Idag pirrar det i min mage och jag är sådär outgrundligt tacksam för livet. Det är verkligen lyxigt att kunna komma hem till det här hemmet, slå sig ner i soffan med en go tidning, sedan kolla på sin favvo serie för att tillslut avsluta dagen med en fet kopp te. Tack världen för att jag kan unna mig det lugnet!

Kärlek

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är rätt skönt att vara igång ned jobb igen. Skön känsla att komma hem och förtjäna att slänga sig på soffan en timme eller två.
I lördags var Emma här på lite vinkväll som ledde till utgång. Längesedan man drog ut lite mer ordentligt och idag mår jag man bättre än man förtjänar!
Huset mittemot hade kräftskiva igår. Och vilket jäkla ståhej de hade. Hela bostadhuset var involverat + gäster.Röda mattan hade de rullat ut med en fotograf som fotade anländande gäster i trapphuset. Liveband som spelade på innergården. De avslutades med disco på vinden. Någonstans mellan halv fyra och fyra trillade de sista gästerna hem. Helt galet! Men säkerligen sjukt kul!
Idag låg jag kvar rätt länge och njöt av morgonen. Sedan har det blivit promenad i det fina vädret, jobb framför Frasier och en hel del chill!
Imorgon är det dags igen! Nu film. Sen sova!

Kärlek

Likes

Comments

Delar från den senaste tiden den här sommaren.
I fredags var Ida här på middag och därmed var hon också min första middagsgäst. Det var en oerhört trevlig trevlig kväll med mycket skitsnack och skratt. Har saknat henne och hoppas på att kunna besöka henne och Andreas i höst. Igår var Josefin och Li här. Jag ville tacka dem för deras hjälp med lägenheten så jag bjöd hit dem på middag. Även där en massa skitsnack och skratt och även ett litet missöde när min tavla for i golvet och gick i tusen bitar. Funderar på att göra en grej av det där med middagsgäster. Månadens gäst eller något. Det hade varit väldigt trevligt då jag gillar att bjuda in. Jag har en liten tanke. Vi får se :)!
Idag är min sista semesterdag vilket känns oerhört vemodigt! Det där med att komma tillbaka till jobbet igen är inte min grej alltså. Det är ingen fara när man är mitt inne i det och jag gillar mitt jobb. Men jag hatar känslan att bli av med friheten i att kunna lägga upp sin dag hur man vill. Nåja njuter av att inte göra någonting för en gångs skull. Kroppen gör dessutom ont som tusan så den behöver vila lite. För att sen komma igång igen :)!

Kärlek

Likes

Comments

Vardagsrummet är nästan klart nu. Jag skall köpa en matta och en lampa också bara och sen är det lite småfix som inte har speciellt mycket med inredningen att göra som skall fixas. Jag har rätt länge varit utan soffbord men haft typ resten. Igår köpte jag ett sideboard och idag kom soffbordet som jag beställt sedan innan. Så helt plötsligt blev vardagsrummet nästan färdigt på mindre än 24 timmar. Känns riktigt bra och bordet som är ett svart marmorbord är såååå snyggt. Skall fota lite närbilder på det och visa!

Detta rummet var det som jag var mest orolig för innan jag bestämde mig för att köpa lägenheten. Den förra ägaren hade inrett det på ett helt annan sätt som inkluderade en matsalsdel. Rummet är ganska litet och jag kunde först inte riktigt se hur jag skulle få plats med alla saker jag ville ha då den förra ägaren i princip fick trycka in en soffa i rummet och hade en mycket liten tv uppsatt på väggen. Svårt att förklara men möbleringen var svår att tänka på något annat sätt än hennes. Speciellt placeringen av soffan. Men jag mätte och mätte och pratade med mamma och funderade och funderade lite till. Till sist slog jag näven i bordet. "I will make it work! "
Och det blev ju bra. Fortfarande mycket golvyta och jag känner absolut inte att jag fick välja bort något!

Kärlek

Likes

Comments

Tänkte ännu en gång ta tag i det där med kosttillskott. Jag äter inte fisk eller något annat från havet (Så jag kan med stolthet säga att definitivt inte bidrar till vår världs brist på fisk iallafall ) och dessutom bor jag med min mörka hy i ett land med oerhört få soltimmar. Så att jag förmodligen har brist på både det ena och det andra råder det ingen tvekan om.

Något annat som börjat intressera mig är hudvårdsprodukter som enbart innehåller naturliga ämnen. Jag finner det så oerhört mycket fräschare att tvätta mig och knåda in mig med något "rent" om ni förstår vad jag menar haha.
I framtiden kommer detta säkerligen även påverka smink och parfym -val. Men så länge marknaden konserterar sig i huvudsak på ljushyade finns det inte någon chans för mig med annan normal nyans att hitta något som passar även mig. Just nu är jag inne i en sminkfri period. Kan faktiskt inte ens minnas sist jag använde smink. Jag tvättar ansiktet och putsar till ögonbrynen och sen är jag klar. Bästa beslutat jag tagit sen jag valde att byta bostad. Helt klart! Och parfymeriet...ja...det är på gång :)


Tankar
Vad är hälsa egentligen?!
Psykisk hälsa?
Fysisk hälsa?
Båda?
Och när vet man att man är hälsosam?
När man är " normalviktig" och orkar gå upp för trapporna?
När man lyckats genomföra thoughest utan några missar?
När man klarar milen på 20min? 30min? 40 min?
När man slutat röka, snusa, supa, knarka?
När man aldrig äter kolhydrater?
När man är vegetarian eller vegan?
När man mår bra 70% av sin vakna tid? Eller 80% eller 90 %?
När man slutar döma andra människor?
När man inte jämför sig själv med andra?
När man inte har något bekräftelsebehov?
När man slutar stressa?
När man kollar sig i spegel och älskar sig själv och sin kropp?
Är hälsa att vara fri som sjukdomar?
Att vara fri från krämpor?
Att inte vara allergisk mot någonting?
Att kunna tala, se och höra?
Att kunna röra sig?
Att kunna gå?
Att äga en kropp som klarar av att producera barn?
Att äga en kropp som klarar av att producera friska barn?

Vad är hälsa?
Och vem bestämmer när man är hälsosam?
Jag?
Du?
Den personliga tränaren?
Psykologen?
Läkaren?

Kärlek

Likes

Comments