Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

 • 18 Readers

Likes

Comments

Fick lite roliga nyheter på jobbet igår, dock tänker jag inte säga vad riktigt än då utan får låta det gå lite tid till. Men riktigt roligt iallafall! 😍
Dagen på jobbet har varit väldigt skön. Lugnt i telefonerna och man har faktiskt kunnat andas lite emellan samtalen. Bara två arbetsdagar kvar denna veckan innan det är dags för en helg i skogen igen! Bara sitta där ute och lyssna på skogen som rör sig. Inget annat än tystnad. Den känslan går inte att förklara. Om man har tur 😏 så kanske man får höra en hund med ståndskall, men jag brukar ha otur att sitta på pass långt ifrån då.. Men på lördag hoppas jag på att det kanske till och med smäller hos mig, eller från mig?

Men nu dags att kissa av Leiah en sista gång idag och sen hoppa in i duschen innan det är dags för att sova!

Likes

Comments

Jobb, jakt och jag.
Det är typ det enda jag hunnit med de senaste dagarna. Hela dagarna är det kö på jobbet så kvällarna ligger man och slöar i soffan tillsammans med Leiah som oftast är trött efter dagiset. Och helgerna spenderas ju som sagt i skogen. Inte många helger kvar nu att jaga på så man får ta vara på tiden som man faktiskt kan vara ute i skogen och passa på det vilda. Så i helgen kör vi igen. Skulle egentligen varit med på en fotbollscup i helgen, men då knäet inte känns riktigt som det ska så fort jag stå över den.... Vågar inte spela ifall det skulle bli värre.

Nähe, dags att gå och lägga sig kanske så att man orkar morgondagen!


Likes

Comments

Här ligger vi och soffan och myser, samtidigt som vi kollar på den nya Beck-filmen 👌 det här är seriöst det bästa livet! Jag behöver ingenting annat än detta.

 • 31 Readers

Likes

Comments

 • 29 Readers

Likes

Comments

Wiho. Första dagen på 2018 och jag börjar året med att jobba. Vilket faktiskt inte är så farligt. Är ju iallafall inte bakis som de flesta andra idag. Jobbar ett par timmar till sen blir det gos med Leiah hela kvällen. Det var en jobbig kväll/natt igår med lite för lite sömn. Och att hon får springa i skogen idag med pappa gör henne ännu tröttare, vilket är skönt för mig!

Blir helt klart en lugn kväll.Likes

Comments

Och gör 2018 till det bästa!

Likes

Comments

Sista dagen på året. Sista dagen på 2017. Och dagen och kvällen spenderas hemma hos familjen då jag börjar jobba kl 07.00 imorgonbitti. Kanske inte det nyårsfirandet jag hade tänkt mig, men helt okej ändå.

Men wow, detta året. Jag har gjort så mycket.
 • Börjat spela fotboll igen med det bästa gänget 💚
 • Varit utomlands med mormor
 • Blivit hundägare
 • Hoppat av skolan
 • Börjat på ett jätteroligt, nytt jobb
 • Träffat nya vänner för livet
 • Blivit ambassadör för Vildmarken
 • Haft lagfester, förfester och en hel del utgångar under året
 • Har även varit några helger ute i skogen för att försöka hitta skogens konung

Detta är bara en bråkdel av mitt år och mycket mer har säkert hänt! Men detta är nog bland de största.

Nu väntar ett mystiskt och förväntansfullt 2018. Ett år som kan bli ett utav de bästa, det beror helt vad man gör det till. Och jag tänker göra det bra! 🎉
Bilder från året kommer nedan ⬇

Likes

Comments

Det har varit helt underbart att få vara ledig två dagar nu efter julen. Att bara vara hemma, ta det lugnt och göra det man känner för. Vet inte om Leiah uppskattar det lika mycket som mig, tror nog att hon längtar tillbaka till hunddagiset så dit ska hon få åka imorgon. För imorgon ska jag faktiskt jobba, även lördag. Sen är jag ledig söndag 👌 självaste nyårsafton. Men den blir att spenderas hemma hos föräldrarna för att

1. Inte vara i stan när de ska smälla raketer mitt i natten
2. Jag börjar kl 07.00 på måndag så då ska ändå Leiah vara där hemma hos dem när jag jobbar.

Var faktiskt på mellandagsrean idag ute på modehuset och hittade lite grejer faktiskt. Köpte mig en jättefin blå blus som tyvärr inte var på rean (typiskt) och lite underkläder.

Gick en promenad med Leiah tidigare ikväll och gick lite längre än vanligt. Hon gick omkring med sin reflexväst och lampan för att synas så bra som möjligt i mörkret. Och det gjorde hon. Nu gick vi inte där det var mycket folk, det var typ öde när vi var ute, men hon syntes!

Nu är att det snart dags att gå och lägga mig. Först en kisserunda med tjejen och sen blir det pyjamas och sängen. Upp kl 07.15 imorgon för att börja jobbet kl 09. Men det är ju som sagt fredag.
Ha dé!

Likes

Comments