Hej på er! Nu var det ett bra tag sedan sist (får lite déjá vu när jag skriver det)... Men detta får bli ytterligare ett startskott på en uppstart här efter en relativt tumult period. Var det kanske förra veckans helg som väckte en sovande björn?

Nåväl, det känns som att ingen har kunnat gå miste om att Bieber uppträdde i Sverige i helgen som varit, kanske minst de personer som bor och dagligen rör sig i centrala Stockholm. Både jag och Robin med partners kände för en weekend i huvudstaden och varför inte passa på en helg när en artist som Bieber uppträder?

Detta kommer inte vara en recension av hans uppträdande, men turnénamnet och hans senaste låtar får en att tänka till. Vad är egentligen din mening i livet? Vad är vårt syfte? Hur kan vi sprida kärlek för att övervinna hat? Varför ser vi inte saker på en djupare nivå? Varför följer vi ofta inte våra drömmar? Mycket handlar kanske om att ”Jag har inte tid”, men vad betyder det egentligen? Tid är väl det enda vi har? Det handlar kanske snarare vad man väljer att göra med den tid man har. Flera av dessa omfattande, existentiella frågorna väcktes i alla fall hos mig genom hans uppträdande och låttexter.

Varför gör du det du gör? Jag tror att det är viktigt att man påminner sig om varför man började göra det man gör, oavsett om det gäller ens karriär eller något mindre väsentligt. Går man fortfarande i skolan och inte kommer på när man valde att börja där så är det inte så konstigt. Detta skedde antagligen innan du förstod vad skola ens betyder. Men känner du att skolan inte känns som din dröm, se då allt du gör i skolan som ett insamlande av verktyg och kunskap som kommer hjälpa dig att nå dit du vill i framtiden.

Hur som helst, helgen var grym och fylld av goda måltider, fantastiskt höstväder, kära återseenden, shopping, glädje och skratt. 

Ta hand om er och varandra,
Phill, Zebraklubben.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det var värst vad det dröjde. Ja, nickar vi instämmande.

För att summera vad vi på Zebraklubben roade oss med i helgen så kommer här ett videoklipp. Klippet i sin ensamhet kanske inte kan förklara sig själv, men vi fotograferade den senaste kollektionen från Lieutenant till streetroom.se. I videoklippet är det dock inte så mycket fotografering som sker, utan snarare det som utspelar sig innan och efter (och ja, ibland undertiden) en produkt plåtas.

Vi på Zebraklubben (Oscar, Robin och Phill) har alltid sagt att glädje och ödmjukhet ska genomsyra allt vi gör. Eller det är åtminstone någonting vi försöker att efterleva. Att kunna bjuda på sig själva är troligtvis en grund till att dessa videoklipp blir till. Allt som allt, här är klippet.

På återseende!


Likes

Comments

NU ÄR DET DAGS FÖR TÄVLING!

Den 28 November är det dags för ännu ett #wrklsparty fullspäckat med modevisning, musik och fest!
Anton Ewald och Dj Simon Jayson kommer att stå för musiken under eventet!

MEN, innan huvudeventet kommer vi ha ett pre-party, en förhandsvisning av det senaste och kommande produkter från Wreckless Collection samt Orangebywrkls. Här bjuds det även på mingel bland några av kvällens gäster, dryck och självklart kommer Anton Ewald och Simon Jayson finnas på plats och nu kan du vara med och tävla om en plats!

Mer info om pre-partyt skickar vi ut till vinnarna!

(Glöm inte att du får inte ha ett privat konto. Då har vi ingen möjlighet att se bilden du lagt upp)LADDA UPP BILDEN SOM ÄR NEDANFÖR TEXTEN PÅ DIN INSTAGRAM OCH HASHTAGA #wrklspartyvip" FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA OM EN EXKLUSIV UPPLEVELSE ATT VARA MED PÅ WRECKLESS PREPARTY PÅ LIPZ NIGHTCLUB I TROLLHÄTTAN.

Likes

Comments

Vad kan passa bättre än en polotröja när fuktiga höstvindar försöker krypa in genom kläderna? :)

Likes

Comments

28 November.

DET är datumet vi på ZBKN och Wreckless har i huvudet hela tiden nu.
28 November är datumet då vi återigen levererar #wrklspartyLipz nightclub i Trollhättan.

För att backa bandet lite och berätta om vad vi hållit på med senaste tiden så är det som såhär att Wreckless Collection har startat upp ett jeansvarumärke. Orangebywrkls, det är ett jeansmärke där vi kommer att leverera över 40(!) olika modeller av jeans. Wreckless hittar ni inte bara i över 40 butiker i Sverige, ifrån Kiruna i norr till Malmö i söder. Utan ni hittar även Wreckless på paapi.se och stayhard.se. Det har vi ingen mindre än vår president Oscar Panizza, grundaren, ägaren och vår zebra att tacka för! 

Lördagen den 28:e November är vi alltså tillbaka på Lipz i Trollhättan för att leverera ett fullspäckat #wrklsparty som kommer att bli något utöver det vanliga. Det blir fashion show där ni får möjlighet att bekanta er med det absolut senaste från både Wreckless, Orangebywrkls - samt välkända artister och oss!


Varken ​Wreckless​ eller Zebraklubben går i dvala för att det är höst, utan vi äter fiberrikt foder och galopperar på.
Den senaste tiden har vi haft en hel del möten, bland annat med Zebra reklambyrå och Lipz. I samband med detta åkte jag (Robin) upp till Stockholm och hade ett möte med (......) för att färdigställa och reda ut de sista pusselbitarna!

Här har ni lite bilder från bland annat våra möten med Zebra reklambyrå och Lipz Nigthclub!

Likes

Comments

Godkväll!

Hösten faller sig sakteligen på mer och mer. Även om det tar några fallna löv innan man har vant sig vid lite kallare tider, så kan man inget annat än att älska alla höstpromenader som man har framför sig.  😌🍁

Iklädda i mestadels Wreckless kan man inget annat än att knäppa lite foton. 👌

/Ta hand om er,
allt gott,
Zebraklubben.

Likes

Comments

Godkväll kära läsare! :)

Nu är det timmar innan en ny vecka, hoppas ni känner er lika taggade och motiverade som oss på zebraklubben! För mig blir det ännu en vecka i språkutvecklandets tecken, både i svenska och engelska! Robin fortsätter att rusta upp ett av många boenden för nyanlända asylsökande människor. Oscar kommer som vanligt att hålla ställningarna på wreckless huvudkontor. Några timmar i denna vecka är dock avsatta för att vi gemensamt ska diskutera allt spännande som kommer ske i wreckless kalender framöver!

Men förtillfället, tillbaka till lugnet. Här kommer några foton jag tog på en promenad för någon vecka sedan när solen sken sina sista strålar över Vänern. Förhoppningsvis ger det dig en del av det lugn som jag kände när jag tog fotona.

Ha en grym vecka! :)

På återseende,
Zebraklubben!Likes

Comments

...på sommaruppehållet !! :)

Vi på zebraklubben/Wreckless har haft en fantastisk sommar och vi har en hel del som vi vill dela med oss utav!
Vi tänker varför inte spara alla sommarminnen till de där aningen mörka och mysiga höstkvällarna?

Alla våra olika sommaräventyr resulterade dock i att vi inte var samlade alla tre på över sex veckor. Men, i lördags så återförenades vi alla tre igen. Vi ackompanjerades även av solstrålarna Karolin och Petra! 
Grill och en varm och skön stämning blev ett bra startskott för att återigen dra igång med att sprida inspiration, skratt, kunskap och motivation här på bloggen :)

Nu tar vi sensommaren och hösten med storm!
Håll i er!


Likes

Comments

Från Karlstad till Trollhättan kan man nog säga, åtminstone vad gäller wrklsparty & fashion show. Den tredje juli hade vi modeshow i riktig "Wreckless Colletion"-anda på Lipz i Trollhättan. Vi tyckte att det var riktigt kul att så många kom och vi hoppas att ni hade en lika rolig kväll som vi hade!

NickySthlm levererade helhjärtat bakom djbåset hela kvällen och han hade även med sig bland annat Alex Jafarzade som fick visa upp sina dansskills på scenen.

Här har vi lite foton från kvällen :)

Allt gott, ta hand om er!
/Zebraklubben.

Likes

Comments

Lediga fredagar ligger högt upp på listan över bra saker 👌😎. Denna helg har en hel del att erbjuda!

Likes

Comments