Det är sååå fint väder idag, typiskt att man jobbar. Dock jobbar jag bara 55 min till. Sen så kommer min tjejkompis till mitt jobb och ska följa med mig hem för att jag ska passa maximilian ikväll/natt. Hoppas innerligt dock att mitt paket kommer idag så jag kan ta med klänningarna till Spanien! Eftersom att jag åker på måndag. Ska bli såååå skönt😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tänkte faktiskt börja blogga igen🙌🏽 Känner att det är rätt kul att ha något att titta tillbaka på. Har precis tagit studenten och är nu utkastad i arbetslivet.. or not. Jobbar faktiskt inte så mycket i sommar vilket är väldigt skönt då jag eventuellt ska börja plugga i höst. Sjuksköterska ska det bli om jag inte ska plugga upp några betyg under hösten för att sedan söka på vår
Terminen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Ekar extremt tomt i den här bloggen. Vet ej varför man känner mig inte riktigt bekväm med att skriva ut känslor längre.

Likes

Comments

Likes

Comments

00:41 är klockan när jag börjar skriva det här.. dom sista dagarna har jag faktiskt inte kunnat sova. Vet inte varför.. är alltid arg/ledsen när jag ska sova. Ångesten har varit rätt grov på sista tiden, men vet dock inte varför. Frågan jag får väldigt ofta är "Varför har du ångest?" Och när jag svarar " Jag vet inte" så har folk väldigt svårt att ta det till sig.. det låter ofta då "Men det är klart du vet" nej det är det inte. Ibland vet jag inte varför jag drabbas av en panikångest. Det existerar inte i folks vardag därför förstår dom inte. För vi pratar inte om ångest, det är så tabu belagt på något sätt. Vilket faktiskt är hemskt..

Likes

Comments

Jag trodde aldrig att min smärta skulle gå över, aldrig. Den där stora,äckliga klumpen i magen som nästan gled upp i halsgropen. Idag tycker jag nästan att det är lite patetiskt att man verkligen aldrig tror att det går över. Men vet ni? Det gör den faktiskt. Påvägen så inser man sitt egna värde. För vem fan va han? En jävla liten damtuss. Inget och ha. Men du drabbar mig än idag som en jävla mardröm. Att man medvetet försöker förstöra en person, hur kan man leva med sig själv? Om du nån gång läser det här, vilket du förmodligen gör om man ska lyssna på folk runt omkring oss. Så ska du veta att jag klarade mig jävligt bra utan dig. 

Likes

Comments

På sista tiden har det varit kaos med folk runt omkring. Jag har inte orken att ta upp kontakten med folk. För jag orkar inte. Det bara blir så. Ett jobbigt moment. Det har blivit lite rörigt.. det blir lite så när man tappar nån som är en bit av en. Man blir lite förvirrad, dragen mellan olika känslor. Men jag valde att gå. Även om det inte kändes rätt. Ibland måste man sätta sina känslor utanpå även om det är svårt. Man kan inte göra alla lyckliga. Det är väl lite det jag dragits i mellan.. Att försöka göra alla lycklig och försöka göra mig själv lycklig.

Likes

Comments

På sista tiden har jag känt mig tom. Alltså tom på känslor men ändå så tror jag att jag är fylld av alla känslor samtidigt. Det är ingen ledsamhet som sköljer över än, men inte heller glädje. Jag står mitt i mellan ingenting. Men på något sätt så har jag känt mig stark i mig själv. Bryr mig inte så mycket om vad andra tycker och tänker. Har satt mig själv i första hand. Bestämt mig för saker som JAG vill göra, sen skiter jag faktiskt i vad alla andra kommer säga sen. För det viktigaste här i livet är att jag trivs i mig själv inte vad folk runt omkring mig tycker. För det gör inte mig lyckligare och tänka på dom?

I år blir jag 19... 19 år det är rätt mycket i min värld kanske inte för andra. Men jag tror att det här blir året jag bestämmer mig för att göra saker som JAG blir lycklig av. Sen skiter jag i vad alla andra kommer tycka. Jag ska göra det jag blir lycklig över.

Likes

Comments

Alltså huuuur snygga blev dom?? Älskar Iphoneskalet och skinet till MacBook! Glöm inte att om ni använder koden ZARA20 så får ni 20%!!!

Likes

Comments