Efter cirka 20 timmar på resande fot och runt 4 timmars sömn inatt var vi framme i Kosovo och huset runt 13.30

Vi har ätit lite pizza och nu sitter vi och solar på altanen (eller vad man ska kalla det😉) det är 28 grader varmt ute och klockan börjar närma sig 18.00! Detta kan jag lätt leva med i en vecka! 😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fick nyss information om att en hund som jag jobbade med i Spanien tyvärr har gått bort under natten... 😭 så nu sitter man här hemma i Sverige och gråter! Inte träffat han på över ett år, men känslan är densamma. Han kommer alltid att vara saknad!

Nu är han i hundhimlen och leker med alla de andra hundarna! ❤


Likes

Comments

​Äntligen är den tillbaka! 💛💛

Hämtade ut min färdiglagade dator igår! Gud vad det känns skönt att ha den tillbaka! 😌😌😌😌


Likes

Comments

Dags att gå upp och utforska världen! Haha vad löjligt det lät, men det är ju i alla fall FREDAG!

Dags att klä på sig och cykla mot biblioteket. Möter upp Erika, Julianne och Lenta där under dagen. Har ju i alla fall en dator nu så att jag kan skriva på uppgiften som ska in idag. Jag har lånat mormors dator under helgen i alla fall så att jag kunde skriva färdigt. Hoppas på att min dator är färdig någon gång nästa vecka! Så man kommer tillbaka till sina rutiner ;) eller tillbaka till sina serier! Haha serienörd nr 1!

Nu ska jag kila!

Ciao! 💛

Likes

Comments

Yeeey! Vi kammade hem en tredje plats i kvällens musikquiz på satan i gatan! Helt amazing! 😃😃 man kan väl lätt säga att vi hördes i lokalen 😂😂

Så nu firar jag med pepsi och godis framför en serie! 👌🏻🤘🏻

Imorgon blir det plugg och CV-skrivande hela dagen! Med de bästa tjejerna! ☺️ 4 olika program, men vi alla ska plugga tillsammans 😂 haha vi får väl se hur det går!

Ciao! 💕

Likes

Comments

Åh vad jag hade velat laga mat så som de kan på tv:n! Då hade jag älskat att laga mat och att äta annan mat än den vanliga man äter vanligtvis! Lite kul att en tjej från Kalmar är med också! Tyvärr tror jag att hon åker ikväll. hon har tyvärr haft lite otur under kvällen! Eller kanske inte.. Hon fick väldigt bra betyg av domarna just nu! 👍🏻 bra jobbat Elin! #sverigesmästerkock

Ser ut som en fåne här hemma, sitter 30cm från teven.. Haha tog ut mina linser förut och hade glömt glasögonen i lägenheten... Så nu sitter jag här framme! 😂😂😂😂😂 så går det när man är glömsk! Ögonen mår bra iallafall!

Ciao!

Detta är typ det jag lagar! Ofta!

  • 106 readers

Likes

Comments

Hemma hos mamma och pappa för att göra hemuppgiften vilket inte funkar..... -.- programmen funkar inte på datorn! Kan ju inte bli värre
Så får passa på att skriva på CV:et istället!

Passade på att ta en promenad i skogen med den bästa trion; Tjifen, Lufsen och Lisa. Finns inget bättre än en tyst promenad i skogen med hundarna.

Sitter nu och kollar på Kalmar FF i den atlantiska cupen, de ligger under med 1 mål mot något tjeckiskt lag.. Verkar heller inte finnas någon som sticker ut hos Kalmar FF detta året. Abdu verkar vara en j*vel på att springa tydligen så hoppas han får en massa sådana passningar.

Likes

Comments

Risgrynsgröt till middag. Orkar verkligen inte laga mat ikväll så det blev lättlagat. Men lika gott det!

Sov hela eftermiddagen typ.. Tydligen tröttare än vad jag trodde! Så nu ska jag äta och sen typ sova igen ;) haha kanske inte, men ta det lugnt iallafall! Imorgon är halvdag igen, så blir att gå upp tidigt ändå! Sen åker jag hem till mamma och pappa för att låna deras dator så att jag kan göra & skriva uppgiften som ska in på fredag!

Kalmar FF spelar även träningsmatch imorgonkväll så ska försöka klämma in den också! Kolla in de nya spelarna och hur de spelar i år!

Men nu ska jag äta innan det blir kallt!
Ciao!

  • 107 readers

Likes

Comments