Jag har alltid älskat blommor och växter . Det är dock först under senare år som jag prytt mott hem med dem. Jag vill alltid ha blommor och växter i mitt hem. Älskar dem!
De gör så mycket för ett rum. Ger det liv och gör det riktigt mysigt.
Gissa om jag blev glad när släktingarna och föräldrarna kom gav mig blommor igår. Helt perfekt. Köket som redan var mysigt blev bra mycket mysigare. Så gött!

Kärlek

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var det som sagt full rulle som gällde vaknade 4 på morgonen på grund av stress någon time senare började jag fixa och dona. Var igång tills släkten kom över. Jag hade bakat både blåbärskaka och kärleksmums vilket som tur var blev lyckat. Vi satt i vardagsrummet snackade, skrattade och suckade åt varandra. Direkt när de hade gått satte jag igång med middagen till kräftskivan. Blev klar prick klockan sex. Då tog jag allt och gick ner till vår innergård där grannarna var i full gång med grillning, dukning och bål. De hade gjort iordning i förrådet med långbord, levande ljus, ljusslingor, musik mm. Riktigt mysigt!
Vi började kvällen med en kräftsång ur sånghäften alla fått. Sedan gled kvällen på. Det blev en minst sagt blöt kväll. Alla hade lagat så god mat och stämningen var på topp. Jag har verkligen gjort en jackpot som flyttat just hit. Idag är jag... herm...seg och vill verkligen bara ligga här ( i soffan) käka rester och kolla på serier.

Kärlek

Likes

Comments

Äntligen helg!
Det är väl ungefär vad jag tänker varje fredag efter sista lektionen. Sen hinner man knappt blinka innan det är måndag igen hehe.
Men idag är det lördag. Tidig lördag till och med. Denna dagen blir det full rulle. Tvätta, städa, handla mat, förbereda, få gäster, säga hej då till gäster och sen vidare på kräftskiva. Berättar mer om allt imorgon och då kommer det säkert upp lite bilder också. På tal om bilder, bilden ovan är från igår när jag satt i köket och planerade både det ena och det andra för idag. Älskar att strukturera upp med listor. Då blir jag lugn när det är mycket som skall göras. Nåväl! Skall börja ta tag i den här dagen! Hörs!

Kärlek

Likes

Comments

Helgen har varit härlig. Lugn, med vänner, lite arbete och en del sol. Precis så som en helg ska vara helt enkelt.

På söndagen körde jag en kur för håret med olaplex som jag velat prova i säkert två år. Mitt hår var riktigt risigt eftersom jag i princip bara haft det uppsatt som en knut på huvudet och inte vårdat det ordentligt. Men efter kuren blev silkeslent igen. Man skall använda olaplex två gånger i veckan men jag tror att jag enbart kommer att använda det när jag känner att håret verkligen behöver det där lilla extra. Kan iallafall tipsa om produkten om man känner att håret börjar åka utförsbacke. Grym som sagt!

Idag är det tisdag, jag är trött och inte speciellt stolt över min prestation idag. Ibland har man såna konstiga dagar när man helt enkelt bara tar konstiga beslut. Men det blir nog bra med det. Imorgon är en ny dag!

Kärlek

Likes

Comments

Nu var det ett jäkla bra tag sedan. Sedan sist har jag lyckats dra på mig både ryggskott och en rejäl förkylning. Som om inte det vore nog så kom lingonveckan och joinade resten av gänget. Fantastisk kombo! Nu är det dock enbart ryggen kvar som jag försöker få ordning på. Det är absolut inte lika illa som det har varit men tillräckligt jävligt för att mornarna skall kännas lite smått helvetiska. Mina helger startar jag upp med långa promenader längs med havet vilket är otroligt rogivande så det blir bra det med.
Idag är det återigen fredag vilket känns riktigt gott! Skall just till att påbörja maten. Att laga mat har för första gången i mitt liv blivit en riktig trevlig syssla. Jag sätter igång någon podd, tänder ljus och sen är det bara till att börja laga. Idag blir det risotto med kantareller.Mumms!

Kärlek

Likes

Comments