Header

Förr så njöt jag av att förstöra människor både fysiskt och psykiskt. Det var väldigt ofta det svartnade för mina ögon och då fanns det inget som kunde stoppa mig, det kunde räcka med att någon satt och tittade på mig så tände jag till i 120 direkt, ögonen blev kolsvarta och jag gick fram till personen och slog och slog...jag njöt varenda sekund och flinade samtidigt. Sen när jag lugnat ned mig gick jag därifrån och lämnade en stackars kille eller tjej med sönderslagen näsa och ommöblerat ansikte. Nu pratar vi alltså om när jag var väldigt ung, under 20. Jag var en mobbare, ett riktigt svin med andra ord och det är något som jag verkligen INTE är stolt över.

Idag, tre barn och en Himlans massa år senare finns inte den Zarah längre. Däremot finns tankarna på dessa människor jag gjort illa under alla år! Självklart berodde mitt agerande på att jag själv hade en stor ångest och osäkerhet, därför var det så skönt att kanalisera ut det över andra men det är ingen ursäkt för att göra en annan människa illa! Jag hatar hatar hatar våld och orättvisor! Det är aldrig försvarbart att göra någon annan människa illa oavsett ålder eller grad på mobbing.

Mina barn tycker nog att jag är en supertöntig, överkänslig messmörmamma. Jag överöser med kärlek och predikar om rätt och fel, medmänsklighet, vända andra kinden till, prata om man mår dåligt osv osv...och ja...det är helt ok att dom tycker att jag är en megatönt😁

Jag har gjort måååånga fler saker än det här som jag ångrar och som jag kommer ta upp i flera blogginlägg. Det är högtid att rannsaka sig själv..
Nu kommer jag jobba ideellt med människor som är utsatta på olika sätt. Inte bara för att söka nån sorts förlåtelse utan för att jag är medmänniska och för att jag vill och kan.

Jag hatar våld och mobbing i alla dess former👊🏼

Puss och en Himlans massa kärlek❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Livet
  • 397 readers

Likes

Comments

Från en träning till en annan! Lägger upp ett klipp på ett par rumpövningar. Jag har många fler på lager så lägger snart upp en uppföljning med lite fler övningar.
Dom två första övningarna supersetar jag och kör tungt, en favorit! Den sista, utfallen, är så självklar i slutet av mina pass flera ggr/v så den kommer ni få se mycket av! För att få bästa kontakt med baksidan ser jag till att brösta upp mig ordentligt så rumpa/ baksida lår får jobba ordentligt i drivet upp. Ursäkta den dåliga kvaliteten på klippet! lär mig nog snart...Självklart kör du inte lika speedat som jag gör i klippet💨 Guuuuud vad jag saknar min träning nu när jag kollar på gamla klipp! Snart så!

Likes

Comments

Jag brottas med soffan idag. Varför måste det vara så otroligt krångligt att få på soffklädseln på kuddarna!! Jag försöker trycka in kudden med både ben och armar men det är som att kuddjäveln inte passar! Arrgh😤!!! Hur svårt kan det vara att låta dragkedjan gå liiite längre? Jag måste se jäkligt rolig ut iaf när jag går en svettig match mot soffan...just nu står det 2-0...till soffan😂 och jag lovar att Gringo skrattar lite inombords och smider planer på att kissa i soffan snart igen bara för att få se mig brottas och svettas igen! Nä nu går jag in i rond 3 och avslutar matchen😅

Angus tycker mest att det är jobbigt när jag gormar och svär. Filuren till höger är den stora boven i dramat.

                                                   Skitunge!

  • 400 readers

Likes

Comments

Det är så jävla ocharmigt, jag vet! men jag har en sjuk prestationsångest titt som tätt....oftast tätt...som gnager i min själ. När jag kommer in i något ordentligt så gör jag det till max! Det får min fulla uppmärksamhet oavsett vad och jag gör det passionerat, intensivt och näst intill maniskt. Det kan ju vara en superbra egenskap....om inte livet kom emellan...Tre tonårsbarn, en flock med djur, träningshets, kroppshets, jobbhets, duktigflickahets och en gnutta sjukdomar så PANG! Verkligheten gav mig en rak höger och dränerade mig på all energi. Kvar blev ett skört skal med hyperfobi för precis allt, tar mig knappt upp ur sängen vissa dagar. Samtidigt vet jag att man lär så länge man lever, jag vet att man ibland behöver nå botten för att kunna ta sig vidare starkare och visare än innan. Jag har lärt mig min läxa och ja ä int bitter...typ <3

Likes

Comments

För ett år sen sa jag att 2016 skulle bli mitt år. Jag var så laddad!! Jobbade på ett nytt jobb i sex månader sen blev jag sjuk..nu, ett halvår senare, kan jag ändå säga att 2016 blev mitt år..fast på ett annat sätt än vad jag hade tänkt mig😸 Så mycket nya erfarenheter och jag har tagit mig ett steg närmare..Vägen fram är aldrig rak, dom här erfarenheterna och smällarna måste man få med sig på sin väg framåt! Så nu....

Jag har under året träffat och lärt känna en massa underbara människor, Dogge är en av dom...han är grym!😻

  • 467 readers

Likes

Comments