Det har varit en helg som bjudit på mycket sol och blåst. Skönt häng har man också haft.
Igår hängde jag med pappa och tillsammans kämpade vi med att få upp en stubbe på sidan av huset. Mycket grävande och slit men till sist fick vi opp na. Stolta som tuppar spatserade vi framför grannarna med den sen, haha. En riktigt bragd!
Grillade korv med grannarna efter det. Kallt som fan men trevligt ändå på något sätt.

Idag var jag och mamma i Höganäs och fyndade. Underbart!
Senare åkte vi tillsammans med moster och hennes man till Ängelholm och hälsade på kusin med sambo. Det var Första gången jag hälsade på dem i deras nya lägenhet. Hur mysigt som helst! Det blev världens kortaste promenad följt av glass och som vanliga en massa skick snack och skratt!
Och nu skall jag njuta av de sista timmarna av dem här helgen! Imorgon är det jobb i vanlig ordning!

Kärlek

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det var ett bra tag sedan! Och det har hänt mycket undertiden. Bland annat har haft spelning, fyllt 30 och firat påsk i Stockholm. Livet går upp och ner men jag känner frid i själen.
Här kommer lite bilder!!

Kärlek

Likes

Comments

Två bilder från stunder jag älskade!
Det hände inte något speciellt utan jag bara mös i största allmänhet och sen är det huvudet här med solljus. Det är fan allt man behöver ibland.

Idag är jag däremot både sjuk och riktigt uttråkad. Har haft Girls-maraton men ändå inte känt mig nöjd. Läste lite men var fortfarande irriterad, lyssnade på podd men det hjälpte inte heller. Skulle behöva ta tag i lite saker här hemma. Städa tillexempel. För att lyxa till det har jag bestämt att Trolls skall få göra min kväll. Det, te och en bit choklad. Ja så får det bli.

Kärlek

Likes

Comments

Jag har alltid älskat att lyssna på folk när de berättar saker. Jag hade kunnat sitta en hel dag och bara lyssna på farmor eller någon annan härlig erfaren person med många historier. Helt klart orgasm för sinnet. Av just den anledningen älskar jag poddar. Ibland kan det bli rörigt när folk avbryter varandra men annars älskar jag konceptet. Helt perfekt innan läggdags när gubben ligger och snarkar bredvid.

Tips mottages gärna!

Kärlek

Likes

Comments

Jag har varit sjukt dålig på att blogga len ovanför har ni bilder från de 3 senaste veckorna. Vi har haft en del för oss och på sportlovet var vi i bland annat Budapest. Bilder från den resan kommer. Idag betalar vi räkningar och jag längtar redan till nästa lov, haha! Vardagen har sin charm men idag tycker jag att den är sjukt tråkig. Får bli en Disneyfilm på det.

Kärlek

Likes

Comments