Hejj alle

Her har I mit ynglings billede fra hver måned i hele året!

Jeg håber, I kan lide det <3

Godt nytår

Knuzzz

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heyyy

I dag vil jeg starte noget nyt på bloggen, hvor jeg tager billeder fra den forgående uge og fortæller lidt om det.


Mandag d. 18. december

Det første billede er fra, da jeg var på den hyggeligste café. Caféen hedder “Den lille gule kaffebar”, og jeg var der med mine tre veninder. Servicen er helt fantastisk, og kaffe smager lige i øjet.


Onsdag d. 20 december

Om tirsdagen købte vi et kæmpe juletræ, og derfor pyntede hele familien det sammen tirsdag. Stuen endte med at ose af jul, jul og atter jul.


Torsdag d. 21 december
Endelig fik min skole ferie, og det skulle fejres. Derfor tog mine fire veninder og jeg på lidt juleshopping og bagefter hjemmehygge. Vi drak 400 liter te og spillede spil. Senere blev nogle af os også og sov. Maks julehygge!


Fredag d. 22. december

I dag skyndte jeg mig hjem efter at havde sovet hos min veninde og gjorder mig i stand. I dag skulle jeg nemlig til et såkaldt "Winter Wedding”. Familien tog ind på Rådhuset for at se vores gode venner forenes i kærlighedenstegn. Bagefter var der champagne og kransekage. Super smukt<3


Glædelig jul og fantastisk nytår!


Knuzz


Likes

Comments

Heeyy alle


Jeg vil gerne i dag fortælle om tre af mine ynglings caféer. De er alle tre vildt hyggelige og okay billige. Jeg har også taget udgangspunkt i lige de her cafeér, fordi de har, hvad jeg synes, et godt bud på en god kop te, kaffe eller kakao.


Café Fiol

Jeg har valgt café fiol, fordi den ligger lige i hjertet af KBH. Udover det så er den sindssyg hyggelig og tilbyder god service. Fra café Fiol har jeg valgt at fremhæve en kop “Cool mint” te. Den koster 25 kr, men med studierabat får du den til 22,5 kr. Det er billigt, det smager fantastisk og du får stemningen med i købet.


Riccos kaffebar

Riccos kaffebar (magasin) er virkelig et sted at tage hen. Mine veninder og jeg var der henne i mandags og blev glædeligt overraskede. Caféen ligger lige ved siden af magasins tagterrasse, og wow hvor er der flot. Terrassen var fyldt med “igloer” med træstol, puder og skind indeni. Total insta-venligt. Riccos kaffebar serverer også den lækreste latte. Mums. Den koster den sølle sum af 30 kr.


Emmerys

Udover det lækre bagværk som Emmerys serverer, så vil jeg nu videregive et tip som en veninde gav mig, til deres drikkervare. Istedet for at købe Emmerys’ varme kakao, så køb den kolde. Bagefter skal du så spørge, om de vil varme den. Den smager sååååå godt og koster 19 kr! Det er simpelthen noget, der skal prøves.


Jeg håber, I kunne lide det her indlæg!


Knuzzz

Likes

Comments


Heyyy alle!

I dag har jeg tænkt mig at fortælle om nogle ting, som du kan finde i min vintergarderobe og forhåbentlig snart i din. De her fem ting er bare nogle, som jeg selv virkelig elsker og bruger meget.


Den lidt for store jakke

Jeg elsker bare min grå/lilla’e pels. Jeg ved, at der er mange der er imod pels, derfor synes jeg også bare at en buff dun jakke går under denne kategori. Jeg synes, det er et fedt statment item og giver en sjov kontrast til meget andet tøj. Desuden er de fleste også dejlig varme imod den bidende kolde blæst. Der er stor forskel på prisen på jakkerne, men det er virkelig en ting værd at investerer i.


Den knælange kjole/nederdel

Som jeg har sagt før, så er min stil ret feminin med det her rå tvist. Derfor elsker jeg knælange kjoler/nederdele i cool materialer eller chice mønstre. Det kan godt være, at det kan være meget at springe ud i, hvis man kun er van til skinny jeans, ligesom jeg var. Men livet er simpelthen for kort til at gå i “kedeligt” tøj. Der er bare så mange styling muligheder. Hvis du tør, kan du jo også kombinere både den store jakke om den knælang nederdel.


Den chunky højhalsede strik

Hele min garderobe er fyldt med chunky ting. Sweatere, bælter, støvler osv. Jeg har valgt lige at fremhæve en chunky højhalset strik, fordi de simpelthen er så fantastisk varm og bløde. 90% af tiden lever jeg mit liv i de oversized sweatre. Dit outfit ser bare så put-together ud, selvom du enlig bare gemmer dig bag et kæmpe strikskjold.


De basic cute smykker…

Jeg har altid smykker på. Ellers føler jeg næsten helt utilpas. Udover de smykker jeg altid har på (2 ringe og en halskæde) så ekspermintere jeg meget med mine øreringe. Selvom jeg også er en stor fan af store tunge øreringe, så har jeg på det seneste set mig selv gå meget i nogle marc by marc jacobs nøgle øreringe og nogle små hjerter. De er begge utrolig simple og adder bare en lille smule ekstra.


De sofistikerede dog street accessories

Her til sidste vil jeg lige sige, at en sidste ting jeg synes, man skal finde i alles garderober, er sofistikerede men street accessories. En rød hue, læder handsker eller store støvler med lidt hæl. De kan bare virkelig give et pift til dit outfit!


Jeg håber, I kunne lide det her indlæg!

Knuzzz

Likes

Comments

Heyyy alle!


Det er december!! OMG! Jeg elsker de mørke nætter, den festlige stemning og det smukke julepynt og de yndefulde lyskæder, der pynter gadebilledet. Jeg har altid været helt overdrevet forelsket i jul og december. Jeg synes, der er noget ubeskrivelig hyggeligt over de 24 dage fyldt med eventyrerlige planer. Allerede i går (1 dec.) havde jeg planer, hvor jeg spiste 3600 æbleskiver med mine to veninder Dagmar og Isabella. Isabella blev heldigvis også og sov.

Dagen efter tog Isabella og jeg ud for at købe julegaver. Det var sååå hygge, og der var glade mennesker over hele københavn. Vi nød også en lille kage på en af mine ynglings cafeer, nemlig café Fiol.

Det er et fantastisk eksempel på de aftaler, min kalender er proppet med.

I resten af december har jeg vildt mange aftale, og det bliver en stresset, men unik julemåned.


Jeg vil enlig bare lave det her indlæg for at reminde jer om at være taknemlig for hver evig eneste dag, også selvom det kan være svært. På det seneste har jeg tænkt og snakket meget om at nyde hver dag og huske hver dag som et minde. Jeg går i 8. klasse, hvilket betyder at jeg kun har 1,5 år tilbage sammen med min klasse inden gym. Det er noget, der virkelig får mig til at blive sentimental. Derfor har jeg i det her skoleår prøvet at fokusere rigtig meget på at nyde hver dag, hver time, hvert minut og gøre det specielt. Det er også vigtigt at huske også her i denne stressede og forhastede måned! Nyd det. Sæt pris på det. Gør hver dag speciel.


Knuzzz

Likes

Comments

Heyyy alle!

Dagensindlæg handler igen om mode, stil og outfits! Jeg synes, det her indlæg var en ret god ide, da det er meget brugbart her til vinteren.

Så helt konkret handler det her indlæg om nogle ting, du kan gøre, for at din sommergarderobe bliver frisket op til at passe til vinterens kolde vejr.


Summer:

Jeg har taget udgangspunkt i et af min ynglings outfits. Det er denne halvlange blomsterprintede flæse nederdel. Den er fra Urban Outfitters og er en af mine ynglings items. Jeg købte den i foråret, og dengang var den total grænseoverskrivende at have på. Siden da så har den hjulpet mig til at købe endnu vildere items. Jeg har stylet nederdelen med denne fede vintage Marc by Marc Jacobs tee. Udover det så har jeg mine elskede adidas sneakers på. Selfølgelig så understøtter jeg også mit outfit med en hel masse smykker. De fleste er arvet og fra George Jensen.


Winter:

Det er det samme outfit, jeg har taget udgangspunkt i, men denne gang har jeg droppet de bare arme og de tynde nylonstrømpebukser. I vinter outfittet der leger jeg lidt med lag på lag og farvekombinationer. I det vinter indspireret outfit der styler jeg nederdelen og t-shirten med en rød Ralph Lauren hoodie. Udover det så har jeg en lang sort frakke fra Monki på. Det giver outfittet et lidt mere råt udtryk, synes jeg. Jeg har også skiftet sneakersne ud med de lækreste sorte støvler. Smykkerne er stadig de sammen, men de bruges på en lidt anden måde og giver denne gang et lidt andet udtryk.


Jeg håber, I kunne lide det her opslag!

Knuzz

Likes

Comments

Heyyyy alle

I dag vil jeg fortælle lidt om min træningsrutine, og hvordan jeg forbliver motiveret til at træne. Det er nemlig ikke altid så let at rejse sig fra sofaen med sin varme te for at gå udenfor og løbe. Især ikke når vi bor i Danmark, hvor det regner konstant. Jeg skal virkelig bide i det sure æble nogle gange, når jeg ser, at det kun er 5 grader udenfor. Jeg har valgt at skrive det her indlæg, da jeg også selv nogle gange har brug for at få en reminder om, at det er vigtigt at bevæge sig. Alle ved jo, og har sikkert hørt det massere gange af deres idrætlærere, at man skal bevæge sig aktivt mindst en time om dagen. Det er fandme sært! Når jeg i forvejen kommer hjem kl 15:30-16:00 og er mega skoletræt, så gider jeg virkelig ikke at tage træningstøj på for at gå udenfor i det danske lorte vejr.

Når det er sagt, så kan jeg faktisk godt lide at bruge min krop og få lidt sved på panden. Min trænings rutine er:


- [ ] Løb omkring 8km om ugen

- [ ] Forbrænd mindst 500 kal. om ugen på motionscyklen

- [ ] Gå mindst 9.000 skridt om dagen

- [ ] Dans (hiphop) torsdag 19:00-20:00

- [ ] Lav mindst 4 solhilsner om ugen (yoga)


Det er cirka sådan, min uge ser ud. Min ynglings træningsform, af de 5 nævnte, må være dans. Mine 5 veninder og mig startede til dans i sommers, og jeg er allerede helt vild med det! Jeg synes, det er en pisse sjov måde at bruge sin krop på. Inden jeg startede, havde jeg virkelig INGEN rytme. Nu har jeg lært lidt, og hver gang jeg hører en fed sang, så kan jeg ikke lade være med at bevæge mig.


Jeg har også før snakket om, at jeg faktisk også godt kan lide at løbe. Selvom jeg næsten aldrig gider, når jeg skal til at begynde, så føler jeg en speciel frihed, når jeg er igang. Når jeg løber, føler jeg at kan gøre alt og tænke alt. Det er også bare et tidspukt, hvor jeg har mulighed for at få lidt mig-tid. Det lyder ret irriterende, men det er som en slag terapi.

Jeg startede med at løbe, da jeg var 11. Dengang løb jeg ca 3 km om ugen. Så blev det vinter, og jeg droppede at løbe indtil foråret. Det blev forår, jeg blev 12, og jeg begynde ikke at løbe. Det blev sommer, og det blev vinter igen, og i løbet af året havde jeg måske løbet i alt 10 gange. Efter vinteren så begynde jeg virkelig at få blod på tanden. Jeg løb ca 1 gang om ugen. Da jeg så havde fødselsdag var mit fødselsdagsforsæt at træne mere. I løbet af sommeren så løb jeg 2-3 gange om ugen, og jeg elskede det. Nu er det efterår, og jeg løber stadig ca 2 gange om ugen og i alt 8 km om ugen. Jeg tror, jeg holder en lille pause i december til januar, da jeg meget hurtigt bliver kold.

Jeg kan stærkt anbefalede at løbe! Jeg glæder mig allerede til at begynde at løbe til foråret!

Ellers hvis du har svært ved at tage dig sammen til at træne, så prøv en anden sport end den du plejer. Måske vil det motivere dig til at træne mere. Det er også vigtigt at huske, at det er okay at tage en pause, hvor du ikke er så aktiv. Nogle gange har man brug for den der pause...

Det var alt for i dag! Jeg håber det her indlæg fik jer motiveret til at give jer selv og jeres krop lidt opmærksomhed.

Knuzzzz

Likes

Comments

Heyyy alle!

I dag har jeg endelig tænkt mig at fortælle jer om noget af det fedeste, jeg ved; min stil. Jeg elsker mode, og jeg har altid været vildt optaget af det. Derfor vil jeg gerne i dag fortælle om noget jeg virkelig elsker at snakke om.


Hvordan ville du helt nemt forklare din stil?


Den er ret feminin med med et råt tvist. Med det mener jeg, at jeg har mange feminine items (min elskede pels og min statment Love Moschino taske), men enten er de selv i en mørk farve eller også er de for det meste stylet i et outfit i den lidt mere rå ende. Der er også lidt business over min stil ved at jeg, udover at gå i baggy bukser, elsker working/business bukser. De er så fede, og de får et outfit til at se så put-together ud.


Hvilket årstal/årti er din stil mest påvirket af?


Altså de sidste sidste sæsoner har der været vildt meget med det her retro look (70’erne, 80’erne og 90’erne), og det er min stil selvfølgelig også blevet påvirket af. Det fik min stil til at komme lidt mere ud af den sikre zone. Jeg gik fra kun at gå i skinny jeans til næsten kun at gå i baggy eller trompet formet bukser. Det er jeg så glad for, da de jo er meget mere behagelige og giver et lidt federe udtryk. Udover det så er min stil nok også bare meget påvirket af, hvad der er på mode. Selvom jeg selvfølgelig elsker min stil, så er det også fedt at blive inspireret af modemagasinerne.


Hvad er det fedeste ved din stil?


Det er, at jeg føler mig total selvsikker i mit tøj. Det får mig til at føle mig tilpas. Noget af det fedeste ved at udtrykke sin stil er, at man viser, hvem man er og ens identitet. At finde sin stil synes jeg er virkelig sjovt. Noget andet der optager mig er, at den stil jeg har lige nu, nok ikke er den, jeg har om 20 år. Det er så fedt, at den udvikler sig, ligesom vi selv gør. Der bliver ved med at være nye døre at gå igennem, hvilket er så inspirerende, synes jeg!


Det var alt for i dag. Jeg håber, I kan lide sådan nogle her opslag!

Knuzzz
Likes

Comments

Heyyy alle!

I dag vil jeg gerne give jer lidt inspiration til en total relaxed weekendmorgen! Den her morgen, som jeg forklarer om, er en af de få morgner, hvor jeg faktisk har mulighed for at tage det langsomt uden nogle planer...

Hver morgen er en ny start...zzz

Jeg er et A/B menneske, så jeg vil nok vågne ved 08:00-08:30 tiden. Selvom det kan være irriterende, at jeg ikke kan sove længe, så er det også bare fedt, at når man vågner så tideligt, så har man hele dagen foran sig. Når jeg vågner, tjekker jeg først min mobil. Efter at have kigget lidt for længe på Snapchat, så vælger jeg at stå op...

Breakfast in bed...

Selvom det kunne være lækkert med morgenmad på sengen, så må jeg selv lave den. De fleste dage spiser jeg havregrød med frisk frugt på. Det synes jeg, personligt er et godt og sundt fundament for en produktiv dag. Til det drikker jeg te og/eller vand. Folk, der kender mig, ved, at jeg drikker alt for meget te, så en morgen uden te er ikke en rigtig morgen!

Healthy body, healthy mind

Nogle morgner vil jeg også udnytte og måske få trænet lidt. Enten vil jeg løbe, cykle eller dyrke yoga. At lave noget aktivt om morgenen, ligemeget hvad det er, kan hjælpe dig og være en fordel til senere på dagen.

Ready to go!

Nu skal jeg i bad efter den intense træning. Efter et laaangt varmt bad, renser jeg min hud med kokosolie og evt. en ansigtmaske. Jeg slutter min ansigthudrutine af med et par sprøgt rosenvand. Nu skal jeg bare i tøjet og få noget ud af resten af dagen...

Jeg håber, I kunne lide det her opslag! I må have en forsat god aften.

Knuzz!

Likes

Comments


Dette opslag er inspireret af min søde veninde Elines blog (http://nouw.com/elineokkels)

 1. Jeg elsker at dyrke yoga, og jeg har også gået til det
 2. Jeg går til hiphop med fem af mine veninder, et sted der hedder Stepz
 3. Min ynglingsserier er: Friends, Gossip Girl, PLL, Jane the Virgin, Mordern Family, Bones, The Carrie Diaries og Dicte
 4. Jeg ELSKER romantik. Altså romantiske film, bøger, sange…. alting!
 5. Jeg er en kæmpe tedrikker
 6. Min ynglingsfilm er “Mig før dig”
 7. Jeg er lidt af en sundhedsfreak
 8. Jeg læser ret meget, og jeg kan stærkt anbefale bogen “Orphan Trains”
 9. Jeg går meget op i mode, og jeg vil faktisk gerne være moderedaktør som voksen
 10. Jeg bor i indre KBH
 11. Jeg ser meget YouTube, og især en YouTuber der hedder Bethany Mota
 12. Mit fulde navn er Zara Stevnsborg Baumbach
 13. Jeg har fødselsdag 1. april
 14. Jeg elsker blomsten lavendel, og det gør min far og min ældste søster også
 15. Jeg har tre søstre; en på 19, 28 og 43 år
 16. Jeg mødte og snakkede med modellen Gigi Hadid, da hun var i Danmark i september
 17. Jeg rødmer meget nemt
 18. Jeg går mange ture
 19. Mine ynglingsfarver er blå og rød
 20. Jeg har MANGE fregner

Knuzzz!

Likes

Comments

Følg mig på Instagram @zarakbh