Jag älskar att baka, men ändå blir det inte så ofta att man gör det. Men i förrgår blev det iaf kanelbullar, och goda blev dom. Pojken bara äskar dom! 

Men nu blir det bakad potatis. :)

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fy vilken huvudvärk jag har haft idag, panodilen som jag har tagit har dessutom inte hjälpt. :/
Fast lite har jag fått gjort idag iaf. Har sytt 2 bumperskydd till grannens syskonvagn, en filt av min älskade mörkturkosa manchester och ett färgglatt tyg från lagerhaus, och sen blev det att baka en äppelkaka. :)

Kram

Likes

Comments

Också var det, det här med att vakna klockan åtta, och det nu på en lördag, när jag verkligen inte behöver det! Pigg det är jag verkligen inte, man kanske skulle försöka somna om en stund. :)

Kram

Likes

Comments

Idag har jag försökt mig på att sy. Min gick ju självklart sönder, igen. Sen fick jag låna grannens, som självklart skulle krångla, men tillslut så funkade den någorlunda iallafall. Fick till ett bumperskydd till grodan, som jag för övrigt har fixat zebramönstrat chassi på. :D Grodan är en bugaboo frog, kan ju tilläggas.
Imorgon blir det att försöka sig på att sy lite mer.
Kommer lite bilder på bumperskyddet, och vagnen före och efter zebramönstret.

Kram
Likes

Comments

Idag är en trött dag, har börjat vakna vid 8, även när jag inte behöver. Fast då har man ju mer tid på dagen, får tänka så istället. ;)
Idag funderar jag på om jag ska klippa ut mönster och tyger till ett litet projekt jag har. Har plockat isär 3 vagnar (som det var mögel i), så kanske skulle börja på och sätta ihop dom också.

Kram

Likes

Comments

Så skulle man börja på en ny blogg, det borde jag vara bra på vid det här laget. För startat nya bloggar det har jag gjort många gånger nu. 

Idag har jag iaf varit på torget och tittat lite, och det fanns verkligen inget roligt. Sen gick jag till Röda korset, där inhandlades VHS filmer till barnen, tyg, filt, en klänning och ett linne till mig, 2 kuddfodral, varav ett av dom är med John Blund. Blev totalt överlycklig när jag hittade det! Har bara hittat dom jättedyra på facebook förut, nu kostade det en femma! :D

Kram 

Likes

Comments