Ja, här inne har tiden stått still men utanför bloggen har det hänt massor. Jag har medverkat i Gomorron Sverige och varit på massor av intervjuer.
Jag är tacksam. Tacksam över att jag får möjligheten att nå ut till andra killar och tjejer som kanske råkat hamna i människohandlarnas klor.

I övrigt mår vi bra. Molly har fyllt 10 (!) år och till helgen väntar kalas. Det blir smörgåstårta och annat gott😊

Ha en fin dag kära ni!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var jag på intervju med en från radion. De ska sända ett program om trafficking. Där jag, som offer, är med och polisen som jobbar kring trafficking ska också intervjuas. Det kändes riktigt bra, journalisten var väldigt omhändertagande. Att det skulle bli så bra som möjligt för mig. Jag tror det kommer bli ett väldigt intressant program. Det ska sändas om några veckor och självklart skriver jag när det är dags.

Idag är vi hemma hos mamma och firar William lite, han fyllde sex år förra lördagen. Stora killen❤️ Han har fått massa presenter och leker med dom för fullt just nu.

Trevlig kväll på er!

Likes

Comments

Hej!
Oj nu blev det ett långt uppehåll igen. Mycket har hänt sedan sist. Min far gick bort hastigt den andre september. En vecka senare somnade min lilla farmor in. Ja, det var två traumatiska händelser. Det har satt sina spår. Vaknar fortfarande ibland på nätterna med panik. Sorgen river i en.
Allt hände så plötsligt. Det är så svårt att ta in. Ändå ska vardagen flyta på med barnen, skola och rutiner. Och det går.
Jag har tusen andra saker att berätta men känner att jag tar det imorgon.
Trevlig fredag kväll på er så länge!

Likes

Comments

Japp, nu är det slut med skammen och skulden. Nu ska min historia ut. Trafficking är ett ämne som är mer aktuellt än någonsin då många flykting barn just nu drabbas. Jag tycker det är så tragiskt. Vad driver folk att göra såhär?
Radio kontaktade mig och som det ser ut just nu kommer det sändas i oktober. Ser fram emot reaktionerna, jag hoppas mitt inslag kan hjälpa någon.

Kram till er❤️

Likes

Comments

Häromdagen tog jag äntligen bort mitt löshår, fasen som det kliat. Sen klippte vi det rätt kort, så skönt.

Likes

Comments

Till hösten börjar William skolan och hur roligt kommer det inte bli att skicka iväg dom i matchande kläder. Dessa kommer från polarnopyret och MiniRodini.

Likes

Comments

Igår var vi på Pride festival, första gången som Kristianstad höll i något sådant. William blev superglad över all uppståndelse. Han älskar nämligen flaggor och hans favorit är just Pride flaggan😂 gullunge!

Likes

Comments

Häromdagen åkte barnen till mormor. Där badades det i iskallt vatten och lektes i sanden. Mina fina ❤️ som jag saknar så mkt nu när jag ligger inlagd. Tur vi har en hel helg framför oss tillsammans.

Likes

Comments

Hej alla fina läsare!
Jag är ledsen att jag inte skrivit på ett tag. Jag befinner mig just nu på psykiatrisk avdelning och har gjort sedan flera veckor tillbaka. Tyvärr har allt gammalt kommit ifatt mig och jag genomgår just nu en ptsd behandling. Vägen mot ljuset igen känns lång men det ska gå. Ska försöka uppdatera här så gott det går. Jag träffar barnen och familjen regelbundet, vänner likaså. Har världens bästa vänner måste jag säga som ställer upp i vått och torrt. Fredde är som vanligt min klippa i allt, han roddar hemmet och allt vad det innebär samtidigt som han jobbar för fullt. Min älskling❤️
Så, nu vet ni. Vi hörs snart igen.

Likes

Comments

Utanför vårt köksfönster blommar det för fullt. Så vackert. Fast idag fick vi vackert hålla oss inne, alla går runt och snörvlar, ögon som rinner och barnen har även astma besvär av denna jäkla pollen. Jag har möblerat om lite, städat rent överallt. Lagat lunch och middag så tiden har gått rätt snabbt trots allt. Imorgon börjar skola och vardag efter fyra härliga dagar tillsammans😊☀️

Likes

Comments