Hejsan hah glömde att skriva i onsdags med aja skriver idag istället, Hoppas det är ok. Men min skolvecka har väl gått upp och ner eftersom vi kommer ha massa prov jag inte har pluggat till och vet inte hur det ska gå egentligen hehe. Men jag får helt enkelt bita ihop och sitta å plugga till dom, som jag inte har ork till haha.

Men iallafall! I helgen ska jag åka å klippa mig hos min systers kompis, å jag är typ as nervös för den kommer antingen bli för kort, eller så blir jag bara inte nöjd typ. Imorgon kommer ni få före och efter bilder på håret så man ser skillnaden. Efter frisören ska mamma jag å min syster säkert gå i någon affär som finns nära eller ngt så kan jag köpa ngt intressant haha. Men hoppas ni har haft en sjukt bra fredag så syns vi imorgon! <3 Aa det är en bild ifrån Google där nere. :)

Kom ihåg att du är B Ä S T

Likes

Comments

Hej! Idag har jag skaffat min helt egna blogg som jag är så sjukt spänd över haha, jag har förresten en blogg som jag delar med min kompis. Bloggen heter Zazza_Blondie och där lägger vi upp olika saker, du mst verkligen ta å kolla in den asså. ;) 

Men iallafall idag har jag skaffat min blogg! Så taggad på att skriva här asså. <33 I denna blogg kmr ni se helt olika random saker T.ex. Familjen, kompisar, Saker som händer i vardagen å såklart mkt mer! Jag kommer skriva nästan varje dag annars skriver jag varannan dag, beror på när jag hinner.

Så jag hoppas just du vill följa min blogg! <3
Hoppas du har haft en sjukt bra dag & rolig!
Godnatt alla fina. <3

Likes

Comments