Japp, nu är det slut med skammen och skulden. Nu ska min historia ut. Trafficking är ett ämne som är mer aktuellt än någonsin då många flykting barn just nu drabbas. Jag tycker det är så tragiskt. Vad driver folk att göra såhär?
Radio kontaktade mig och som det ser ut just nu kommer det sändas i oktober. Ser fram emot reaktionerna, jag hoppas mitt inslag kan hjälpa någon.

Kram till er❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Häromdagen tog jag äntligen bort mitt löshår, fasen som det kliat. Sen klippte vi det rätt kort, så skönt.

Likes

Comments

Till hösten börjar William skolan och hur roligt kommer det inte bli att skicka iväg dom i matchande kläder. Dessa kommer från polarnopyret och MiniRodini.

Likes

Comments

Igår var vi på Pride festival, första gången som Kristianstad höll i något sådant. William blev superglad över all uppståndelse. Han älskar nämligen flaggor och hans favorit är just Pride flaggan😂 gullunge!

Likes

Comments

Häromdagen åkte barnen till mormor. Där badades det i iskallt vatten och lektes i sanden. Mina fina ❤️ som jag saknar så mkt nu när jag ligger inlagd. Tur vi har en hel helg framför oss tillsammans.

Likes

Comments

Hej alla fina läsare!
Jag är ledsen att jag inte skrivit på ett tag. Jag befinner mig just nu på psykiatrisk avdelning och har gjort sedan flera veckor tillbaka. Tyvärr har allt gammalt kommit ifatt mig och jag genomgår just nu en ptsd behandling. Vägen mot ljuset igen känns lång men det ska gå. Ska försöka uppdatera här så gott det går. Jag träffar barnen och familjen regelbundet, vänner likaså. Har världens bästa vänner måste jag säga som ställer upp i vått och torrt. Fredde är som vanligt min klippa i allt, han roddar hemmet och allt vad det innebär samtidigt som han jobbar för fullt. Min älskling❤️
Så, nu vet ni. Vi hörs snart igen.

Likes

Comments

Utanför vårt köksfönster blommar det för fullt. Så vackert. Fast idag fick vi vackert hålla oss inne, alla går runt och snörvlar, ögon som rinner och barnen har även astma besvär av denna jäkla pollen. Jag har möblerat om lite, städat rent överallt. Lagat lunch och middag så tiden har gått rätt snabbt trots allt. Imorgon börjar skola och vardag efter fyra härliga dagar tillsammans😊☀️

Likes

Comments

Idag har vi varit hos min mor som bor i underbara Hörvik, precis vid havet. Vi har fikat, lekt vid stranden och cyklat.

Likes

Comments

Har bara spenderat tiden med familjen och vänner de senaste dagarna. Vi har varit ute i solen mesta av tiden. Molly som varit lite försiktig tidigare har äntligen lärt sig cykla och älskar det. I övrigt har det slunkit ned en hel del gott i magen, aja bajja😉
Och det stackars trädet här hemma flyttad hej vilt, kan inte bestämma var det ska stå😂

Likes

Comments