Tänkte damma av bloggen lite genom att köra ett snabbt inlägg såhär på kvällskvisten. Ärligt talat har jag varit sämst ang. bloggandet, men så mycket har hänt sen jag kom till New Braunfels. Varje dag har det varit något kul!
Vi har besökt San Antonio, Austin, guppat runt i ringar i Comal River, varit på vattenlandet Schlitterbahn, kört truck, glassat vid poolen, skjutit, bott över på hotell, njutit av havet, shoppat, och mycket mer. Jag har även hunnit gymma varenda dag, riktigt motiverad just nu så känns grymt!
Igår satt man i skolbänken för första gången på New Braunfels High School, allvaret har börjat! Har höga förväntningar för det kommande året, så spännande!! Lite svårt att hitta inne i skolan nu i början dock, skolan känns som en labyrint.. Menmen jag lär mig! ;)

Slänger upp lite bilder från de senaste dagarna!
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Hade mitt första träningspass på nya gymmet idag, även min värdpappa Tim följde med mig, sjukt skönt att vara tillbaka med träningen!! Gäller att vara fokuserad på maten nu också.. Som förväntat, så är maten/matvanorna helt annorlunda här, det är så enkelt att vara onyttig. Som t.ex gratis glass på helt vanliga lunch ställen.. Men för mig som är van vid hälsosam livsstil så är det inte så svårt, gäller att ha disciplin bara!

Efter träningspasset åkte hela familjen till ett lunchställe och åt ute, jag valde att ta från sallads baren, så mycket att välja på!! Riktigt gott och fräscht. Ikväll blir det en trip till San Antonio, till något kallat Riverwalk. Blir kul! Kameran kommer såklart följa med :)

LateroMin lunch.. Håller det hälsosamt!


Tim's glass.. Kan man så ska man! All in.

Likes

Comments

Tredje dagen jag vaknar upp i en stor skön säng och över 30 graders temperatur utanför dörren. Börjat vänja mig nu vid tidsomställningen, skiljer sig trots allt 7 timmar.

Resan hit tog mig ett dygn, från det jag lämnade huset i Sverige till det jag var framme på flygplatsen i San Antonio, Texas. Jag fick nog bästa välkomnandet. Min värdfamilj stod och väntade på mig med flaggor och väl hemma hängde det en "välkommen-skylt" innan mitt rum.

Under bara dessa dagar som gått har vi ändå hunnit göra mycket. Jag har fått se fantastiska miljöer så som olika floder de har i närheten, gått runt i hur stora affärer som helst och shoppat mina första grejer så som mat och lite annat nödvändigt. Deras utbud av mat är inte att snacka om... Helt sjukt!! Vi var inne på Buc-ee's och köpte beef jerky som var HUUUR god som helst! Vi har även spenderat tid på familjens båt, och besökt min skola som jag börjar på den 25te augusti. Allt är som i filmerna, området jag bor i, det lilla jag sett av skolan, husen, de gula skolbussarna... Drömmigt!

Bilder på hur jag bor kommer komma upp, mitt rum osv.

Latero!Mina favorit proteinkakor säljs i de vanliga mataffäerna, hur underbart?!


Beef Jerkyyy! Bästa på länge

Likes

Comments