Precis som jag skrev, en regnig fredag..
Vaknade väldigt sent idag, halv tolv.. Om man inte räknar med när Martin stack till jobbet vid sju imorse och sa hejdå vill säga.
Välbehövligt att sova ut efter en eftermiddags vecka då jag jobbar 14 - 23.30 förutom på fredagen för då är vi lediga. Man blir ganska trött. Och jag älskar att få sova ut!
Nu är klockan snart halv två och jag har iallafall duschat och gjort vid mig, M kommer hem vid halv fem och då ska vi äta middag, senare ikväll ska vi på bio med en kompis och hans nya flickvän. Paranormal 5, vet inte riktigt om den är bra men om man jämför med dom andra filmerna så känns det lite B. Men det märker vi!

Nu hade jag tänkt att fixa till lite här i lägenheten, perfekt när det ändå är dåligt väder så man inte ligger på soffan och deppar ihop, för det är jag världsbäst på särskilt när det är dåligt väder.

Kanske lägger ut bilder på lägenheten här sen, när den ändå är ny-städad :)

PUSS!Likes

Comments

Ja det kan man lungt säga, äntligen helg!
Veckan som gått har varit seg även fast vi har haft mycket på jobbet. Dock var jag hemma i måndags för jag inte alls kände mig bra, plus att jag samma dag varit hos läkaren och fått min diagnos till varför jag har haft smärtor och kramper i bröstet, men det tar vi en annan dag.
Jag håller just nu på att lära upp en som är ny, vilket innebär att jag måste tänka på allt jag säger och gör, i vanliga fall vet man ju vad man gör och inte behöver tänka men nu när man ska lära upp någon så blir man verkligen trött eftersom jag måste hela tiden förklara allt. Det är väl visst bra också, för man ställs ju på prov och hur mycket man egentligen kan, men jag tycker det går hur bra som helst och killen jag jobbar tillsammans med börjar komma in det nu, och han har bara varit hos oss i en månad, så ett + på det!

Måste försöka få in en rutin på detta bloggandet, är ändå rätt skoj.
Nu kallar sängen på mig efter veckans sista kvälls-pass!
Godnatt!

Likes

Comments

Jag är nog väldigt sent ute med det här att blogga, men det stör inte mig ett dugg. Jag är inte ute efter något annat än att bara skriva av mig om det mesta som snurrar i min skalle dag ut och dag in.
Det är allt mellan himmel och jord, så visst kan det vara skönt att skriva ner allt istället.

Likes

Comments