Nu var det ett jäkla bra tag sedan. Sedan sist har jag lyckats dra på mig både ryggskott och en rejäl förkylning. Som om inte det vore nog så kom lingonveckan och joinade resten av gänget. Fantastisk kombo! Nu är det dock enbart ryggen kvar som jag försöker få ordning på. Det är absolut inte lika illa som det har varit men tillräckligt jävligt för att mornarna skall kännas lite smått helvetiska. Mina helger startar jag upp med långa promenader längs med havet vilket är otroligt rogivande så det blir bra det med.
Idag är det återigen fredag vilket känns riktigt gott! Skall just till att påbörja maten. Att laga mat har för första gången i mitt liv blivit en riktig trevlig syssla. Jag sätter igång någon podd, tänder ljus och sen är det bara till att börja laga. Idag blir det risotto med kantareller.Mumms!

Kärlek

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Modellen Malin Perssons hem alltså. Dör lite. Hon bor i Bellevue i Malmö! Hon bloggar även på Elle Decoration. En riktigt mysig blogg för övrigt!
Nyligen gjorde hon om sin källare till en gästlägenhet. Kolla köööket!

Haha blir man galen eller?

Jaja trevlig fredag!

Kärlek

Likes

Comments

Jag är verkligen sämst på att ta bilder när jag umgås med folk så jag försöker intala mig själv att bilder från hemmet är precis lika intressant hahaha. Sorry men jag tycker det känns så jobbigt att plocka upp mobilen och börja fotografera mitt under en konversation med en vän. Känns sjukt onaturligt och även oförskämt.
Nåväl har iallafall firat minvän Emmas 30-års dag med lite vänner och tagit vara på vädret. Sjukt najs med sol! Har även njutit av nyinköpta blommor, vin med bok och säng i småtimmarna och en långsam söndagmorgon med tända ljus!

Kärlek

Likes

Comments

Lite bilder från den senaste tiden!
Dröjer mig kvar i sängen för att det är söndag och för att jag helt enkelt inte orkar gå upp. Det spås åska idag. Så vi får väl se. Behöver en hemmadag efter helgens flängande så misstänker att denna dagen blir precis exakt det.

Kärlek

Likes

Comments

Kan fortfarande inte riktigt fatta att detta är mitt hem. Ljuset i denna lägenhet är underbart tack vare de stora fönstren. Det är en av många saker jag älskar med denna lägenhet. De två översta bilderna är från sovrummet. Förra helgen åkte sänglamporna upp. Snart är sovrummet färdigt. Yeeei!

Kärlek

Likes

Comments