag ut! Glömde nämna att mitt namn är Jennifer. Har ni frågor så fråga gärna i kommentarerna. men kommer fortsätta skriva massa fakta!

Likes

Comments

Tjena allihopa och välkommen till min blogg. Jag är en 21 årig tjej som lidit av självskadebeteende och andra psykiska sjukdomar i snart 10 år. mycket av min blogg kommer handla om detta, och jag är inte rädd att visa min arm. men bloggen är mer än så. ni kommer få se min passion för att rita, mitt intresse för skönhet och smink, kläder och mode och massa mer! välkommna =)

Likes

Comments