Allmänt

Godkväll, sitter och äter lite kvällsfika. En fruktansvärd huvudvärk så kvällen blir tidig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon, ännu en dag på jobbet. Lite förmiddags fika står på schema. Äntligen onsdag vilket betyder att halva veckan passerat. Lill lördag med andra ord , ska firas med en bulle när jag kommer hem. Tycker jag gott att jag är värd.

Likes

Comments

Inspo

Vem är jag?..Lite mera intressant fakta om mig !

Min favorit dricka är : Jag fullkomligt älskar eller nej , besatt är rätt ord av Celsius Cola

Favoritmat : Jag kan äta grillat varenda dag av året om jag fick chansen. Det är absolut det bästa jag vet.

Favoritsak : Min ögonsten, min älskade Ford Galaxie 63 1/2. En dröm sen barnsben som blev sann förra sommaren.

Det bästa jag vet: En sommarkväll i Forden med min familj.

Mitt arbete är : Besikningstekniker , jätte roligt jobb.

Fritidens aktiviteter : Allt roligt som går med familjen. Personligen älskar jag att stå framför kameran.

Något som inte många vet : Helt galet rädd för höjder och skalbaggar.

Jag älskar : Mammalivet det är absolut det bästa som hänt mig. Min sambo tacksam att jag funnit en person som passar in i mitt och Harleys liv så bra. Våra 4 benta vänner och familjemedlemmar.

Min största inspiration och förebild : Min mamma, hon är en person jag ser upp till varenda dag. Allting hon åstadkommit och gjort med sitt liv. Hennes relation till Harley, hur deras mormor och barnbarn blivit en vänskap som ingen kan rå på.

Planer för året: Massvis kommer hända detta år, jag ser så framemot hur allting tar fart och roliga händelser som jag får uppleva och vara delaktiga i.Likes

Comments

Dagar som dessa

God förmiddag, jobbar för fullt otroligt skönt att vara tillbaka på arbete igen. Jag älskar mitt jobb så otroligt roligt för det första plus toppen kollegor. Idag har jag ingenting planerat, det ser jag fram emot. ☺️ bra känsla när man bara kan njuta av vardagen enbart. Hoppas ni får en toppen dag.

Likes

Comments

Dagar som dessa

Jag och Harley har fira födelsedagen med en varsin munk och ett glas mjölk. Unna oss lite kan vi minsann göra. Fick blom bud till jobbet idag från finaste Tove. Har världens finaste vänner.

Så jätte nöjd med mitt nya täcke och sängkläder. Kommer sova som en prinsessa inatt. Längtar redan till kvällen så det blir sängdags.

Likes

Comments

Inspo

Goddag på er .. idag är det ingen vanlig dag utan min födelsedag. Inte illa att få bli ett helt år till. Det bästa med att fylla år är att det är ett helt år tills nästa gång.
Köpt munk för att fira eftersom tårtan tog slut i lördags. Harley skulle ha hallon munk så det fick det bli.

Likes

Comments

Allmänt

Efter en lugn och skön söndag så laddar jag om för måndag och en arbets vecka. Hoppas denna vecka blir lite bättre än förra. Orkar inte med några sjukdomar. Nu är det nog på den fronten ! Så otroligt ont i magen , får inte behålla mycket. Segt när det går in i systemet och ut lika fort. Hoppas det blir bättre någon gång.

Likes

Comments

Inspo

Godmorgon fina ni, vad säger man då va det söndag igen. Det är måndag hela veckan tametusan. Tänk om det kunde vara lördag hela veckan istället.

Imorgon fyller jag år! Fy så hemskt, vill verkligen inte bli äldre nu. Fick lite fina presenter igår av mina närmsta. Så tacksam !

Likes

Comments

Mode och Skönhet

Fick en sån fin klocka idag av min fantastiska vän Johanna i present. Jätte nöjd jag älskar den. Tacksam att jag har sån fin vän som känner till min smak så väl.

Likes

Comments