Hej allihopa

Det har inte hänt så mycket dom senaste dagarna då det inte har varit någon vind så man har inte kunna kiteat så mycket, så första icke vind dagen så var vi och gjorde lite mini-golf där Carl vann och jag kom 2:a och Janne kom sist. dagen efter så var vi och gjorde lite bowling, där Carl återigen kammade hem 1 plats Janne 2:a och jag kom sist :) har även spelat en väldans massa kortspel :) I och med att det inte blåser i Mui ne så har vi nu ansökt om ett visum till att bege oss till Phu quy, som är en ö strax utan för Phan Thiet, där det inte finns så mycket turister då det i stort sett inte finns så mycket att göra förutom att kitea. det finns inte heller så mycket kiteare på ön heller så vi kommer i stort sett att vara själva :) vi kommer att hämta ut våra visum i morgon (fredag) och möjligtvis även ta båten över imorgon eller på lördag.

idag är det ca 31 grader i solen. och det är mindre än 2 veckor kvar tills vi kommer hem till kalla Sverige (vilket ingen av oss vill) så vi passar på att njuta lite extra de 2 sista veckorna nu :)

Kram

Carl och Zandra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihoppa

Idag är det alla hjärtans dag :) så får se vad denna dagen har att erbjuda :)

Dom senaste dagarna har jag inte gjort så mycket då det har varit för stark vind för mig att kite:a i, så jag har bättrat på brännan lite ;) så det är bara Carl som har varit ute. i förrigår så var det riktigt stora vågor och Carl som den envisa killen han är så skulle han pronto ut och lyckades få sin surfing brädans fena under ögat och få ett litet sår där. men som tur är så har det gått bra med läkningen och ser fint ut :)

igår lyckades han att komma upp på sin nya surfbräda :)

I går var det även Gunnars sista dag i Vietnam och idag åker även Mats hem till Sverige. så vi har haft lite gå middag igår för att ta ett hej då :)

Nu är det dags att gå ut i solen som känns riktigt mycket idag är ca 31 grader i solen och riktigt varmt :)

Hej då

//Zandra och Carl

Likes

Comments

Hej hej

Idag har vi gått upp kl 05.30 för att ta oss tillbaka till mui ne där vi har vårat hus som vi bor i :) så började dagen med att titta lite på soluppgången och sedan var det dags att åka på moppen i ca 3 timmar. Fick lite problem på vägen med en moppe men det löste sig rätt så snabbt och vi kunde åka vidare :) väl framme i Mui ne så var det frukost som stod på menyn och det fick bli lite mexikansk mat ( som jag älskar ) men lite mat i magen fick det bli en helkropps massage (och nej ingen happyending på den ;) ). vi tog en "sport massage" som var en variant av lite thai-massage med olja så det var så skönt :) efter detta blev det en öl på stranden och kolla när alla andra kite surfade.

Nu är kl 22.00 och vi sitter och dricker lite ginger te och vi är helt slut efter denna dagen.

God natt

/Carl och Zandra

Likes

Comments

Hallå

Nu har vi snart spenderat en veckan i phan rang (Vietnam). Där vi har kitesurfat på plattvatten och jag har äntligen börjat att åka uppvind. Jag har varit så frustrerad när de inte har gått och skrikit på carl att jag hatar denna sporten 😶 men nu känns det lite bättre och det går för en gångs skull bra att åka 😊

Vi har inte riktigt heller hittat någonstans bra att äta så har fastnat på en pizzeria när dom även serverar pasta. Dom har väldigt god mat (och glass) 😇 har varit på 2 vietnamesiska resauranger där vi pekat på en bild på en maträtt men fått något heeelt annat. I och med att det inte finns någon engelsk meny så blir det lite svårt att beställa 😛

Vi kommer nog att åka tillbaka till mui ne på lördag eller söndag vi vet inte riktigt ännu hur vi gör vi har ju ännu bara ca 4 veckor kvar här 😀

Sov så gott

//zandra och carl

Likes

Comments

Så skönt att vara i surf paradiset 😀 även om jag bara har varit ute 1 gång under de 3 dagar vi har varit här så är det bara skönt att kunna slappna av och bara njuta av livet, äta färsk frukt varje dag träffat nya goa människor att prata med 😄 befinner oss just nu i mui ne i Vietnam, där vi har hyrt ett hus tillsammans med Janne. Men har spenderat dagen i (mallibo?)

Klockan är just nu 22.38 här och det är dags att gå till sängen. För imorgon ska jag ut på havet igen 😀

God natt ❤

Likes

Comments

Då kör vi ett första inlägg 😀

Denna blogg kommer att handla mycket om mitt liv och mina resor som jag och min sambo gör

Det är bara 4 dagar kvar till våra resa till Vietnam och nästan all packning är klar, det är bara lite småsaker kvar att packa. Det känns så skönt att veta att vi snart är i värmen 😀jag fick fick inte tjänsteledigt för denna resa så jag sa upp mig och Igår var det min sista dag på Volvo.

Sitter jut nu i bilen på väg till borlänge för att träffa en massa människor och ha de trevligt 😀


Likes

Comments