Här skall jag sitta och läsa tills det blir mörkt.
Det har varit en bra helg. Jag är så tacksam för livet. För att det för mig fortfarande kan får vara självklart att vakna upp frisk i ett hem, prata med vänner och familj och ha söndagsångest för att jag skall till jobbet imorgon.
Tack livet!

Kärlek

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det har varit några intressanta dagar 2018 och jag vet inte varför men jag har verkligen en bra känsla i kroppen. Det liksom kittlar i magen och jag känner mig sjukt inspirerad. Jobbet har även satt igång vilket var jobbigare i söndags än i måndags. Kul att träffa kidsen igen :)!
Nu skall jag njuta av Beck. Här kommer lite bilder från senaste tiden.

Kärlek

Likes

Comments

2017 har varit blandat glädjetjut och ilska. Livet går verkligen upp och ner. Man får vänja sig vid det och sen ändå fortsätta göra sitt bästa för att vara sitt bästa. Det är nog det ända rätta!
Ibland när livet känts extra tungt har karma varit det som burit mig vidare. Det och att jag själv styr över vilka människor jag väljer att ha i mitt liv. Det är mitt eget fel om jag väljer att ha illojala folk i mitt liv. Men det är inte helt lätt att välja bort människor. I en drömvärld behöver man inte göra det för att folk faktiskt bryr sig om varandra. Men verkligheten är inte så harmonisk tyvärr. Och man kan aldrig ändra på en annan person. Det kan de bara själva göra. Det gör ont att inse men när man sedan lämnat dem bakom sig mår själen så oerhört mycket bättre. Jag märker själv hur min inställning till folk överhuvudtaget har förändrats efter detta året. Det är upp till var och en angående hur ärligt liv de vill leva. Jag orkar bara inte lyssna på alla ursäkter längre.

Det finns oerhört många underbara stunder i livet från 2017 också. Jag vet mer än någonsin vilka mina verkliga medmänniskor är och är så oerhört tacksam över det. Har utvecklat nya vänskaper det här året vilket har varit riktigt roligt. Har även flyttat in i min underbara lägenhet och har även fått riktigt fina grannar på köpet. Området är så otroligt mysigt och ligger riktigt bra till. Nära till havet, shopping, vänner osv. Det finns naturligtvis mycket annat fett som hänt detta året. Men lägenheten var nog det största!

Med det sagt ser jag oerhört mycket fram emot 2018 som jag tror kommer att vara ganska avgörande på vissa sätt men även spännande och spralligt! Jag ser fram emot ett helt nytt och fräscht år med nya äventyr! Hejja!
Kärlek

Likes

Comments

Så. Jag åkte på en rejäl förkylning som även gav mig feber och gjorde så att jag blev av med rösten. Idag har jag dock nästan känt mig som en människa igen. Visst rösten är fortfarande frånvarande och jag har ont i mina bihålor samt att jag får snyta mig lite då och då. Men som sagt enorma framsteg. Nyår kommer att firas.
Under ledigheten har jag som sagt mest legat och snorat men har även spenderat julafton med familj och släkt samt träffat en och annan vän.
Sen har jag och mamma varit i Malmö en runda och jag har fixat håret!

I Malmö inhandlade jag bland annat nya hudvårdsprodukter som jag faktiskt tänkte tipsa om. Jag har verkligen sett ut som en walking dead efter ( och under) förkylningen så jag antar att nästan vilken produkt som helst hade fått mitt ansikte att jubla men jag måste ändå ge en fet shout out tio Kiehls. Idag kände jag mig nästan vacker när jag tittade i badrumsspegeln efter min morgonkur. Fantastiskt vad levande man kan se ut trots att ögonen nästan klibbat igen, näsan är helt täppt och halsen är fullproppad med slembollar + en fin dos mensvärk på det. Hello baby!!!
Sekunden efter att jag nöjt flörtat med mig själv i spegeln kräkte jag upp en slemboll från halsen. Så där ja. Fötterna på jorden, Sanna!
Så ja, tack Kiehls för att jag fick äran att tack vare er fortfarande känna mig vacker.

Ett annat tips är en bok som jag fick av min kära mor. Intäkterna går till välgörenhet vilket bara det är kanon. Förutom det riktar sig boken främst till kvinnor. För att stärka och inspirera kvinnor och män världen över. Den handlar om kvinnor som lämnat avtryck på ett eller annat sätt i olika tider. Varje berättelse är ca en sida lång ( stort typsnitt) vilket verkligen inte är mycket men ändå oerhört intressant. Boken heter Godnattsagor för rebelltjejer. Oerhört mysigt koncept att läsa en liten saga innan man går och lägger sig.
Spring och köp!

Kärlek

Likes

Comments

Det är äntligen jullov och jag är helt slut. Som vanligt efter en lång period av mycket stress så klappar immunförsvaret ihop. Halsont, förkylning och huvudvärk men ändå är jag riktigt glad över att få tid att andas.
Har inte orkat blogga. Har inte fått ro till det. Men här kommer lite bilder på vad jag pysslat med den senaste tiden. Det har varit allt från Lucia till glöggmys hos grannarna.

Kärlek

Likes

Comments