Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsSitter med hela familjen i stugan nu och kollar på idol. Visserligen är det reklam just nu men det brukar ju vara i ungefär tre minuter!.

Likes

CommentsHaft en riktigt tung vecka så det är jätte skönt med helg nu. I onsdag åkte jag och mamma till sjukhuset för att kolla min fot so. Jag har haft ont i nästan två veckor.. Det visade sig att jag har en riktigt rejäl stukning i höger fot, så nu i fortsättningen så blir det bara vila vila och mer vila.

Likes

Comments

älskar det typiska curly hair men känner att jag blir för fin på en vanlig skoldag haha! Tycker dock att det är fett snyggt att ha det!Likes

Comments

Hej alla!
varför jag har varit off ett längre tag är för att jag haft en otroligt bloggtorka men som jag sagt förut jag kommer blogga lite då och då men ska försöka blogga iallafall en gång per dag.

Likes

Comments

I sommar har jag köpt två par shorts, för mig är det klänningar och tjolar som ALLTID varit prio ett. Har aldrig varit ett fan av shorts och speciellt in jeans shorts..Det är ju sjukt snyggt på men personligen kan jag inte ha på mig jeans shorts utan att få panik efter två minuter... så när jag köpt short gar dom varit slöa med ett mjukt och bekvämt tyg!


Likes

Comments

Igår fyllde jag år, 17 år. nu är det bara 364 dagar kvart tills jag blir arton åroch välkommnas in i vuxenvärlden.. När jag tänker på det såhär så är det galet att jag nästa år blir arton. jag är inte alls redo för det! känner mig fortfarande som tretton typ haha!

Det var iallafall en super bra dag igår, fick pengar, lite kläder och en surfplatta från Samsung. eftersom att jag och min familj använder Apple i vanliga fall så har det blivigt en total förändring för mig haha! #fattarintesamsung

Likes

Comments

Det är så varmt ute så jag vet inte vad jag ska göra... Är känslig mot värmen därför får jag något som ser ut som plåsor/"finnar", och om jag spräcker dom så får jag blåmärken och sår... Fyy!! Annars är livet bra haha!

Jag vet att jag inte har bloggat så mycket men jag har liksom inte tid att blogga på dagarna eftersom att jag badar för fullt i sjön som också är jätte varm. För någon kväll sedan så badade jag klockan halv tolv på kvällen med några vänner och då var det 22 grader varmt i vattnet inne i viken, awesome.
Hur är erat väder hos er? :)

Likes

Comments