Header

​Du är det vackraste jag vet, det finaste jag sätt.
Sen den dan jag träffa dig så har livet känts rätt.
De e du å ja mot allt mami sida vid sida å en dag det blir dags för en mini kopia.
Du går rakt upp i skallen som en tia tequila,
jag ska ta oss till en plats där jag kan slippa min nia och slänga min väst,
slippa tänka på stress även om vi inte kommer dit så känner jag mig blessed.
Låt folk prata å bete sig fult dom är ingenting för mig för ingen av dom är du,
ser oss bli gamla tillsammans.
Jag svär helt ärligt tills du har lekt jag har lekt men baby vi har lekt färdigt,
inte kids längre baby jag kan se oss med en bebis,
dom va vatten du e vin, du är äkta dom var plastic.
Blir som en spännande film, vad ska hända sen jag går i döden för dig för du e min bästa vän.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Det här är jag, jag är som jag är, och det visste du innan vi började träffas. Att jag är svartsjuk för en kille innan dig knäckte mig på mitten. Jag frågar vart du är, för jag är rädd att du ska lämna mig. När vi bråkar i telefon, slänger jag på luren för jag innerst inne skriker av panik för rädslan som uppstår. För jag är rädd att du lämnar mig, för någon annan. Jag gråter när du säger hejdå, för tänk, om det är sista gången jag ser dig. Jag drömmer om att det är du som sätter ringen på mitt finger. Ingen annan. Du undrar varför jag ringer dig så ofta? Det är för jag vill höra din röst så jag lugnar ner mig, för bara du kan lugna mig. När du kallar mig fula saker så krossas jag i tusen bitar, för tänk, om du kanske innerst inne menar det? .. Du säger att jag inte ska vara orolig, för du har ju mig och behöver ingen annan? Men det hade ju min förra, och endå tog han en annan. Så snälla. Försök förstå mig. Varför jag är så orolig, för det finns ju trots allt bara en av DIG.

Likes

Comments

Nu är det äntligen April! Hur skönt är det inte, solen skiner och humöret är på topp. Dock fick jag brev idag att jag ska på möte till arbetsförmedlingen imorgon för något UGA möte. Boring! 

Idag har jag varit med mormor till läkaren, eftersom vi är polska och hon inte kan så bra svenska fick jag följa med och översätta till henne vad dom sa. Vad gör man inte för familjen. Allt såklart. Idag blir det att sola, i solarium såklart. Så himla skönt med lite färg och värme. Nej nu ska jag äta mat, sen ska jag iväg på lite ärenden och umgås med bästa vän! Ha en bra dag peeps! ​

Likes

Comments

Jaha, nu var det dags igen, jag känner mig redo för att börja träna inför sommaren och för att förbättra min hälsa. Men det jobbigaste av allt är dieten, att sluta äta som du är van med att göra. Att ersätta alla kalorier emot någonting helt annat, jag märker ju skillnaden i psyket, alltså jag är van att äta vad jag vill hur jag vill, när jag vill. Men nu helt plöstligt, istället för en Marabou, (stavningen) så ska jag äta gurka/brocolli/blåbär/apelsin. Sånt som inte innehåller lika många kcal. Lite jobbigt med att halvera tallriken också. Man känner sig så trött och slut första veckan som jag gjorde, jag kände mig nästan lite sjuk faktiskt. Men det där går över som sagt. Det är bara i början då kroppen ska vänja sig att inte få i sig all s*it. ​

Men det ska bli roligt och kul faktiskt att få komma tillbaka till gymmet, få svettas på bandet och i gymmet. Det är faktiskt så man längtar dom där timmarna innan man ska dit! Det gjorde jag inte förut, jag verkligen PINADE dit mig. Jag ville inte dit, för jag ville inte träna, för jag var slö & orkade inte. Men nu är det dags 💪

Igår var första dagen, jag tog en PW dit, sprang på bandet 30 minuter, gick 30 minuter och cyklade 20 minuter. Efteråt blev jag alldeles illamående, och ville kräkas. Jag ville se vart min MAX PULS var någonstans, obs detta ska du inte göra alls för ofta, jag gjorde det endast för att se vart min max puls låg.

Efter det vilade jag med att sola 20 minuter, sen efter det körde jag lite ben & mage. Känner faktiskt lite träningsvärk idag, och jag Älskar det! Nåväl. Nu ska jag umgås lite med familjen sen ska jag ut och gå 60 minuter pw, sen är det dags för ett ryggpass! 🙌 Ha en fortsatt bra dag! 

Likes

Comments

Idag har dagen varit kaos, allt kaos, beteenden jag möt, fått tagit emot skit när jag är som känsligast, som ni inte visste opererade jag magen idag, och är oerhört känslosam. Alla känslor väller över mig. Jag fick göra ett svårt beslut p.g.a att jag inte tagit hand om mig själv som jag borde göra, jag borde bry mig mer om mig själv men istället bryr jag mig mer om människor runt om kring mig. Konstigt nog. Jag vet inte hur jag ska ändra det heller. Men jag försöker, bli annorlunda liksom. Men ibland har jag bara svårt att bete mig, på ett sätt som ni vill att jag ska bete mig. Ja, jag är ANNORLUNDA, gilla läget eller gilla det inte alls. Det är upp till er. Jag säger saker ifrån mitt hjärta, inte från någonting annat. Jag ville bara tala om det, det finns många där ute som hatar mig för det jag gör & vad jag gjort, och vet ni vad? Grattis, ingen bryr sig, jag bryr mig inte, allt ni säger är iallafall BULLSHIT. Precis som ni är är ni identitetslösa människor som behöver uppmärksamhet, fortsätt gärna försöka kränka mig, stampa på mig, det kommer ni ALDRIG att lyckas med. Ni får mig att vilja "leva" mer. Fuckers. 

Likes

Comments

Jag förenklar allting här nu, man föds man dör. Tidigt eller sent. Ja, så är det skrivet. Tänk mycket mindre, känn mycket mer. Jag är mitt i stormen, mitt i en matematisk formel och viktigaste av allt jag är det enda exemplaret, tiden läkar inga sår. Jag läker själv när jag slutar älta hur jag mår, jag springer alltid emot strömmen. Så komigen, kasta bort min bromskloss. Och hjälp mig köra.

Likes

Comments

Jag tänker ofta, varför? Varför hände det. Varför lämnade du mig, här, ensam? Men allt slutar med tårar, allt slutar med att jag sitter ner på golvet, trasig, förstörd, ensam. Utan dig Linda. Du kommer inte tillbaka, mamma säger du förstår sorgen när du blir äldre. Jag fattar ingenting, svaret känns så kallt. Jag och min syster brukade ju göra allt, plocka alla stjärnor tillsammans med fiskespö ifrån himlen. Jag stöttade henne igenom allt, igenom hennes dåliga & bra dagar. Jag fanns där när ingen annan var där och förstod henne som jag förstod henne. Hon sa det ofta, Sara, du förstår mig som ingen annan. Varför? Jag svarade alltid, fråga inte så mycket Linda. Men innerst inne visste jag, jag hade varit på samma stadie som henne. Jag hade också varit svart i själen, ångesten fick mig att kräkas av allt svek jag hade gått igenom.

Alla säger, dina sår läker med tiden, börja sörj Zara. Det finns inga väggar runt oss, det finns ingen bromskloss för mig, när jag tänker gör jag det i 180 km/h. Jag tänker så huvudvärken känns i tinningarna, så jag biter ihop käkarna och gnuggar tänderna emot varandra. Varför ska jag vara sårbar? Det går ju inte, jag kan ju inte släppa taget om mig själv. Jag vet inte hur man gör det. Jag har inte den erfarenheten, jag har alltid varit "stark" hela mitt liv.

Och nu ska jag skita i det? Släppa den där tunga stenen ifrån mina axlar som har format den här hårda, och starka Zara. Det finns inte. Inte nu. Inte idag, inte imorgon, eller om en månad. Men snart. Snart gör jag det för dig Linda. Snart släpper jag taget om mig själv. Och låter mig gråta, skrika, gapa, stampa i golvet, kasta sönder glas tallrikar i min omgivning, låter mig kasta sönder den där muren och skyddsbubblan jag har runt mig.

Jag hatar att visa mig svag. Glädjen verkar ha tagit slut. En evighet, i en minut känns det som. Livet vill ge mig en ärlig chans nu. Men jag är inte redo än, inte än. Jag kan inte sörja dig än. Jag kan inte.

Likes

Comments

Vissa kanske inte tror på andar men det gör jag, från och med här om dagen. Jag pratade med ett medium, angående L. Vissa av er kanske inte gillar detta inlägg, och är känsliga, då varnar jag er och ber er stänga ner blogginlägget omedelbart.

Som sagt, jag ville veta hur hon har det, var hon är, om det verkligen finns en "himmel" som alla säger. Varför ska jag inte få göra det? Jag tycker det, jag var hennes bästa vän, jag vill veta om hon mår bra! Så jag tog kontakt med ett medium. Och med shocken, fick jag dom svaren jag ville ha. L har det bra, och det tröstade mig mycket, hon finns här med oss. Sa mediumet, ni kanske inte tror det är sant, men det gör jag. Hon talade med mig som om det vore L. Helt sjukt. Jag grät, floder, jag trodde det var hon. Med fnittrande i texten osv. Exakt som L. L sa även genom henne att hon saknade oss vänner, men va strikt och beslutensam om hennes beslut hon valde. Hon förklarade varför, och nu respekterar jag henne. Nu vet jag, varför hon valde det. Nu vet jag, att hon har det bra. Hon är där med sina äldre släktingar sa hon, och att när hon anlände, så hade dom gjort en fest måltid, där uppe har hon inte längre piercingar, tatueringar, ingenting, men fortfarande brunhårig, och alltid lika vacker som vanligt sa hon. Jag tror på detta, för mediumet berättade hemligheter som bara jag och L visste. Hemligheter om både mig & henne. Att jag och L, hade ett otroligt starkt band, och det hade vi tydligen i livet innan detta också, vi var syskon eventuellt i livet före detta, (enligt henne) Därför var hon här, med mig dagligen efter hennes död, utan att jag märkte något. " Jag har försökt ge dig tecken, Sara, som jag hette innan jag bytte namn till Zara med Z, hon sa Sara strikt, inteZara. Jag har försökt få kontakt med dig, jag är här med dig, även om du vill eller inte hahaha" Hade hon sagt. Låter precis som henne. Min älskade L.  Jag vill därför att ni respekterar detta inlägg och inte skriver massor med skräp i kommentarerna, utan istället positiva saker. 

Jag skulle även hälsa hennes vänner & släkt- "även om dom inte tror dig, försök snälla" Sa hon. Så nu gör jag det, här, istället för i verkligheten, och detta är inget jag hittar på, jag vet inte om jag får gå ut med namn om mediumet här, så om ni också vill ha hennes namn. Vänligen kontakta mig på facebook, så ordnar jag det åt dig/er. 


Som sagt, jag skriver detta med all respekt. Till min älskade vän. Åt henne. Till er. 

"Hon är mitt i stormen
Hon är likamedtecknet mitt i en matematisk formel
Oavsett framför bestämmer hon svaret
Och viktigast av allt, hon är det enda exemplaret
Vacker, men tiden läker inga sår
Du läker dig själv när du slutar älta hur du mår
Kan glädje existera utan sorg
Vad är livskvalité utan död – ett enda tomt torg
Vi låter världen rinna in i ögonen och livet syresätta drömmen
Vi springer alltid mot strömmen
Det finns inga väggar runt oss
Så kom igen och kasta bort din bromskloss, kör​"


Jag älskar dig, L! 


Likes

Comments

​Hon sa – ja borde vara smal
Jag borde hinna med mer, borde vara bra
Borde göra karriär, borde fånga dan
Jag kanske måste förvandlas från ankunge till svan
Jag svara – du tänker duckface på Instagram
Skämtar till det för att inte bli så känslosam
Vi skrattar tillsammans, en känsla som har samlat damm
Det var länge sen, älskar när du ler min diamant
Hon fortsätter: tänk om dom säger så, tänk om dom tycker så.
Hela världen trycker på.
Lyssna, jag förenklar allting här och nu
Man föds, man dör, luckan emellan fyll ut
Den med glädje, saker händer varje dag
Tänk en vacker tanke för en tänkare som jag
Tänk om meningen med livet är att ge mening åt livet.
Ja kanske, så är det skrivet

Likes

Comments

Vi har fått en till familje medlem! Han är så söt, världens mysigaste och gulligaste 🐶 .. Han heter apollo 🚀 Kan knappt förstå det, att denna varelse ska vara med oss/mig föralltid. Så länge han lever. Han är så himla fin, duktig. Lärt sig så många saker på så kort tid. I början var han lite osäker, men det släppte direkt, kanske efter 6-7 timmar. Då var jag "hans" redan. Han gick dit jag gick, han la sig där jag la mig. Så underbar 😍 När man säger till han: Apollo. Vart är pappa? Då tar han sats oc springer allt han kan till Daniel och börjar gosa med honom- Så himla mycket kärlek ifrån en så "liten" individ 💘


Här nedan är han, min ängel, min lilla egna vovvis. 🐶 The king, apollo.

Likes

Comments