​Som sagt så lyder rubriken som vanligt, jag har knappt något internet på hotellet, för det finns inte wi-fi i rummen utan bara på restaurangen vid poolen osv.  Så bloggar med de lilla internet vi har på rummet vilket knappt funkar! Bjuder på några super söta bilder på mig och Alex och nu ska vi ner och äta kvällsmat inresturangen sen får vi se vart kvällen leder! 

Puss&kram

Likes

Comments

Nu har jag och Alex precis ätit frukost sluta med att vi knappt åt nått. De va sjukt mycket mat så de va liksom inte så lätt. Men vi ska snart ner till stranden och sola lite hade vi tänkt! Uppdaterar mer sen

Puss&kram

Likes

Comments

Allmänt

Nu åker jag och Alexander till Turkiet i en vecka så antagligen kommer de bli lite sega uppdateringar här. Men de kommer nog bli mycket bilder !
Uppdaterar när jag kommit fram till Turkiet!

Puss&kram

Likes

Comments

Allmänt

Kylie Jenner - @KylizzleMyNizzl

Ariana Grande - @Moonlightbae

Harry Styles - @h.estyles

Nick Jonas - @JickNonas

Justin Bieber - @rickthesizzler

Likes

Comments

Våra väskor och hölster har kommit nu, och svinborsten & fönborsten också. Känns skönt att man snart fått alla saker som ska komma, är dock lite saker kvar tyvärr men de kommer efterhand.

Puss&Kram

Likes

Comments

Allmänt

Som de flesta vet så var de mord på en skola i Trollhättan igår, vilket är så sjukt hemskt! I skolan prata vi om det och kolla på en film om det. De flesta i klassen grät för det blev väldigt känsligt. Sedan höll vi en tyst minut för de som dog! ❤️

Likes

Comments

Facebook
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw