View tracker

Tänkte jag skulle tipsa om lite bra låtar som jag verkligen fastnat för just nu. Tre av låtarna är lite mer lugna och mysiga som passar nu i mörker och rusk.

Niall Horan har precis påbörjat sin solokarriär och han gör det riktigt bra! Hans nya låt är sjukt bra!

Måns Zelmerlöw har sedan vinsten i Eurovision börjat göra mycket bättre låtar, enligt mig iallafall!

Sista låten blir Danny Saucedos nya låt. Den är väldigt härlig och får vintertiden lite ljusare!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ja, i lördags hände det som man inte vill ska hända som hundförare under jakt. Tjifen blev skadad av ett vildsvin.

Han jobbade på jättebra med att ställa grisen ett bra tag. Plötsligt ser jag hur han tvärt vänder på pejlen och rusar rakt emot mig. När han kommer fram till mig har han tre sår på kroppen som blöder ganska bra. Det var bara att koppla honom, och ta han till bilen så att jag och pappa kunde ta oss till djursjukhuset så fort som möjligt.

Jag ringde för att förvarna de om att vi var på väg så att det skulle ha folk redo för att ta emot oss när vi kom. Eftersom det var en lördag så är det ju inte lika bemannat som en vardag.

Vi kom fram och han fick komma in till ett undersökningsrum direkt. Det var inget snack om saken att han behövde opereras och det gjordes. Pappa och jag åkte hem och senare under eftermiddagen fick vi veta att det mest var ytliga sår som de hade sytt ihop och att vi förmodligen fick hämta hem han under söndagen.

Vi hämtade han i söndags och han var inte någon skönhet om man säger så 😉 lite rakad på sidan och vid munnen. Men han överlevde iallafall och är sjukskriven resten av säsongen. 💓


Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Tog en tripp till Torsås med farmor och hennes syster för att kolla in marknaden och dess utbud. Men som vanligt är allt likadant i stort sett.

Varit tyst här ett tag, jag vet! Men det ska det bli ändring på. ✌️️

Likes

Comments

Efter cirka 20 timmar på resande fot och runt 4 timmars sömn inatt var vi framme i Kosovo och huset runt 13.30

Vi har ätit lite pizza och nu sitter vi och solar på altanen (eller vad man ska kalla det😉) det är 28 grader varmt ute och klockan börjar närma sig 18.00! Detta kan jag lätt leva med i en vecka! 😃

Likes

Comments

Fick nyss information om att en hund som jag jobbade med i Spanien tyvärr har gått bort under natten... 😭 så nu sitter man här hemma i Sverige och gråter! Inte träffat han på över ett år, men känslan är densamma. Han kommer alltid att vara saknad!

Nu är han i hundhimlen och leker med alla de andra hundarna! ❤


Likes

Comments

​Äntligen är den tillbaka! 💛💛

Hämtade ut min färdiglagade dator igår! Gud vad det känns skönt att ha den tillbaka! 😌😌😌😌


Likes

Comments