View tracker

Det har varit en skön men inte allt för lat helg. I fredags fixade jag håret hos en ny frisörska nere i stan. Har aldrig blivit så nöjd! Riktigt hög klass! Sedan drog jag hem till mamma och pappa för häng med mamma. Gubben var iväg med jobbet och pappa hade körträning. Skönt att komma "hem " igen så att säga och mammas mat är som vanligt mycket god. När pappas träning var klar kom ju även han och så hängde vi där alla tre ett tag. Mysigt.

I lördags gick jag upp tidigt för att handla frukost till mig och en väldigt sliten gubbe som sov som en stock. Vanligtvis brukar vi gå till Börjes ( ett näraliggande konditori som funnits i alla år och dar) tillsammans och handla hem frukostbullar. Nu fick jag gå själv pga gubbens sena hemkomst. Det är något riktigt mysigt över att gå upp riktigt tidigt och handla bullar. Efter frulle och duschande var vi redo för dagen så vi promenerade ner till centrum. Väl där blev det lite diverse inköp och en sen lunch. Vi avslutade kvällen framför " Så mycket bättre" och " Vikings"

Idag sov vi ut för att sedan möta upp mina föräldrar på " kitschen and table" för en brunch. Oerhört trevligt. Sen har vi lapat vikings och nu är vi båda upptagna med våra mobiler. Där har nu min helg!

Kärlek

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bestämde oss för att fräscha upp badrummet. Delvis var vi trötta på den gulvita färgen på väggarna och redan när vi flyttade in handlade vi nya hängare till handdukarna och toarullen.
Det fick bli ljusgråa väggar, nytt badrumsskåp vars spegel jag numera når upp till och så då handdukshängarna och toarullehållare.

Jag orkade inte vänta på gubben så jag borrade upp allt själv. Det ända som jag inte borrat upp var den lilla handdukshängaren. Jag har inte riktigt bestämt var den skall sitta.

But, so far so good!

Kärlek

Likes

Comments

View tracker

Förra året hade vi Halloweenfest hemma hos oss. En jäkligt trevlig tillställning om jag får säga det själv. Kunde kanske varit lite mer drag men annars var vi alla på riktigt gott humör och snygga med för den delen.
Det här året följde vi med några polare till deras sommarstuga ute på landet. Ett härligt litet sällskap!
Vi lagade god mat, hade skräckfilmsmaraton, klädde ut oss ( och skrämde slag på varandra) tog små promenader och skar pumpor. Helt fantastiskt med andra ord.

Kärlek

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag shoppat ganska mycket till hemmet. En del nödvändiga saker och en del inte så nödvändiga saker. Bland annat har det blivit nya vin och ölglas, en gryta, förvaringskorg och en skärbräda. Våra gamla vin och ölglas kom från Ikea och även om de ifs var ganska fina så behövde vi både vitvinsglas och bättre alternativ än just Ikea. Så när vi såg att Miohade utförsäljning på vin och ölglas, högg vi direkt. Ett annat köp vi var sjukt nöjda med var grytan ( även den köpt på Mio). Vi gjorde pulled pork redan nästa dag. Och den tog 4 timmar, Li!!

Jag har svårt att hålla tassarna bort från inredning och dofter till hemmet. Här kommer några bilder på annat som fått följa med på mina rundor här och där.

Jag får inte nog av kuddar alltså. Alla dessa underbara färger och former som man kan pryda hemmet med. Glasunderlägg är en något som jag snöat in på totalt haha. Vi har sjukt mycket glas men vi har också sjuuukt mycket glasunderlägg hahaha. Ja man är tossig! Men fint blir det iallafall.

Kärlek

Likes

Comments

Häng med vänner, chill i sovrummet med alla tända ljus, middagar ute, pulled pork marinerad i bland annat whiskey, brunch- söndag och promenader. Sååå nice att leva just nu!!

Kärlek

Likes

Comments