Två bilder från stunder jag älskade!
Det hände inte något speciellt utan jag bara mös i största allmänhet och sen är det huvudet här med solljus. Det är fan allt man behöver ibland.

Idag är jag däremot både sjuk och riktigt uttråkad. Har haft Girls-maraton men ändå inte känt mig nöjd. Läste lite men var fortfarande irriterad, lyssnade på podd men det hjälpte inte heller. Skulle behöva ta tag i lite saker här hemma. Städa tillexempel. För att lyxa till det har jag bestämt att Trolls skall få göra min kväll. Det, te och en bit choklad. Ja så får det bli.

Kärlek

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har alltid älskat att lyssna på folk när de berättar saker. Jag hade kunnat sitta en hel dag och bara lyssna på farmor eller någon annan härlig erfaren person med många historier. Helt klart orgasm för sinnet. Av just den anledningen älskar jag poddar. Ibland kan det bli rörigt när folk avbryter varandra men annars älskar jag konceptet. Helt perfekt innan läggdags när gubben ligger och snarkar bredvid.

Tips mottages gärna!

Kärlek

Likes

Comments

Jag har varit sjukt dålig på att blogga len ovanför har ni bilder från de 3 senaste veckorna. Vi har haft en del för oss och på sportlovet var vi i bland annat Budapest. Bilder från den resan kommer. Idag betalar vi räkningar och jag längtar redan till nästa lov, haha! Vardagen har sin charm men idag tycker jag att den är sjukt tråkig. Får bli en Disneyfilm på det.

Kärlek

Likes

Comments

Goda frukostar, tid att komma ifatt med lite läsning och en trevlig utekväll med min gubbe. Annars vill jag minnas att det var väldigt lugnt och skönt! När jag frågar gubben vad vi hittade på kliar han sig i skägget och ser fundersam ut. Dagarna och speciellt helgerna flyter ihop så lätt. En uppdatering om denna helgen kommer upp snart. Denna helgen har vi gjort många roliga saker :)!

Kärlek

Likes

Comments

Lördag morgon, hyfsat nyvaken, utvilad och vackert morgonljus.

Lördag kväll bubbel, Laleh och kärlek.

Kärlek

Likes

Comments