Header

Follow your dreams,
Follow your heart. 

Resor, T/S Gunilla

Saknar att gå upp mitt i nätterna för att ha vakt, och det är jag ärlig med att säga. 4-8 vakten <3 (då jobbade man 04-08 på natten och sedan 16-20 på dagen) emellan dessa sov man, åt och pluggade.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den jobbigaste att dela med sig av, för det är så många känslor inblandat i denna... men läs, njut och hoppas att ni kan sätta er in i vad det var som var så speciellt.

Det är EXAKT 5 år sedan som vi kom hem idag, seglade in till öckerö, från usa... herre.

Tack MBI1013, tack FST1013 <3

Likes

Comments

Denna dagen kommer jag ALDRIG att glömma. Vi var ca 3-4 personer av 44 som inte var sjösjuka, det blåste gaaaalet mycket och kaffekoppar flög över relingen. Likaså gjorde alla spyor... Men, det var en härlig dag.

Likes

Comments

Vlogg

Nuuu är videon ihopklippt, är inte ett pro på detta men men.... detta är hur jag spenderade min valborg med mina fina vänner!! puss och kram

Likes

Comments

Får ont i hjärtat av detta, saknar sååå <3

Likes

Comments

​God morgon, hörrni! 

Nu ska jag strax åka iväg på en intervju, men  först ska jag packa färdigt. Ska iväg denna helgen med massa vänner  ut till orust och fira valborg. Jag måste alltså hoppa in i duschen nu, sedan packa det sista och fixa mig!! 

Tänkte bara meddela att nu kommer jag inte blogga under denna helgen, men efteråt kommer det att komma upp en längre vlog. PUSS!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw