Så är det ju med allt. Idag va med det med löpningen. Jag har aldrig varit den som varit ute och sprungit, kanske just att jag börjat en gång i maj, varje år och tränat någon gång till efter det. Skulle kunna vara så detta år också MEN NEJ. I år ska jag få pli på mig själv, jag ska komma igång. Och det som är bra är att jag har vårruset som jagar mig, jag vill kunna klara 5km och faktiskt kunna andas efteråt, kunna gå vore ju något också haha.

Det som står på schemat imorgon är cykling och ridning med Sara, jag älskar att cykla, i naturen. I skogen, på vägen, överallt. På onsdag kommer jag inte kunna gå iallafall, så det blir nog vilodag och sen tränar jag igen torsdag, fredag och lördag och vilar på söndag då jag jobbar 10-19, och det är sista dagen på veckan så jag kommer vara helt väck haha.


​ÅH DENNA DAG! Så avundsjuk på alla som tar studenten om en månad, jag vill göra det igen!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Peter Forsberg! Vilken hjälte och muskelknutt han är!

Och man blir ju väldigt motiverad till att börja träna när man ser dom där personerna som är så fokuserade. Och, jag håller ju inte på med någon sport som jag känner att jag har en framtid med, men fan vad ja skulle vilja vara med!!

Nu har jag iallafall skaffat FMTK som är Försvarsmaktens Träningsklubb där man lägger upp en plan och så måste man följa den. Det kan nog bli ganska bra, för just nu vet jag också att jag måste börja springa och veta att jag kan klara av 5km eftersom jag och Sara ska springa vårruset om två veckor. WIHO! Önska mig lycka till och jag hoppas själv att jag klarar det, hehe


Likes

Comments

​Ja idag börjar jag 14, vilket är ganska skönt får då hinner jag ut med Lovis en ordentlig runda och så kan jag bara ta det lugnt. Men jag skulle föredra att inte jobba faktiskt, bara vara hemma med hunden och att lönen rullar in ändå. Hur awesome vore inte det liksom. 

Ikväll eller imorgon ska jag få till ett inlägg om Berners osv. Så får ni veta min åsikt om deras historia och vad jag tycker att dom ska göra nuförtiden! 

pusssss

Likes

Comments

Min kompis frågade mig om jag fotade mycket då jag hade lagt upp bilder på min hund med systemkamera, och svaret blev ja, det gör jag. Men det enda jag fotar är typ.. Lovis.. hehehe.


Likes

Comments

Rocka sockorna är ju en dag som tillägnas människor med down syndrom. Vilket jag tycker är jättebra, ingen är perfekt. Ingen är normal, alla är olika och det tycker jag är så bra. Men det är ju inte bara människor som är annorlunda...


​Min hund är allt annat än normal. Hon har inte rätt teckning på tassarna som en Berner ska ha, hon skelar, en knöl på magen, är lite kobent, vickar jättemycket på rumpan, ja ganska speciell är hon. Men hon är underbar. Jag tycker att perfektion är tråkigt, visst att man kan ställa alla böcker i en bokhylla helt rakt, alla äpplena står i en pyramid, en avokado är perfekt rund och grön och färsk, visst allt det är ju perfektion, men en människa/djur är inte perfektion. Kan nog aldrig bli. 

Så perfektion säger inte mig så mycket, alla människor är speciella. Och jag gillar det. 

Likes

Comments

Det som stör mig lite är att jag inte har någon kompis eller syskon som skulle vilja upptäcka världen jag vill. Jag har berg som jag skulle vilja bestiga, tex Kebnekaise, Matterhorn, Kilimanjaro och sen har ju Mount Everest alltid varit en dröm, men det är längre fram i framtiden. Sen ska jag försöka hitta ett berg i Australien som jag vill bestiga. Just att bara åka till olika platser och uppleva, se och känna. Jag och min kompis har Norge som första, och dit ska hundarna med. Så ska vi vandra vid Kungsleden och sen avsluta med att bestiga Kebnekaise. Men jag har så svårt att planera och sen få ihop det med den personen som man förmodligen ska åka någonstans med.

Ibland när jag sitter och smådrömmar så går det lite åt det hållet att jag skulle vilja va lite på "rymmen". Inte ha något permanent boende bara leva runt, men sen kommer jag på hur jag är och det är faktiskt så att jag måste ha något permanent ställe, så jag har någonstans att åka till, hehe. Kontrollfreak är jag och inte riktigt fan av spontana grejer, det är därför min planering är otroligt viktig, haha.


​Men min planering kommer fortsätta nu, så får vi se vart jag hamnar någonstans! hehehe

Likes

Comments

sen ett år tillbaka tror jag att det är så har jag varit tigerfadder. kanske ett och ett halvt till och med. jag är en sån djurvän, vill hjälpa allt och alla osv. jag har också ett intresse och full koll på vilka arter som håller på att utrotas. och idag kände jag att jag måste agera lite, det är inte mycket men jag känner att jag hjälper till så idag blev jag också elefantfadder. att veta ett en elefant dödas varje kvart, dom hugger av deras elfenben ibland hela huvudet och sen lämnar kroppen där. ofta med en elefantunge bredvid som tvingas se på när ens mamma dör, tvingas leva på egen hand alldeles för tidigt för att några år senare också bli dödad för sina elfenben. USCH FYFAN FÖR MÄNNISKOR ALLTSÅ.

djur är inte våra att döda. djur är inte våra att misshandla. djur är inte våra att förnedra. och djur är definitivt inte våra att flytta på, för djur ska vara i vildmarken, ute i friheten.


​Har vi rätten att ta mammor ifrån sina ungar? Har vi rätten att ta djuren från deras hem? 

jag känner att jag inte bara kan sitta här och tänka på vad man skulle göra. måste agera, mitt första steg i rätt riktning var att bli fadder till ännu ett utrotat djur. Elefanten. 

Likes

Comments

Hejjj från mig zebrafilippa. 20 år är jag och visst jag älskar zebror men min hund står nog närmast hjärtat. Hoppas ni kommer tycka om min blogg här då jag skriver om min vardag och planer osv osv.


Likes

Comments