Hellu! Just nu ligger jag vid poolen och solar. Det är sjukt varmt här på Rhodos, runt 30 grader.
Igår fyllde min mamma år så då gick vi ut och åt på kvällen och sedan var vi i gamla stan och shoppade lite. Igår klippte jag även mitt hår lite kortare och jag är super nöjd!!

Idag har jag och min syster fotat lite bilder och vi har även funderat på att köpa en undervattenskameran. Ikväll ska vi in till Rhodos stad och shoppa och ta en drink.

Här är några av bilderna jag och Emma tog🌴⬇️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu är jag äntligen framme på Rhodos!! Just nu ligger jag vid poolen och klockan är 17.30 grekisk tid. Senare ikväll ska vi äta på hotellet för vi är för trötta för att orka åka någonstans.

Jag tänker uppdatera mer i veckan med fina bilder och uppdatering om vad ja gör. Ha det bra kram Sara💓🇬🇷🌴

Likes

Comments

Hej! Jag heter Sara och är en femtonårig tjej från Linköping. Jag tänker mig att min blogg Ska bli som en dagbok, där jag skriver vad jag gör om dagarna och om andra personliga grejer.

På min fritid brukar jag oftast vara med kompisar och eller ta de lugnt. Jag är väldigt intresserad av mode och skönhet. Jag går på en skola där jag har musik som inriktning. Jag tycker det är jättekul eftersom jag älskar att sjunga och spela instrument men jag gillar även att dansa.

Det här var alltså mitt första inlägg. Jag tänker att jag ska uppdatera minst en gång i veckan beroende på hur mycket jag har i skolan.

Puss o kram Sara 💓

Likes

Comments