​Ny outfit och en snygg bild! de är Asses häst Nightcloud " Molnet" Jag tycker outfiten är riktigt snygg! Lite rosa är aldrig fel jag hade faktiskt 600 sc och jag är inte sugen på en ny häst så de blev en ny outfit jag tyckte om den ganska mycket och den kostade bara 400 sc så jag tog den och är nöjd! 


OBS! Jag använder ALDRIG någon annas bilder jag tar allt själv

plats på bliden: Steves gård- Steves Transport

häst: Frieser ( Molnet)

hästens level: 10

min level: 16 snart 17 


Hoppas ni tittar in på bloggen mera! Med vänliga hälsningar, Asse, Esme och Mangon

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Bästa Beta Sweetyard! nu firar jag en vecka i Rain Kittens! Jag vill bara säga en sak du har skapat en klubb som jag älskar! ganska oaktiv och lite medlemar du är ganska flummig vilket jag älskar du är alltid glad, snäll och hjälpsam du säger aldrig "Nej" du säger alltid "Ja" Du förstår inte hur mycket jag älskar Rain Kittens! Tack för att du och Rain Kittens finns!

Likes

Comments

Hej på er! hoppas ni mår bra. Asså ni skulle sett när alla höll på och bråka om vem som skulle fota med Game Master Zoe! och ni kanske inte såg de så jag tog lite bilder jag själv väntade i en halvtimme för att få fota för de var typ 100 som ville och folk tog nya och nån kom i vägen och massa sånt. Men jag skulle aldrig kommit fram om jag inte hade ignorerat alla som stog där ( Inte Zoe) för när jag ignorerade var de 28 framför som ville fota och jag kände bara nej! Jag ville inte vänta men här kommer i alla fall bilderna!

Likes

Comments

​Jag heter Annabelle " Asse" "Apelsinen" Zebranight! och jag är inte ny bloggare på nouw de är bara att jag gjort en ny bättre blogg xDD . på starstable har jag mina 3 gubbar Annabelle " Asse " Apelsinen " Zebranight! Maja " Majs " " Mangon" Firesmith! Emmy " Esme " Esse" Dragoncloud och just på den bilden ovanför spelar jag på Esse! Jag hoppas du/ni kommer att gilla min blogg och följa mig. Vi ses snart 


Mvh, Asse, Esse och Mangon

Likes

Comments