Følg mig på Instagram @zarakbh

Heyyy

I dag vil jeg gerne snakke om min dag. Den stod på rå efterårshygge fyldt med familiekærlighed.

Først vågnede familien til duften af røræg, bacon og kardemommepandekager. Det var mig, der igen havde taget mesterforklædet på og eksperimentrede i køkkenet. Jeg fik heldigvis lidt hjælp fra min søster, da det var lidt svært at holde alle boldene i luften. Da maden (endelig) blev færdig, nød hele familien, at vi havde lidt hyggetid, da det godt kan være lidt presset med samværstid i hverdagen.

Efter, valgte vi at tage videre til at møde min ældste søster inde på Østerport ved et museum kaldet “Den frie udstilling.” Her arbejder min ældste søster, og derfor havde hun mulighed for at kunne vise os en eksklusiv udstilling. Det var meget crazy, og det var fyldt med sanseoplevelser.

Bagefter tog mine forældre, min yngste storesøster og jeg hjem. Her følte min søster og jeg os kreative, så derfor valgte vi at skære græskar. Det var vildt sjovt, selvom vi endte med at være helt fedtet ind i græskar. Så tog min mor græskarkødet og bagte en dejlig græskarkage fyldt med sæsonens varme krydderier. Vi gemte også græskarkernerne og bagte dem. Da det senere blev tid, grinte vi også til Den store Bagedyst.

Det var alt i alt en vildt hyggelig dag fyldt med efterårsstemning!

Knuzzz

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heyyyy alle!

I dag vil jeg gerne give jer en lille guide til, hvad I kan lave det her efterår f.eks. i jeres ferie.


1. Gå laaaaange ture i det kolde efterårsvejr

At gå ture synes jeg personligt er noget af det bedste ved sæsonen. Imens jeg går, hører jeg nogle gange podcast eller jazzy musik. Du kan selvfølgelig også bare gå og tænke. Én ting, jeg elsker ved at gå, er, at man har mulighed for at bruge tiden til at tænke nogle ting igennem. Du kan også tage en bog med, som du kan læse på vejen

.

2. Run darling, run!

Det minder lidt om den ovenover, men jeg synes bare, det er vigtigt at nævne det. Jeg kan virkelig godt lide at løbe, da jeg som sagt kan træne, få noget frisk luft og tænke på samme tid. At løbe om efteråret, synes jeg, er super lækkert, da det hverken er for varmt eller for koldt. Det er nogle gange et problem om sommeren og om vinteren. Derfor synes jeg, du skal prøve det af. Jeg kommer helt sikkert til at snakke mere om at løbe og forslag til løbeprogrammer på et andet tidspunkt.


3. Kan jeg friste med en nybagt muffin?

Brug denne fantastiske årstid som en undskyld for at bage en masse. Det behøver ikke nødvendigvis at være kage (selvom det kunne være lækkert efter den løbetur, vi lige har snakket om.) Det kan også være sund kage eller brød. Det er sååå lækkert at forkæle sig selv med noget hjemmebag.


4. It’s called fashion, baby <3

Jeg går selv MEGET op i mode, og derfor synes jeg, at efteråret er en perfekt årstid til at eksperimentere med sin stil. Efteråret er en også en dejlig årstid til at kunne gemme sig i store oversized sweaters. Et go-to basic fall outfit er en kæmpe strikket sweater, et mini skirt og et par lækre støvler eller et par fede sneaks. Min stil er meget feminin, men dog med et lidt råt tvist, da det meste af mit tøj er ret mørkt. At style et outfit i efteråret, synes jeg altid har en masse muligheder.


5. Caféture er ALTID det bedste

Jeg bruger alt for mange penge på cafeer, men jeg elsker dem. Jeg er et kæmpe te-menneske, og jeg drikker alt for meget af det. Men når det kommer til cafeer, så elsker jeg faktisk også en god, cremet latte. Mums!

Så ring til en veninde eller et familiemedlem og aftal at mødes en dag! Du kan også bruge tiden til at have lidt alenetid, hvilket også kan være dejligt en gang i mellem.


6. Kom ud med dine tanker…

Jeg prøver så vidt muligt mindst en gang om måneden at sidde og skrive i en notesbog. Du kan skrive om alt fra julegaveønsker til dine helt ærlige følelser. På den måde synes jeg, jeg kommer helt ind og ser, hvordan jeg faktisk har det. Jeg bruger det som en slags terapi, selvom det virker lidt mærkeligt. Jeg anbefaler det meget.


Tak fordi I læste med!

Knuzzz


Likes

Comments

Heeyyy alle

I dag kunne jeg tænke mig at fortælle om min dejlige aften. Som I kan se på overskriften, så har jeg ligesom mange andre, været til kulturnatten. Hele indre by var fyldt med liv og glade dage. Der var mennesker i godt humør over det hele.

 Mine veninder og jeg mødtes på Nørreport ved seks-tiden, og dér begynde vores hyggelige aften. Vi nåede helt fra Strøget, til Rådhuspladsen, ind på alle sidegader og tilbage igen. Der var lækre smagsprøver over det hele, hvilket vi nød meget af.

Jeg kan stærkt anbefalde kulturnatten, da man får mulighed for at se byen på en helt ny måde. Jeg havde mulighed for at se, hvordan alt det, der sker i København, faktisk virker. Mine veninder og jeg var f.eks. også inde på Rådhuset, hvor vi havde mulighed for at tjekke den flotte bygning ud og være en smule kulturelle, hvilket var lidt af en afveksling.

Jeg håber, I kunne lide det her opslag, og at I kunne bruge det til noget!

Knuzzzz

Likes

Comments

Hej alle!

Som I nok har læst i beskrivelsen, så er jeg en 13-årig pige, der gerne ville bruge den her blog, til at fortælle om mit liv og min hverdag. Jeg håber, I har lyst til at følge med, og se hvad jeg laver. Jeg springer ud i det ved at starte med at fortælle lidt om, hvad jeg har lavet i dag!

Jeg begyndte søndagen med at tage til brunch buffet på Dalle Valle med min søster for at fejre hendes fødselsdag. Efter det valgte vi at gå rundt på strøget og kigge på vinduer. Ved et-tiden tog jeg bussen mod Amager, da jeg skulle ud og besøge min smukke veninde sammen med tre af vores fantastiske veninder. 

Det var ikke en helt almindelig aftale, da vi alle havde taget vores forældre med på slæb. Vi skulle nemlig planlægge en ​meget​ vigtig aftale, jeg dog ikke vil afsløre før alle detajler er på plads.

Mens de voksne snakkede, hyggede vi piger os med te og lækker hjemmebagt cheesecake. Det var helt fantastisk!

Et par timer senere tog mine forældre og jeg hjem, da de skulle videre til en anden aftale med deres venner. Så stod det på en gåtur alene i efterårsregnen, og endnu engang stod det på søsterhygge med mig som mesterkok.

(Nedeunder kan I se nogle billeder, fra hvad jeg har lavet i dag!)

Håber I kunne lide blogindlægget, som er et godt eksempel på, hvad der f.eks. kommer til at ske på den her blog.

Knuzz!

Likes

Comments