Glutenfritt , Vego vänligt , Middag

Det här är mitt första recept som jag delar med er, men jag jag hoppas att ni gillar det ändå! Detta recept är beräknat fär 4 personer. Vill man göra det hel vegetariskt är det bara byta ut mot mjölkfria produkter och ev ägg fripasta.

500 g svamp
1 bananschalottenlök, hackad
1 vitlöksklyfta, skivad
1 msk smör
Kantarellfond efter smak
salt och svartpeppar
2 dl grädde
1 dl mjölk

320 g pasta
70 g babyspenat
2 dl hackade örter, t ex timjan och persilja

GÖR SÅ HÄR
Putsa savmpen och skär ev i mindre bitar. Hette upp en stekpanna och stek svamp, lök och vitlök i smör. Salta, peppra och rör om då och då. Häll i grädde och mjölk. Och fonden. Låt såsen småputtra i ca 5 minuter.

Koka pastan enligt aviseringen på förpackningen under tiden såsen puttrar. Blanda pastan med såsen, spenat och färska örter.

English version

This is my first recipe I share with you, but I hope you like it anyway! This recipe is calculated gets 4 people. If you want to make it vegan, just replace it with milk-free products, and possibly egg free pasta.

500g mushrooms
1 banana shallots, chopped
1 clove garlic, sliced
1 tablespoon butter
Chanterelle fond, after tasted
salt and black pepper
200 ml cream
100ml milk


320g pasta
70g baby spinach
200 ml cups chopped herbs, such as thyme and parsley
DO THIS
Trim the mushrooms and cut into any smaller pieces. Heat a frying pan and fry the mushrooms, onion and garlic in butter. Salt and pepper and stir occasionally. Pour in the cream and milk and the fond. Let the sauce simmer about 5 minutes.

Cook the pasta according to the instructions on the package while sauce simmers. Mix the pasta with the sauce, spinach and fresh herbs.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg. Jag ska hålla detta kort, jag lovar!

Jag har startat denna blogg som en recept bas för min instagram, zandraskitchen heter jag där!
Skapade kontot på instagram mest för att jag tycker det är himla kul att dela med mig av det jag är bra på. Matlagning och bakning. Kan inte påstå att jag är världsbäst. Men jag ska helt klart ta över världen med det jag kan.

Är iallafall 20 år och har gått restaurang och livsmedel och där tog mitt intresse lite större fart. Men det kan vi ta någon annan gång. Hoppas iallafall att något fångar ert intresse och att ni vill följa med på denna resa. Inget är omöjligt och jag ÄLSKAR att prova nya rätter. Så har ni tips på vad en kan prova - släng i väg en kommentar!

Kort och gott som sagt, inte det lättaste!
Men jag ska som sagt försöka ha detta som en bas med mina recept som jag gör så att andra kan få ta del av alla fantastiskt goda recept! 😉

Så jag tycker vi börjar med den bästa frukosten jag vet. Dom få gånger jag äter, soyghurt med hallon och sötmandel. MUMS!

Likes

Comments