Jag och Melanie har testat Loppis blogbag som denna gång innehöll gröt från Provena, brödet har vi tyvärr inte fått tag i och inte kunnat testa. Av dessa tre gröter så tyckte vi båda helt klart att den med Hallonsmak var godast. Den naturella är god om man skär ner äpplebitar och har kanel på och den med äppel och lönnsirap tyckte vi inte om. Jag gilla att smakerna kom i portions påsar, perfekt om man ska ta med sig till jobbet ex.

Havregrynsgröt hallon - Provenas havregrynsgröt med hallonsmak är glutenfri, mjölkfri och fri från vetestärkelse. Gröten innehåller mycket fibrer och är lätt att tillaga. Det enda du behöver göra är att tillsätta kokande vatten och röra om.

Havregrynsgröt naturell - Provenas havregrynsgröt med naturell smak kommer i praktiska portionsförpackningar. Gröten är glutenfri, mjölkfri och fri från vetestärkelse och tillsatt socker. Gröten innehåller mycket fiber och är lätt att tillaga Det enda som du behöver göra är att tillsätta kokande vatten och röra om.

Havregrynsgröt äppel & lönnsirap - Provenas havregrynsgröt med äpple- och lönnsirap innehåller 30% mindre socker och kommer i praktiska portionsförpackningar. Gröten innehåller mycket fibrer och är lätt att tillaga. Det enda du behöver göra är att tillsätta kokande vatten och röra om.

Provena glutenfri havre & quinoa & sötpotatis småbröd - Provena glutenfri havre & quinoa & sötpotatis småbröd är en nyhet i Provenas sortiment. Brödet har en perfekt konsistens och smak Produkten är helt fri från gluten och vetestärkelse.

#provena #renhavre

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En busig Nisse hade vi här hemma i natt 🎅 Han hade tagit hennes godis från godis kalendern och ätit upp, gjort en karta som ledde henne till paketet och godiset, som han bara lurades att hamnade ätit upp 🎅

Hennes reaktion när jag lästa upp brevet var.
Melanie: Känner på lucka 6, TOMT ! Peka på lucka 7 och säger jag kan ta där istället
Jag: Nej det får man inte, är 6 idag.
Melanie: Jag kan inte förlåta honom!!
En kort version, men glad blev hon när paketet & godiset hittades 😊 En söt liten nattlampa fick hon i paketet.

Likes

Comments

En sån där Måndag när man knappt vart still. Handlat, tvätt, storstädat, fixat matlådor, lussebulls baka med min lilla bagare, hon gjorde så fina & goda lussebullar.

En lång härlig dusch & fixat mina naglar, det behövde jag för att ligga upp mig lite. I morgon drar verkligheten i gång efter 1 veckas ledighet, konstigt att man aldrig känner sig utvilad egter sin ledighet eller kanske inte!!!

Nu är det dags att försvinna till drömmarnas värld - Godnatt 🌙

Likes

Comments

I natt hade Nisse-bus, lekt med Mel's leksaker, stökat ut lite & gömt ett paket i hennes rum 🎅 Hon städa upp så snällt, första gången det hände 😅 och hitta paketet när hon va klar. En sparbössa med enhörningar på 🦄

Likes

Comments

Jag älskar när jag hittar kläder så jag och Mel kan köra mamma & dotter matchning 😍 Denna klänning & dressen köpte jag idag, även två julklappar och en födelsedags present till prinsessan fick följa med hem.

Likes

Comments

I natt var en stackars liten Nisse väldigt hungrig då Mel glömde ställa fram något gått innan hon på sig. Men Nisse-Bus löste det själv, han baka pepparkakor i natt 😉

I paketet han lämna fick Mel ett förkläde & en bagarmössa med julmotiv, perfekt nu när det ska bakas massa innan jul 😊

Likes

Comments

En mysigt Lördag, besök av storasyster med familjen på förmiddagen och eftermiddag/kvällen spendera jag & Mel med fina vänner, middag, gossip & massa bus ❤

Nu säger jag godnatt och hoppas på en bra natt och att jag lyckas sova 🙏🏽

Likes

Comments

En förväntansfull tjej som vakna i dag och sprang som en tok för att kolla vad Nisse-bus hade hittat på under natten 🎅

Önskelistan till Tomten var borta och det goda Melanie lämna till han i går kväll hade han mumsat i sig.  Men inte bara det, han hade även lämnat lappar, gjort pepparkaka spår och tagit Melanie's potta och gömt den på ett bra ställe. Ett paket med Lördags godis fick hon av Nisse-bus idag.

Hon har inte saknat pottan än och tror inte att hon kommer göra det, toalett funkar lika bra 👍

Likes

Comments