Header

Önskar att Todays mood var lika bra som på bilderna idag men tyvärr är det inte så. Vaknade idag och mådde inte alls bra, ont i magen och var ledsen. Hade ingen bra kväll igår och det gjorde att jag idag inte heller mår så bra. Har varit hemma från skolan idag för att samla ny energi och klara resten va veckan. Kommer spendera eftermiddagen med min underbara systerson som alltid får mig att må bäst! Ta hand om er!

Likes

Comments

En inredningsbutik har just nu 50% procent så jag passade på att köpa några grejer eftersom att jag hade kvar ett presentkort där. Hittade dessa, två muggar och en shaker. Poängen är att jag ska ha dom när jag flyttar hemifrån vilket förhoppningsvis blir ganska snart.

Likes

Comments

Godmorgon fina du! Måndag morgon och alarmet ringde klockan tio i sex. Hade gjort vad som helst för att bara få kasta mobilen i väggen och inte gå upp men skolan är ju ett måste. Känns som om det mesta som kan gå fel har gått fel nu på morgonen och jag mår inte toppen direkt.

Hoppas iallafall ni får en bra dag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tröja MQ / Jeans Levis / Kappa Nelly / Choker Ebay

Tröja HM / Jeans Levis / Skor Skopunkten

Tröja Zara / Jeans Dr denim / Spetstopp Lindex / Kappa HM

Tröja Hollister / Kostymbyxor HM / Skor Skopunkten / Halsduk Kappahl

Likes

Comments

11.31 är vad klockan är just nu och jag har varit vaken i ungefär 2h så godmorgon! Söndag och extrem söndagsångest, skolan börjar imorgon och jag har verkligen ingen motivation alls till att gå i skolan än att ens lägga ner tid på skolan. Min morgon har börjat bra iallafall, bananpannkakor och smoothie som en kickstart på dagen och det är såå gott, har ni inte gjort det testa! Blickar tillbaka lite på veckan som gått och inser hur mycket jag hunnit med den här veckan, två fotbollsträningar, löptränat en gång och styrketränat en gång, efter att knappt har fått in träning en gång i veckan innan så är jag stolt över mig själv.

Idag blir det en runda in till stan, måste bland annat köpa ett nytt minneskort. Ska njuta av att bara vara ledig idag! Kram

Likes

Comments

Godmorgon! Lördag och äntligen helg. Första veckan i skolan är redan gjord och det märks att allvaret har börjat på riktigt, Gymnasievalet ska göras inom en månad och om en månad är även vårt första nationella prov. Klockan är redan elva och jag ska snart bege mig iväg till en fotbollsträning, har inga planer idag så vi får se vad som händer. Vad ska ni göra idag??

Kram

Likes

Comments

Hej på er alla fina! Vad har ni gjort idag? För min del har det bara varit ännu en tråkig skoldag. Dagarna bara rullar på sedan skolan började och imorgon är det redan fredag. Alla rutiner är tillbaka och det känns ändå skönt.
Nytt år och lite nytt jag har jag faktiskt hållt mig vid och jag har faktiskt tränat och tänkt mer på vad Jag äter och jag märker redan vilken skillnad det har gjort. Jag kämpar på och det hoppas jag ni också gör.

Kram

Likes

Comments

Hej på er, jag har varit hemma en stund nu efter ännu en jobbig skoldag. Vädret ute är hemskt och jag har verkligen frysit hela dagen, såg ort jag kom hem blev det ombyte till myskläder och snart blir det tacos. Min outfit idag var iallafall bra, har lite hatkärlek till denna tröjan men jag tror faktiskt att jag tycker om den nu. Två dagar har redan gått i skolan och det har verkligen varit två jobbiga dagar, hade förväntat mig två lugna men nu ska vu tydligen komma igång jättefort för vi har tusen saker vi ska hinna med den här terminen.

Men en jag var faktiskt och tränade igår och jag sprang på gångbandet, senaste gången det hände kommer jag inte ens ihåg.

Likes

Comments

06.00 ringde klockan idag och jag har inte gått upp såhär tidigt på hela lovet. Hade som tur var en redbull i kylskåpet så jag blev pigg ganska fort. Andra terminen i nian och idag börjar allvaret, nationella prov och vi ska snart välja gymnasie. För det första känns det helt sjukt att vi redan gått i nian och att det här är vår sista termin på högstadiet känns bara ännu mer konstigt. Tiden har verkligen gått så sjukt fort. Idag kommer det iallafall att bli en vanlig skoldag och ikväll tänkte jag åka till gymmet, nu när skolan och allt är igång som vanligt vill jag fortsätta med träningen som jag faktiskt har varit duktig med att göra.

Börjar ni idag eller har ni redan börjat? Hoppas iallafall att ni får en bra dag1

Likes

Comments

Instagram@sarahjohnssoon