Efter mycket som har hänt i mitt liv just nu, så har jag haft en sån underbar helg. Detta behövde jag verkligen. Jag har vart med människor som verkligen mitt hjärta håller hårt om.

Jag åkte och fyllde på mina fransar efter jobbet i fredags. När jag kommer hem står min älskade bes utanför dörren. Kunde inte bli gladare. Vi tog det rätt lugnt den kvällen. Bara myste ihop oss och besökte fina vänner. På lördagen åt vi lunch hemma hos mamma och hon tvinga i oss lite godsaker efter det. Lagom runda var vi tills vi skulle iväg o bada med mickis och andro haha. Vi 4a åkte till Örebro och bada på Gustavsvik badhus. Innerst inne tror jag att vi alla blev som barn på nytt.
Vi sprang mellan alla rutschkanor och forsar. Inte nog med det, jag och Besnik slog nästan ihjäl oss när vi volta tillsammans i en av dom. Ni anar inte så mycket jag skratta. En rolig upplevelse. Vi avslutade kvällen hemma hos mig. Det blev en pizza kväll, hemgjorda pizzor och film. Kunde inte bli bättre!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag och Besnik kom tillslut på vart vi ville åka. Det kom vi på i slutet av sommaren. Men dem som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Eller hur?

Efter många om och men bestämde vi oss för att åka till Grekland och vi hamna på ön Kreta! Vi båda hade bara hört bra om landet och även ön Kreta. Samtidigt som vi båda ville åka till ett ställe där ingen av oss hade vart tidigare. Därför blev det ett bra val. Vi fick ett otroligt fint hotell, ett fem stjärnigt. Jag kände verkligen att jag och han var värda att få lyxa till det och faktiskt bara koppla av från allt annat. Precis vad vi behövde! Med ett stort hotell rum som även hade jacuzzi och låg alldeles vid stranden, hade även 5 olika pool områden, dessutom låg vid staden platanias, där njöt vi kan jag lova er.

Vi gjorde även en roadtrip genom ena delen av ön. Åkte upp bland bergen och över på andra sidan kusten. Vi åkte till den berömda stranden Elafonisi. Gud alltså, så vackert det var! Verkligen värt att besöka det stället. Jag måste tillägga att jag brände sönder mig den dagen. Besnik skratta dock ihjäl sig och älskade att smiska mina brända skinkor haha. När vi skulle åka bilen hem mot eftermiddagen tog vi en annan väg hem längst hela kusten. Så sjuka utsikter och även vägar. Högt upp på bergen var det enkel vägar med inga vägräcken. Det var läskigt och gav mig rysningar, men ändå så himla spännande.

En veckas semester gick så fort, men den var så värd!

Likes

Comments

Min älskade mormor somnade in 17/8, onsdags morgon. Det var 3 dagar sen. Min saknad är obeskrivlig och mina tankar går för det mesta till min finaste ängel. Jag vet att hon har det bra, jag vet att hon är här med oss oavsett vad. Klockan är 06:25 och jag har ännu inte hunnit somnat. Det är väldigt svårt att släppa allt om kvällen och bara kunna slappna av.
Jag saknar henne
Jag älskar henne❤️

Likes

Comments

Den 27/8 åker jag och hjärtat ner till Grekland (Kreta). Ska bli så skönt att få semester efter denna sommar som har bestått av så mycket jobb. Längtar med hela min kropp. Vi behöver det verkligen!
Är det någon som har vart på Kreta? Släng gärna iväg några kommentarer om tips på vad man borde göra och se. 👼

Likes

Comments

Har precis beställt hem denna klänning från Rebeccastella.com. Jag hoppas jag blir lika nöjd som jag förväntar mig.

Likes

Comments

Efter ett svettigt morgonpass i skogen och på ute gymmet. Fick det bli en trevlig lunch på stan med Kim. Efter det är det jobb på schemat.

Likes

Comments

Något jag bestämde när året slog om till 2016, var att jag skulle bli tuffare som person. Jag är så van att jag alltid är för snäll mot folk, förlåter dom utan att de ens har bett om förlåtelse. Enbart för att jag bryr mig så mycket om dem som mitt hjärta håller kärt. Det är många gånger jag till och med tar på mig skulden, för att en situation ska bli enklar eller lättare. För att jag inte orkar vara osams och för att jag bryr mig så pass mycket att hela min kropp gör ont. Jag kan nog tro att många känner igen sig, vart och är i samma sits som jag. Det känns nästan som att många tillslut tar en för givet. Ja men hon är inte sur länge och hon är alltid glad, varför ska hon vara tjurig? Det känns nästan som att bara för att man är en positiv människa så har man inte rätt att helt plötsligt vara negativ till något. Som att det är okej att vissa sätter ner foten och andra inte.

Min mamma gick in hårt i väggen pågrund just av detta. Att andra alltid tar än som den positiva. Så när man väl mår dåligt eller inte tycker något är okej, så är det inte okej?

Därför bestämde jag mig för att nu år 2016, faktiskt sätta ner foten när det inte passar mig och stå upp för den personen jag är. Många tycker det är annorlunda. Ja sjävklart, för jag har alltid tagit allt innan. Vilket enbart har sårat mig för att lätta på någon annans hjärta. Människor är riktigt själviska år 2016, så det är lika bra man blir det själv. Annars går man tillslut in i väggen om man ska kunna glädja alla.

Jag menar, som vän eller någon man håller kär, för mig är det sjävklart att man stöttar varandra, oavsett om man tycker om eller inte allts håller med personen. Oavsett, så stöttar man eller hjälper varandra. Ingen kan bestämma någon annans känslor eller vilja. Som nära till någon ska man finnas där i alla olika beslut. Det är att bry sig, det är vänskap o det är kärlek.

Tyvärr har många förväxla känslan av att hjälpa till, stötta och finnas, till att tycka till och vägleda istället.

Inte okej. Det är självisk.
Så enligt mig för att kunna må bra detta århundrade, ska du vara självisk mot själviska människor. Du finner ändå ingen tröst eller hjälp där. Det har vart väldigt svårt för mig att kunna säga ifrån eller att stå upp för vad jag tycker, dock är jag ändå väldigt stolt över mig själv. Att jag kommit en bit på vägen. Om du någonstans i texten känner igen dig själv. Ta ett djupt andetag och tänk till, du är värd din vilja och den goda energi du vill ge folk. Visa det!

Likes

Comments