Header

'Suuup

Jag var inte så fantastisk och produktiv att jag skapade en ny header from scratch utan har uppdaterat den gamla lite gran. Jag är osäker om jag vill ha mitt namn med eller inte så jag får pröva mig fram helt enkelt. Den äldre designen:

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Herregud vad talangfull den här kvinnan är. Roseshock är en konstnär och är bäst. 
Jag har inte varit grymt jättebra på att läsa hennes blogg men hon har en:
http://roseshock.blogspot.seLikes

Comments

Visst önskar man ibland att man var en sån där person - en sån där person på ett naturligt sätt har allt organiserat och upprätthåller det på det sättet - en sån där person som inte behöver använda hela sin viljestyrka för att hålla sin lägenhet ren och sina bilder på datorn organiserade.

Men jag gillar att tro att en sån där person inte halkar in i en mapp på sin dator och hittar flera år gamla bilder som man glömt bort fanns där. Man öppnar inte bara en mapp utan man sätter sig i en tidsmaskin och reser i tiden till det ögonblick man tog bilden med sin usla mobilkamera. Det är som att man har flera miljoner världar i sin dator som väntar på att bli upptäckta!

Likes

Comments

​I söndags firade vi min kära mosters födelsedag! Att ta bra bilder blir ju lätt bortprioriterat i gott sällskap så de enda bilderna som blev någorlunda bra blev dessa på hennes blommor som hon fick i present! (OCH så lär jag mig fortfarande kameran.. hoppas på att den blir som en förlängd del av armen snart.. ;)


Likes

Comments

​Göteborgs varma temperatur igår har fått mig på otroligt gott humör! Keep it up pls - behöver detta!


:D

Likes

Comments