Lördag morgon, hyfsat nyvaken, utvilad och vackert morgonljus.

Lördag kväll bubbel, Laleh och kärlek.

Kärlek

Likes

Comments

Det har skett en del med badrummet sedan vi flyttade in. Vi fixade nya hängare till handdukar, målade om och satte upp ett nytt badrumsskåp. Sist men inte minst fixade målade vi fogarna vita vilket fräschare upp ganska mycket. Jag vet inte vad allt kostat totalt men relativt billigt med tanke på att lyftet det gav badrummet. I framtiden hoppas vi på att kunna byta ut badkaret mot en dusch och i en drömvärld även kunna sätta in en tvättmaskin. Vi får väl se :)!

Kärlek

Likes

Comments

Lite bilder på hotellet vi bodde på när var i Malmö samt bild från Kitschen and Table som vi besökte på fredagen( gudomlig mat) innan vi drog vidare till Bishop Arms (gudomlig öl).

Jag är sjukt svag för is. Något jag i princip alltid varit! Så när jag fick reda på att våningen över oss hade en ismaskin var jag inte sen med att tassa dit och fylla en liten box som jag sedan satt och knaprade i mig. Lycka!!!!

Första bloggbilden för året får bli en bild tagen från Sven Nordqvist utställning på Dunkers Kulturhus som vi besökte i helgen. En helt underbar utställning!
Vi fick tillträde till tre andra fantastiska utställningar också och därmed blev det en heldag på Dunkers. Knäppte en bild på den pågående solnedgången genom fönstret.

Efter utställningen gick vi till Pausa hos oss vars ägare bestämt sig för att lägga ner verksamheten i Helsingborg för att påbörja ett nytt liv i Frankrike. Så det blev en sista middag där. Så himla trist eftersom det var en av de bästa ställena i Helsingborg med sitt närodlade, miljövänliga och mysiga koncept.

Sista bilden är från vår toalett ( trevligt) som jag länge drömt om att fixa till fogarna på men trott var omöjligt. Tills min moster påpekade att det finns fogpennor och fogfärg. Egentligen låter inte det så himla wow när man tänker efter men ja. Man måste tänka efter först. Jag skuttade iväg och köpte båda eftersom vi har några krångliga vinklar där fogfärgsrollern är svår att komma till med. Men alltså skillnaden i fräschet. Wooppii dooppii!

That's all for now folks!

Kärlek

Likes

Comments

Ligger i sängen och kollar youtube!
Gubben har somnat för längesedan efter gediget Viking- maraton!
Fixade precis mina naglar. Älskar när de är rena, lena och fina. Efter en ganska lång julledighet har jag lyckats bli en riktig nattuggla. Måste börja skärpa mig där inför kommande måndag då jobbet sätter igång igen.
Skall kolla Skam som jag ger en andra chans och sen blir det nanna kudden.

Kärlek

Likes

Comments

Vi firade nyår i Malmö!
Vi hade bokat bord på St Marcus källare där de serverade den bästa buffé jag någonsin varit på. Inte bara var det oändligt med mat och alternativ, det var även sjukt gott. ALLT! Gubben åt så mycket att han fick svårt att röra sig, haha och jag som försökte vara lite smartare tog små portioner av allt. Mätt blev jag helt klart men inte så jag fick ont i kroppen och knappt orkade röra mig. Efter maten drog tillbaka till hotellet för att öppna en flaska bubbel och fira in det nya året. Någon timme efter det drabbades stora delar av Malmö av strömavbrott. Lite lagom spännande. Sen gick vi och lade oss. En riktigt mysig nyårsafton med hjärtat!

Kärlek

Likes

Comments