Vi är på sjukhuset för tillfället. Tänkte dock att jag kikar in här och bjuder på denna härliga bild på William😊
Håll nu tummarna för oss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har verkligen varken matlust eller lust att laga mat just nu. Så det har blivit enklare maträtter på kvällarna. Till barnens förtjusning kan jag ju säga😉
Igår åt vi stuvade makaroner tillsammans med kalkonkorv.

Likes

Comments

Ja, här inne har tiden stått still men utanför bloggen har det hänt massor. Jag har medverkat i Gomorron Sverige och varit på massor av intervjuer.
Jag är tacksam. Tacksam över att jag får möjligheten att nå ut till andra killar och tjejer som kanske råkat hamna i människohandlarnas klor.

I övrigt mår vi bra. Molly har fyllt 10 (!) år och till helgen väntar kalas. Det blir smörgåstårta och annat gott😊

Ha en fin dag kära ni!

Likes

Comments

Igår var jag på intervju med en från radion. De ska sända ett program om trafficking. Där jag, som offer, är med och polisen som jobbar kring trafficking ska också intervjuas. Det kändes riktigt bra, journalisten var väldigt omhändertagande. Att det skulle bli så bra som möjligt för mig. Jag tror det kommer bli ett väldigt intressant program. Det ska sändas om några veckor och självklart skriver jag när det är dags.

Idag är vi hemma hos mamma och firar William lite, han fyllde sex år förra lördagen. Stora killen❤️ Han har fått massa presenter och leker med dom för fullt just nu.

Trevlig kväll på er!

Likes

Comments

Hej!
Oj nu blev det ett långt uppehåll igen. Mycket har hänt sedan sist. Min far gick bort hastigt den andre september. En vecka senare somnade min lilla farmor in. Ja, det var två traumatiska händelser. Det har satt sina spår. Vaknar fortfarande ibland på nätterna med panik. Sorgen river i en.
Allt hände så plötsligt. Det är så svårt att ta in. Ändå ska vardagen flyta på med barnen, skola och rutiner. Och det går.
Jag har tusen andra saker att berätta men känner att jag tar det imorgon.
Trevlig fredag kväll på er så länge!

Likes

Comments

Japp, nu är det slut med skammen och skulden. Nu ska min historia ut. Trafficking är ett ämne som är mer aktuellt än någonsin då många flykting barn just nu drabbas. Jag tycker det är så tragiskt. Vad driver folk att göra såhär?
Radio kontaktade mig och som det ser ut just nu kommer det sändas i oktober. Ser fram emot reaktionerna, jag hoppas mitt inslag kan hjälpa någon.

Kram till er❤️

Likes

Comments

Häromdagen tog jag äntligen bort mitt löshår, fasen som det kliat. Sen klippte vi det rätt kort, så skönt.

Likes

Comments

Till hösten börjar William skolan och hur roligt kommer det inte bli att skicka iväg dom i matchande kläder. Dessa kommer från polarnopyret och MiniRodini.

Likes

Comments

Igår var vi på Pride festival, första gången som Kristianstad höll i något sådant. William blev superglad över all uppståndelse. Han älskar nämligen flaggor och hans favorit är just Pride flaggan😂 gullunge!

Likes

Comments

Häromdagen åkte barnen till mormor. Där badades det i iskallt vatten och lektes i sanden. Mina fina ❤️ som jag saknar så mkt nu när jag ligger inlagd. Tur vi har en hel helg framför oss tillsammans.

Likes

Comments