Mina tråkiga men händelserika dagar skapar alltid nya erfarenhet.

Erfarenhet jag ibland gärna hade velat slippa.

Det påstås vara bra att lära sig nya saker inför framtiden vilket låter bra i de flesta öron eller hur, mina med. Det gör en klokare och mer eftertänksam men det kan också ge en svar som man aldrig gärna velat veta eller velat erfara för den delen. Mycket i livet går ut på att lära sig efter sina egna misstag, vilket är bra men en del misstag kan skada,såra, göra en människa allmänt illa, visst det är meningen för målet är väl att lära sig något. Men om man tänker efter låter det inte rimligt, för misstag kan ge en mer än bara erfarenheter.

Det har jag erfarit en hel del gånger både fysiskt och psykiskt vilket både har varit bra men det mesta har faktiskt gett mig saker jag helst velat slippa mest av allt..idag mår jag dock okej men det är bara drygt 4 månader sedan det hände eller då jag satte stopp för saker och ting som jag både är stolt och ledsen över.. för det skadade hela min familj (om man velat kalla det familj de vill säga) sammanfattning på detta är att människor tror sig känna mig men ingen kommer någon gång känna mig för jag väljer mycket noggrant om vad jag ska yttra mig om och speciellt mitt privatliv som få vet något om, och de som vet, vet bara det som de behöver veta för att jag ska slippa en massa frågor all the fkn time...Man får ofta frågan om hur man mår men det tragiska är att den person som frågar egentligen inte bryr sig för de känner en inte...om de hade gjort det hade sett att man ljög....


Ännu en text om mitt liv.. en väldig kort sammanfattning de vill säga.. bara för att ni ska få en inblick om vem jag egentligen är och vad ni läser om. för jag fattar att det inte är lätt att läsa och samtidigt försöka gissa sig till en historia om vad jag pratar om.

känslor kommer mycket av min blogg handla om för jag är uppbyggd av det och det ger även mig en grund till mitt liv.


Tack för mig!!!

Likes

Comments

Som den fantastiska rubriken lyder är det bara att njuta av en lässtund som lär ta timmar.

Ja fakta vet vi ju alla vad det betyder,onödiga långa texter som ingen bryr sig om..bara ordet gör en spyfärdig iallafall mig men jag är ju född konstig så det är ju inget man ska gå efter...I vilket fall som helst så är detta ingen bra början på en text så jag kan ju inte räkna med att få "A" i svenska men skit samma ingen bryr sig min lärare lär nog ändå inte läsa detta.

Tillbaka till det som kanske är mer eller mindre intressant, alltså mig Sanna Nordin en halvsydkorean som är lite efter i utvecklingen men klarar sig ändå ganska bra i livet som i mitt fall består av mat,gym och ännu mer mat hihi kanske någon annan aktivitet men det är ju bara för att fördriva mitt dystra och tragiska liv och få lite variation vilket inte skadar jo ibland men inte alltid.

Ja min personlighet har ju inget bestämt schema vilket jag ibland funderar på om det skulle vara bättre att ha för jag byter liksom personlighet lika ofta som jag byter strumpor alltså 2 ggr om dagen inte så genomtänkt skulle jag vilja påstå men hmmm....

Men oftast så beskrivs jag som spydig,klumpig,dryg, väldigt ärlig, impulsiv mm vilket både är bra och dåligt. 

Men jag måste påstå att jag kommer faktiskt ganska långt med det..faktiskt längre än bara de som är blonda och dumma i huvudet de vill säga 3/4 av Sverige räknas som dumma enligt mig..Sverige består ju av blonda och bleka personer ne fan skit samma..

Mmm annars lever jag väl ett vanligt Svensson liv som alla andra kanske lite mer komplicerat men det tar vi annan gång. måste överväga om jag ska skriva ut det så att det är tillgängligt för halva Sverige om inte hela t.om...

  • 32 readers

Likes

Comments

SOM RUBRIKEN LYDER!

Japp ännu en person som ger sig in i bloggvärlden och hoppas på en bra start..

Hmmm. jo jag var ju inte ute efter den delen.. jag är bara här för att förmedla att mitt liv inte går åt rätt håll precis.

vill ha något att använda min övriga tid till, därför hamnade jag här av en anledning dels för att dela med v mitt dystra liv men också för att få lite sällskap.. nej! förväntar mig ingen bestfriend sak utan bar lite sociala människor som gillar att läsa.. för jag skriver mycket och onödigt

gonatt!!!


  • 34 readers

Likes

Comments