Jobb 6-12 idag. Skön arbetsdag med inte så många gäster & hade disk tillsammans med en kollega, kan inte bli bättre!

Efter jobbet åkte jag hemåt & hämtade pappa så drog vi till stan och handla där vi träffade min syster & Linnea. De skulle dra till rastgården & träffa Felicia & hennes hundar.

Åkte hem, käkade en smörgås för att sedan packa väskan, koppla ior och sätta mig i bilen för att dra in till stan igen för att träffa syster, Linnea, Felicia & hundarna i rastgården, väldigt skönt väder också & mycket bus för hundarna, sedan tog vi en promenad. Nu är jag precis hemkommen och tänkte faktiskt lägga mig i sängen & sussa ett tag, som jag annars gör efter jobbet. Sen står det tacos på middagsmenyn idag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Augustifestival här nu, rix FM igår. Så idag blev det marknad med syster & kompisar.
Fick med mig en väska hem, välbehövligt med en mindre när man bara har några saker att bära på istället för att bära runt på en stor väska.

Likes

Comments

Igår ringde Evelina & sa att hennes hund Daisy ville leka med ior, länge sen! Dock hade jag inte tid så vart bestämt idag istället, så kom hem nyligen ifrån att vi varit i stan med hundarna så de kunde mysa & leka i rastgården. Dock väldigt varmt så blev mest att vi alla satt vid bänken och tog det lugnt istället.

Har även idag haft tvättstugan & duschat.
Nu väntar jag på att maten ska bli klar så man kan få i sig någonting innan det är dags att fixa sig & sen åka in till stan till min syster & en kompis, blir att dra ner & kolla rix FM idag, länge sen!

Likes

Comments

Mina favoritplatser är självklart i skogen & vid sjön. Så himla lugnt & fridfullt och tankarna liksom bara försvinner iväg, man kan leva i nuet & njuta av allting det vackra runt omkring än

Likes

Comments

Min fråga till er är, vad ville ni bli/göra när ni var små? Vad var era drömmar?

Jag själv kan säga att jag inte riktigt kan komma ihåg vad jag ville bli som väldigt liten.
Dock så vet jag vad jag ville under senare år, när man var kanske 10+ däromkring.
Jag tyckte väldigt mycket om att skriva olika saker oså, så jag drömde mig bort och ville bli författare. Började faktiskt skriva en "bok" på datorn, dock var det inte någonting bra direkt men var iallafall värt ett försök.

Jag tycker faktiskt om att skriva fortfarande, dock känner jag inte riktigt att jag skriver så jättebra just nu, iallafall inte på det sättet som jag själv skulle vilja skriva på för att uttrycka mina åsikter & tankar. Men jag ska fortsätta skriva så gott jag kan, så kanske blir jag en bättre skribent i framtiden!

Likes

Comments

+ jobbdagen har gått fort
+ bingon drar igång idag!
+ skönt ute efter en regning förmiddag
+ har nu 2 lediga dagar att se fram emot
+ gjort någon glad idag på mitt tidigare inlägg.

- så himla kallt på morgonen vid halv 5
- snart slut på "jobbschemat"
- var sugen på en glass men nådde inte i affären så sket i det..

Likes

Comments

Precis, sommaren är snart över, skolan startar om 1 vecka, men detta år inte för mig..

Precis, det stämmer. Denna sommar ska jag inte tillbaka till skolan. Jag har gått mina 3 sista år nu, på gymnasiet, tog studenten i juni. Tiden går så otroligt snabbt!

Ja, Hur känns det såhär långt? Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på det där att man faktiskt inte har någon skola kvar nu efter sommaren.
Jag är en sådan person som älskar när jag har rutiner att följa i min vardag. MEN jag älskar även att ha lov, men inte allt för länge då man haft små lov & bara slappat, man längtar ändå tillbaka ganska snabbt till alla rutinerna som man har under skoldagarna. Träffa alla underbara klasskamraterna som man haft! Speciellt på gymnasiet! Vilket gäng!

Jag har under sommaren jobbat nästintill hela tiden & även fått lite roligheter gjort, skönt för varit dåligt med sådant på senaste! Dock har jag sista veckan nu med schema på jobbet, sen kommer man bara bli inringd om de behöver extra folk t.om. Oktober.

Frågan är ju vad ska man göra? Jag har ju ingen skola att gå tillbaka till, inga rutiner som jag ska följa igen som man brukar. Börjar känna redan nu hur man kan börja bli smått rastlös om dagarna, vill ju ha saker att göra. Hur ska detta gå?
En bra idé är ju att redan nu börja söka ett jobb, då det jag har nu endast är säsongsanställning. Hoppas att jag får in rutiner och kan få saker att göra under de dagarna som kommer att komma som man ej har skola/ jobb att gå till.

Likes

Comments

Köpt hem denna bok - femtio nyanser av mörker.

Så nu jag alla 3 böckerna + den boken som endast handlar om Christian.

Likes

Comments