Igår blev det middag i Malmö som en bra start på helgen. Idag har jag varit ganska seg ( inte bakis, bara seg) vilket resulterat i att jag legat i soffan, lyssnat på 50-tals hits, druckit te och läst hela dagen. Det var längesedan jag vaknade med så pass mycket lugn i kroppen att jag kunnat sitta och läsa. Så skönt!

Tog en läspaus på någon timme när jag var ute och gick i solen. Skitkallt men friskt!

Nu blir det snart middag och sen kanske en film eller något annat nice. Fy vad jag älskar min lägenhet dagar som denna. Så lugnt och skönt här! Lyckligt lottad!

Kärlek

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är mycket nu. Som tur är finns det vin och musik. Framförallt musik... och vin.
Jag är klar med alla mina 132 papper och nu blir det sallad, Chèvre och Jane Fonda. Imorgon är det fredag vilket jag är mycket glad över. Skönt med helg i dessa tider.

Kärlek

Likes

Comments

Jiiisus vad det var längesedan jag skrev. Just när jag trodde att jag kommit igång igen. Vad hände?!
Iallafall har varit igång led en massa folks om fyllt 30, renovering av trappen vilket inkluderade nya ytterdörrar för alla i förningen, en tropp till Göteborg, nytt till hemmet,häng med vänner, fick ett ryck och målade om dörren och säkert mycket mer!

Kärlek

Likes

Comments

Jag har alltid älskat blommor och växter . Det är dock först under senare år som jag prytt mott hem med dem. Jag vill alltid ha blommor och växter i mitt hem. Älskar dem!
De gör så mycket för ett rum. Ger det liv och gör det riktigt mysigt.
Gissa om jag blev glad när släktingarna och föräldrarna kom gav mig blommor igår. Helt perfekt. Köket som redan var mysigt blev bra mycket mysigare. Så gött!

Kärlek

Likes

Comments

Igår var det som sagt full rulle som gällde vaknade 4 på morgonen på grund av stress någon time senare började jag fixa och dona. Var igång tills släkten kom över. Jag hade bakat både blåbärskaka och kärleksmums vilket som tur var blev lyckat. Vi satt i vardagsrummet snackade, skrattade och suckade åt varandra. Direkt när de hade gått satte jag igång med middagen till kräftskivan. Blev klar prick klockan sex. Då tog jag allt och gick ner till vår innergård där grannarna var i full gång med grillning, dukning och bål. De hade gjort iordning i förrådet med långbord, levande ljus, ljusslingor, musik mm. Riktigt mysigt!
Vi började kvällen med en kräftsång ur sånghäften alla fått. Sedan gled kvällen på. Det blev en minst sagt blöt kväll. Alla hade lagat så god mat och stämningen var på topp. Jag har verkligen gjort en jackpot som flyttat just hit. Idag är jag... herm...seg och vill verkligen bara ligga här ( i soffan) käka rester och kolla på serier.

Kärlek

Likes

Comments