Tårtkalas och fint hår

​Glömt att blogga nu, men i måndags vart vi på kalas hos Anders och Karin för Karins son, vart super gott grillat, och sen tre olika tårtor till efterrätt. Super gott verkligen! blev även gymmet innan kalaset så hann inte ens duscha så kände mig lite äcklig haha...

På tisdagen vart det nationella prov sedan hade vi frisör men jag mådde illa sedan morgonen så kände mig inte alls bra, åkte hem och la mig och sov sedan vart jag bättre så jag kunde spela fotboll vilket vart super bra.

Idag hade vi APL tror det jag hette, så vi vart på våra praktikplatser vilket var super kul, schamponerade kunder och fick även färga botten på Ellinor som också jobbar där. Emma nyanserade mitt hår eftersom att det var så gult haha.. Så nu äntligen är det super bra! 

Puss&Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

frisör, Allmänt
Så sjukt skööönt men...

Alltså jag vet inte, jag älskar ju mitt hår haha, men passar jag i ''hel'' blont som det nästan är nu. Eller det var bättre med utväxten? Jag vet inte själv, säkert för att jag inte är van vid det. Men håret växer ju ut igen. Botten är väldigt guldigt just nu på mig men efter några schamponeringar med silver schampo är det borta som tur är för guldig vill man inte vara haha.

Man ser inte att det är så guldigt i botten på bilderna men tro mig man ser det annars, iaf jag som är van vid att ha en kall ton på håret. & vill ni se före bild får i ta och kolla mitt förra inlägg. ​

Likes

Comments

Allmänt
Ingen ork

Alltså idag har jag nästan inte gjort något, pluggat lite så jag får klart det mesta men annars nästan ingenting. Vilket inte känns bra har sån ångest över det, men jag har ju faktiskt mens så att stanna inne gör ingenting haha ;).

Ikväll är jag hos Alex så ska vi äta grillat osv, kanske kommer ett inlägg senare men det märker vi ju.

Puss&kram

Likes

Comments

frisör

Woohooo haha, idag efter skolan stannade vi kvar eftersom att vi hade klipp modeller! Erica var min klippmodell och det blev super bra och är verkligen jätte nöjd! Kändes bra efteråt och hon blev oxå nöjd !

Är trött nu var liksom hemma vid halv 9 ca så blev en snabb kvällsmat och strax sängen. För annars orkar jag inte med dagen imorgon tycärr.. Usch alltså.

Puss & Kram

Likes

Comments

Allmänt, Träning
Tror även våren börjar komma på ritkigt nu

Hallå på er, ledsen för att de inte kommit något inlägg idag alls. Men nu kommer det haha, skolan har gått bra! På lunchen stack jag och Frida och åt kebab och glass haha super nyttiga.

Hade ju min första träning på fotbollen idag, och det gick skit bra. Trodde inte det skulle gå så bra. Alla vart super trevliga och de känns bra. Dock var det super jobbigt men desto jobbigare det är desto längre kommer man. Ska man bara fega kommer man ingen stans tyvärr, även fast att man önskar att de vore så ibland.

Puss&Kram

Likes

Comments

Allmänt

Idag har det varit måndag haha såklart men en allmänt tråkig dag, hade mitt utvecklingssamtal idag efter det åkte jag och mamma till rusta sedan hem. Köpte en ny sminksvamp så får se hur den är men min andra börjar gå isönder.. Tyvärr! När vi kom hem åkte jag iväg till gymmet och körde ben, för körde armar på idrotten eftersom att vi gör våran egna lektioner.
Imorgon ska jag ha YOGA i skolan på lektionen senare på kvällen ska jag prova på fotboll Hah, så får se hur det går! Hoppas det blir kul iaf! Så alltså kör vi ifrån med träningen sten hårt nu. Jag har för mycket energi just nu så måste få slut på det haha.. Men ska bli super kul.

Puss&Kram och godnatt ❤️

Likes

Comments

Facebook
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw