Hej igen idag är det ju då söndag och jag ska nog vara med någon kompis eller så. Jag har ju fått en Ipad när jag fyllde år och jag fick också ett skal till den och nu efter två månader har den gått sönder så om man tar depp ocg ner så åker Ipaden ur så jag har kollat på ett nytt skal så mamma och jag ska nog åka och köpa det idag.


men det var allt för nu så byebye for now.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej på er igen och ja jag lever jag har bara inte haft örk att blogga så.........ja.

Men nu så är det ju sportlov och det är SÅ GÖÖÖÖÖT. Idag så är det ju lördag och snart så ska jag va med mina två kompisar och sen ikväll så ska jag fira min bff för hon fyllde år häromdan. Och det ska bli kul vi ska göra egen pizza se så ska vi kolla på melodifestivalen.


Nu så ska jag göra mig iordning så vi får väll ta och höras

byebye for now

Likes

Comments

​Hejsan som ni kanske vet så har jag startat en ny blogg på blogg.se så ni kan gärna ta och kolla in den,den heter zannaekener,blogg.se  

Jag kommer nog kanske ta och lägga upp lite inlägg här då och då men det är den bloggen som jag kommer att använda så ni kan gärna börja kolla på den istället för den hära bloggen från och med NU.

Jag kommer såklart inte radera dennna bloggen eller ta bort mitt konto för jag kommer att skiva här ibland som sagt men jag kommer skriva mer på den andra och helst lite varje dag.

Men hejdå på er och glömm inte att kolla in min andra blogg så hörs vi där hejdå​​!

Likes

Comments

Hey, je sais que c'était il ya longtemps maintenant, mais va essayer de mettre à jour de plus en plus maintenant afin que vous avez quelque chose à lire hehe !! Vous faites nada maintenant hein?

Översättning!👇

Hej jag vet att det var länge sen nu men ska försöka att uppdatera mer och mer nu så att ni får något att läsa hehe!! Ni fattar nada nu va? 

Ialla fall just nu så är jag med en kompi som heter ?? Men snart ska jag på dans och det ska väll bli roligt (hoppas jag). Som ni kanske förstår så har vi börjat med språkval i skolan och jag valde Franska och det är det som står här uppe!👆

Men vi hörs väll nån gång byebye!

Likes

Comments


Hej! Förlåt för att jag inte har laggt upp något inlägg på typ en hel evighet men skolan har börjat igen så jag måste fokusera på den. Men ska försöka lägga upp nåt så ofta som jag kan!

Men jag tänkte ha en liten frågestund så kommentera gärna frågor här nere👇 

Så ska jag svara på dem så ofta som jag kan!Likes

Comments

Hejsan! Jag vet att jag inte har bloggat på länge, jag har faktiskt inte hållt på med varken bloggen,instagram eller vfm så mkt. Vi har sommarlov nu och detta är sista hela veckan så jag vill mest chilla. Men på om nån dag så åker jag till mina kusiner men ska försöka uppdatera när jag kommer hem därifrån!!

Likes

Comments

Hej igen nu har vi fått sommarlov och har vart upptagen med att göra....hmm....ingenting ni kan ju gärna ta och koll in denna blogg www.sofiaanderskar.devote.se  detta r en tjej som verkrar jätte snäll hin är även en av min läsare så vis lite stöd till henne. Nu ska denna blogg åxo bli lite av en mode blogg så vi börjar den med att jag tipsar en klädsida för er den heter www.ellos.se  ni kan ju gärna gå in och kolla på den

Likes

Comments

Det var ett tag sen nu men har varit ledig nu sen i torsdags och har helt enkelt glömt bort bloggen, sorry för det. Jag funderar på att ta bort några inlägg här för de är så konstiga men vi får se hur jag gör. Snart sk ajag va med en kompis och ni kan väll ta och kolla in hennes blogg den heter www.sagawallbom.blogg.se den är jätte bra. nu är det bara hmm..... 12 dagar kvar till skolavslutningen men det är bara 8 skoldagar kvar. Det ska bli SÅ skönt med sommarlov tänk att vara ledig i 10 VECKOR. Men nu måste jag städa rummet men vi hörs.

PS: tipsa gärna min blogg till vänner och så

Likes

Comments

Tjabba tjena och hallå på er....och nu ska jag försöka att vara lite seriös om det nu går...hehe men nu är jag med en kompis (vill inte bli nämnd) men det var lite kort om vad jag gör puss och hej så hörs vi snart!!!

Likes

Comments

HAHA på er nu håller jag vad jag lovar! nej men nu så har jag kommit hem från skolan och väntar på två av mina kompisar som ska komma och idag i skolan så hade vi EA = eget arbete och det är så sjukt kul men iallafall så hade vi även bild (som jag hatar) och matte ( tråkigt men är ganska bra på det) och på fredag så har jag utvecklingsamtal och det är inte så kul för jag är så rädd att jag har gjort någonting fel vilket det visar sig att jag aldrig har gjort (iallafall inget som de tar upp på samtalet) och jag tror att det är min pappa som ska med ( så pinsamt) och snart så ska jag ner och äta lite mellanmål för att maten på min skola är så sjukt äcklig men en bra sak är att på klassrådet så tog jag upp att vi borde ha en kerthup pumt i matsalen och då tog de vidare det och idag på lunchen så såg vi att det hade skaffat en pump och alla blev jätte glada och jag blev värsta stolt och typ gick runt och skröt om det nej inte riktigt men typ jag sa det till några men det var allt jag hade att säga idag så vi hörs och ses i nästa blogginlägg ni får även kommentera om ni vill ha långa (som det är ) eller korta inlägg men vi ses 

Likes

Comments