Allmänt

Fredag igen och helgen vankas runt hörnet. Dock jobbar jag en stund imorgon , hoppas att det ska funka med ryggen. Känner lite hur hopplöst läget är just nu. Ska träffa läkare på onsdag och få domen. Ska bli så otroligt skönt att äntligen få hjälp.
Ikväll ska vi göra lite tacos blir bara en myskväll vilket känns som ett otroligt bra alternativ. Orken finns inte till så mycket mer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mode och Skönhet

Idag kom lite makeup nyheter hem som ska testas , en ny primer och ett stift jag ska använda för contouring. Spännande att se hur bra dom är. Resultatet kommer på bloggen så fort som mögligt.
Inväntar karln i huset som ska komma hem med en överraskning till fika. Väntar på en stor bakelse förhoppningsvis.

Likes

Comments

Hemma hos oss

Usch börjar på att bli less på detta, sängliggandes idag med. Hur i hela fridens dagar ska en rygg vara så förbaskat envis och jäklas så. Vill bara få allting att bli som vanligt igen. Finna sig i värk är absolut inte min grej alls. Har varken tålamod eller ork att ha de så här. Som tur är finns de lite serier att roa sig med. Försöker se ljuset i tunneln.

Likes

Comments

Framför kameran

Ligger framför tvn och plöjer igenom avsnitt av Geordie Shore i brist på annat. Ligger här och kikar lite på kort under pausen , vad jag saknar att stå framför kameran igen. Det va ett tag sen jag gjorde det. Måste nog försöka komma tillbaka på den banan igen så galet roligt.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon, värk som tusan i svanken idag. Trodde inte jag skulle ta mig upp ur sängen, till slut efter några försök gick det bra.
Gjort mig en ordentlig frukost med frukt och ny kokat kaffe bland annat. Solen skiner så förhoppningsvis försvinner snön för gott idag. Blir ett minne blott för denna vår. Inte mig emot , otroligt trött på vinter och kyla.
Hoppas ni får en bra dag.

Likes

Comments

Allmänt

Ligger under filten och tar igen mig efter dagen som var händelserik. Här hemma snöar det för fullt vilket gör mig otroligt irriterad. Känner verkligen inte för snö alls , vill ha värme och solsken. Våren är allmänt kall och så jädrans kall. Humöret är absolut inte på topp ! Tur jag har min favorit tröja att mysa runt i. Alltid något!

Likes

Comments

Inspo

Jag har verkligen varit den tråkigaste människa som existera denna helgen känner jag. Harley är nöjd med helgen och det är huvudsaken för mig. Vi har startar upp sommarbilen och tagit en liten tur idag , glädjen i hans ögon är magiskt. Hur kan en liten parvill bli så överlycklig att bara få åka i en gammal bil. Han fullkomligt älskar våran vita pärla.
Harley sover och jag har bäddad ner mig i soffan med en tallrik glass under filten. Imorgon har jag lite måsten jag måste ta itur med.

Likes

Comments

Hemma hos oss

Godmorgon på er, äntligen igång här hemma efter en hel natt med sömn. Otroligt skönt att äntligen få sova ut ordentligt.
Lova Harley att vi skulle tvätta bilen idag. Dock som jag känner mig nu vet jag inte om jag klarar det. Avvaktar lite få se om det blir bättre. Precis koka mig lite kaffe , så otroligt gott !

Likes

Comments

Dagar som dessa

Godkväll på er, ligger i soffan nerbäddad under en filt. Ont i huvudet och ryggen så det fick bli soffläge. Precis titta klart på film med min lilla pärla här hemma , minions är en klar favorit för Harley. Jätte bra film med fantastiskt sällskap. Efter den blev han så trött så bäddade ner honom och så godnatt.
Imorgon om jag blir piggare ska vi tvätta Forden har jag lova Harley. Plockade ut sommar bilen idag tog oss en liten tur, äntligen går vi mot bästa tiden.

Likes

Comments