Header

Hej på er! Varit lite små dåligt med uppdatering på senaste tiden, men händer inte mycket förutom flytt, träning och hästarna så finns inte så mycket att skriva om känns det som..

Idag var jag iaf inne hos One More Rep här i Umeå och fick med mig lite saker hem. Så glad att få representera och sammarbeta tillsammans med de!

Samarbete med One More Rep.

Likes

Comments

Idag hände det ofattbara för en hästtjej som rider dressyr. Det som många kanske drömmer om. Att få rida för en världsstjärna. Och tro det eller ej, men det ska jag göra om två veckor. Jag och Helvetica ska rida för Jan Brink på hans clinic!!

Fick ett telefonsamtal idag där de frågade om jag var intresserad att rida denna clinic för Jan Brink, och inte tackar man nej till denna chans! Så himla kul. ​

Likes

Comments

Bjuder på lite bilder från min tisdagen och onsdagen.

Tisdagen var mest bara njuta av att vara off tillsammans med mina fina vänner, fikat och ätit gott. Såklart kunde jag inte hålla mig borta från gymmet heller. Sedan på onsdagen fyllde ju min lillebror år så var att fira honom med middag och fika hos mormor. Så himla mysigt och så sjukt mätt, haha. Det var väldigt längesedan jag kände mig så mätt!

​Bilder från tisdagen som jag bjuder på

Firar Isak med massa gott!

Likes

Comments

​Godmorgon! 19 oktober och har så himla mycket att hinna med. Hemma i Härnösand då lillbrorsan fyller 15år. Pluttisen. Så han ska vi fira ikväll, sedan måste stallet göras och vill hinna med gymmet också. Ute spöregnar det så det blev ingen promenad idag iaf.. Så jag och Otis ligger mätta i soffan med kaffe. Ni får ha en fin onsdag!

Likes

Comments

Tänkte göra ett lite längre inlägg om helgen med lite mer bilder och kanske lite mer tankar om tävlingen också.

Som jag har skrivit i tidigare inlägg gick jag upp på scenen för att leka med formen. Jag har aldrig varit så fyllig som denna gång och det klädde mig verkligen. Självklart behövs det mer massa men det är något jag måste jobba på längre sikt och inte något jag kan ändra på två veckor. Formen var den bästa hittills och jag är jättenöjd över vad jag lyckades få fram. Sedan skrev jag ju i inlägget sedan om min brutala fail i frontposen... Något som är så jävla irriterande.

Chillar innan det är dags att gå upp på scenen! // Pumpar upp

Jag är trots allt super nöjd med min form, såklart har jag mycket kvar fysikmässigt också! Men jag är 21 år och detta är mitt första riktiga tävlingsår så kan inget annat än att vara nöjd!

En favorit i repris av min fina Jemima! Ni fattar inte hur god den var, helt sinnessjukt..

Såklart är det Max under bilresan hem till Norrland!

Tyngre Classic IV - SM - Junior SM

Detta är vad jag har åstadkommit mellan varje tävling. Två veckor mellan varje tävling, 6 veckor totalt. När jag ser detta är jag så himla stolt över min resa detta år. Mitt första riktiga tävlingsår och placering 7-9a varje tävling.

Nu är planen att gå off (eller har redan börjat haha) och börja bygga på alla svagheter under det kommande året så får vi se hur det känns i höst igen. Sedan är fokusen att leva ett mer vardagligt liv med familj, vänner och pojkvän.

Likes

Comments

Då har jag väl hunnit smälta helgen. Vet inte var jag ska börja. Gick upp på scenen bara för att leka med formen och den satt så JÄVLA BRA! Bästa formen i år. Att man kan göra så mycket på två veckor. Men så kommer det något annat som jag satt varje tävling innan, posteringen. Jag vet fan inte vad som hände. Ena axeln bara föll fram. Helt omedveten om det. Sedan när jag börjar tänka och kollar bilder vet jag varför, det är för att försöka dölja andra svagheter jag har. Vilket resulterade i en katastrofal front... hahah. Synd att man satt posteringen de två tidigare tävlingarna men inte nu när fysiken var så bra som den var. Men man lär sig något nytt varje gång. Nu är det att vara off och bygga på svagheterna fysikmässigt och kämpa på💪🏼✨

Likes

Comments

Nu ligger jag på hotellrummet och laddar upp för dagens tävling. Riktigt taggad att se vad en fylligare form kan ge bland 20 grymma tjejer!! Tävlingarna börjar 12.00 så bikini klasserna börjar väl runt 14.

Nu: ligga och ta det riktigt lugnt fram till 12 då det är dags att ta oss till arenan
✌️️

Likes

Comments

Hur fint är inte denna vy? Detta är absolut den bästa starten på dagen. Sedan att det inte har regnat på typ två månader gör inte saken sämre! Känner dock att det börjar bli riktigt kallt ute och snart dags för långkallingar, haha. Blev iaf en timmes promenad medan jag lyssnade på en podcast. Sedan var det hem för frukost som vanligt.

Gröt, ofc, Absolut den bästa frukosten. Nu har jag väl hunnit äta hälften av gröten och ska snart ut till stallet för att göra det klart. Idag blir en väldigt lugn dag då jag ska ligga något lägre i mat idag och imorgon för att börja fylla på med carbs på lördag. Har fått väldigt mycket frågor om tävlingarna så tänkte skriva ihop ett inlägg!

Ska bara till gymmet för att köra ett överkroppspass efter lunch och sedan cardio ikväll. Sedan är jag nog klar med det jag ska gör idag. Kommer vara helt slut ikväll. känner det redan nu.. haha. Ska börja packa inför helgen och fixa matlådor tills imorgon och lördag. 

Likes

Comments

1. / 2. / 3.

Det här är lite av toppsäljarna på Nelly.com just nu! Riktigt snygga festklänningar och toppar till vardag och fest. Jag börjar gilla ljusa klänningar riktigt mycket vilket inte alls har varit något jag tidigare kollat på överhuvudtaget. Fast måste ju ändå erkänna att nr.1 är min absoluta favorit av det ni ser här uppe av klänningarna. 

Likes

Comments