När jag kom hem från skolan såg jag att mitt paket från Eleven hade kommit, blev väldigt förvånad då jag beställde den igår, älskar när det är snabb frakt!

Vad som låg i paketet var 2 läpp-pennor från Collistar, jag köpte en för ett tag sen och blev helt fast i den så tänkte köpa en ny eftersom min börjar ta slut, men då var den slutsåld. Sen kollade jag på Elevens hemsida och där fanns den i lager, så passade på att beställa två stycken! Nu har jag iallafall läpp-pennor som räcker ett bra tag!

Collistar's läpp-pennor är verkligen dom bästa, dom sitter en hel dag fastän man dricker, äter, pratar osv. Har även provat Mac's läpp-pennor och skulle nästan säga att Collistar's är bättre.

Färgen jag beställde den i är 202, det är åt det bruna håller och ser ut såhär på,

Zara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och Louise som tycker att ta bilder är roligare än att skriva om kalla kriget.

Är just nu på skolan, vi ska strax ha spanska men blir en kort lektion idag på bara 30 minuter. Ska sen hem och städa mitt rum, vi hade nämligen skolfoto idag och jag provade kanske 5-6 outfits men valde ändå den första jag hade provat, haha, så mitt rum ser ut som ett bombnedslag.

Förresten, blusen jag hade på mig är superfin, jag fotade den för några dagar sen så ska visa er den senare:)

Zara

Likes

Comments

​Håller atm på att fixa lite käk innan jag ska lägga mig i sängen och kolla på senaste avsnittet av Dash Dolls. Det är en ny ''serie'' som handlar om tjejerna som jobbar på Dash store (Khloe, Kourtney och Kims butik) typ som keeping up with the kardashians fast om dessa tjejer istället. Tycker än så länge att det är väldigt underhållande och har blivit som en liten rutin att jag kollar på kuwtk och Dash Dolls efter skolan på måndagar, men hann bara kolla på kuwtk igår så fick bli att jag kollar på den nu:)

Hur fina är inte tjejerna? Durrani min favorit, så vacker och verkar vara en skön person att hänga med. Älskar när hon och Nazy pratar på persiska också, haha.

​Zara

Likes

Comments

Igår hade jag hemstudiedag, och hemstudiedag för mig är likamed ledighet. Min familj tillsammans med flera andra från Ljusdal bestämde sig för att åka till Bollnäs runt 18-tiden och träffa några andra där, dom hade hyrt en stuga mitt ute i ingenstans typ, så vi hängde där till runt 11-tiden. Vi hade riktigt roligt och det var kul att träffa så mycket folk!

Zara

Likes

Comments

I torsdags var jag på slottegymnasiet och besökte ekonomiprogrammet eftersom det är den linjen jag vill gå, så jag var med dom en dag och fick prova på hur det är där.

Dagen var väldigt lång, kvart i 4 slutade dom och då gick jag hem och tog en nap eftersom jag inte är van med så långa skoldagar, haha. Men annars så tyckte jag att deras lektioner var väldigt intressanta, vill typ börja på gymnasiet nu, men ska väl njuta av mitt sista år på grundskolan:)

Zara

Likes

Comments

Har inte bloggat så mycket den senaste veckan och det har helt enkelt varit för att jag har en hel del att göra i skolan, många uppgifter som måste börjas och göra klart. Men ska verkligen försöka uppdatera mer då jag verkligen tycker om att blogga!

Bilden är från helgen då jag och min syster tog en roadtrip med några vänner, det var första gången hon körde efter hon tog sitt körkortet vilket var typ 6 månader sen, haha! Men vi överlevde. Vi ska försöka göra mer sånt då vi hade en sjukt rolig dag:)

Zara

Likes

Comments

I söndags började Keeping up with the Kardashians efter ett litet uppehåll (eller ja, litet och litet, var ju på flera månader) blev såå lycklig och kollade på avsnittet så fort det kom ut på Watchseries. Serien är verkligen underhållande, älskar att den är tillbaka så jag kan börja kolla på den igen på söndagskvällarna.
Självklart är Kylie och Khloé my favsss!

Zara

Likes

Comments

​Omg, har ni hört Zara Larssons nya feta låt?? Så jäkla bra!!

Låten heter ''Never forget you'' och är producerad av MNEK, han sjunger även med i låten. OCH han är en grammyvinnare, bara en sån sak liksom.

Zara går från succè till succè, från hit till hit. Så jäkla ball brud som aldrig slutar förvåna en med sina grymma låtar.

​Zara

Likes

Comments

Hmm, längesen jag skrev här. Eller egentligen några dagar sen bara men ändå.

Började att gå till skolan i Måndags och fått tillbaka rutinerna, går i skolan 08 till ca 15 varje dag. Har inget emot att vi slutar 15, däremot är jag ingen morgonmänniska så att börja 08 varje dag är inte kul alls.. Men aja, så blir det när det är schemaändringar, alla kan ju inte bli nöjda.

Annars så har det gått bra faktiskt, har bra flyt. Fick en uppsats på 12 A4 eftersom jag inte kunde följa med på Europaresan och har skrivit 10 sidor på den uppsatsen, så ska skriva lite på den ikväll och försöka bli klar, och imorgon måste jag sätta igång med min engelska uppsats!

Min almanacka gör det lite lättare för mig att hålla koll på allting, vore något förvirrad utan den. Skrolla ner några inlägg så kommer du till ett inlägg där jag lottar ut ett presentkort så du kan designa din egna:)

Zara

Likes

Comments

Mac - russian red

Hur fina är inte mina vänner?? Eftersom jag blev sjuk och inte kunde följa med på Europaresan så köpte dom en liten present till mig när dom besökte Berlin. Nämligen ett superfint läppstift från Mac. Dom prickade verkligen i rätt färg, färgen heter russian red och är lite mer åt de mörkröda hållet, vilket är superfint till lite festligare tillfällen!

Zara

Likes

Comments