Midsommar firades i Malmö med några av de trevligaste människor jag någonsin träffat. Helt galet vad skönt folk det finns. Det tackar vi för!Skönt, avslappnat och många skratt. Fett kubbande med enbart vinst blev det också. Kul att vara i Malmö igen. Känns som att träffa en gammal vän när man kommer dit. Och trots alla tråkigheter som hänt där det senaste året, så känner jag mig ändå oerhört trygg i den staden.
Nöjd som en gris!

Kärlek

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Såhär en dag innan semestern känner jag att det börjar bli dags att uppdatera er ( ärade läsare) om läget i livet. Vädret har varit kanon de dagar man har krävt det ( vilket verkligen inte är illa) och barnen har skött sig fint ända in i det sista. Ungarna har sedan slutet av förra veckan sommarlov och jag går efter morgondagens arbetspass på semester. Eller kryper snarare. Är helt slut i päran efter den här ganska påfrestande våren. Dock har livet haft rätt många ljusglimtar den senaste tiden vilket man kan ana på bilderna ovan.
Borde gå och lägga mig nu så jag orkar med morgondagen också.
På återseende!

Kärlek

Likes

Comments

Igår var jag i Köpenhamn för att se Aerosmith. Ett band som jag gillat sedan jag var 10 år. Åkte in till Köpenhamn strax efter lunch för att njuta av öl, mat och vackert väder i den sköna huvudstaden innan man drog vidare till Royal Arena för att se Aerosmith. Fantastiskt att äntligen få uppleva dem efter alla dessa år. Vilket jäkla krut det var i gubbarna och Steve Tylers röst var i toppform. Äh så löjligt lycklig över att ha fått uppleva dem live. Bästa kvällen på länge.
Musik är livet!


Kärlek

Likes

Comments

Så många underbara dagar!!
Snart är sommaren här :)!

Kärlek

Likes

Comments

Jag har köpt lägenhet. En riktigt mysig tvåa i ett riktigt mysigt område.
Förutom att måla om så tänkte jag göra lite andra förändringar i lägenheten också. Jag är ganska otåliga av mig när jag väl får mina visioner men har lärt mig att man måste ha tålamod. Så större förändringar och projekt kommer att få vänta. Tills dess får jag njuta av inspirerande bilder.

Kärlek

Likes

Comments