Jag har alltid älskat att lyssna på folk när de berättar saker. Jag hade kunnat sitta en hel dag och bara lyssna på farmor eller någon annan härlig erfaren person med många historier. Helt klart orgasm för sinnet. Av just den anledningen älskar jag poddar. Ibland kan det bli rörigt när folk avbryter varandra men annars älskar jag konceptet. Helt perfekt innan läggdags när gubben ligger och snarkar bredvid.

Tips mottages gärna!

Kärlek

Likes

Comments

Jag har varit sjukt dålig på att blogga len ovanför har ni bilder från de 3 senaste veckorna. Vi har haft en del för oss och på sportlovet var vi i bland annat Budapest. Bilder från den resan kommer. Idag betalar vi räkningar och jag längtar redan till nästa lov, haha! Vardagen har sin charm men idag tycker jag att den är sjukt tråkig. Får bli en Disneyfilm på det.

Kärlek

Likes

Comments

Goda frukostar, tid att komma ifatt med lite läsning och en trevlig utekväll med min gubbe. Annars vill jag minnas att det var väldigt lugnt och skönt! När jag frågar gubben vad vi hittade på kliar han sig i skägget och ser fundersam ut. Dagarna och speciellt helgerna flyter ihop så lätt. En uppdatering om denna helgen kommer upp snart. Denna helgen har vi gjort många roliga saker :)!

Kärlek

Likes

Comments

Lördag morgon, hyfsat nyvaken, utvilad och vackert morgonljus.

Lördag kväll bubbel, Laleh och kärlek.

Kärlek

Likes

Comments

Det har skett en del med badrummet sedan vi flyttade in. Vi fixade nya hängare till handdukar, målade om och satte upp ett nytt badrumsskåp. Sist men inte minst fixade målade vi fogarna vita vilket fräschare upp ganska mycket. Jag vet inte vad allt kostat totalt men relativt billigt med tanke på att lyftet det gav badrummet. I framtiden hoppas vi på att kunna byta ut badkaret mot en dusch och i en drömvärld även kunna sätta in en tvättmaskin. Vi får väl se :)!

Kärlek

Likes

Comments