Som jag skrivit förut så har jag gått om ett helt år.
Faktiskt så började allting redan när jag gick i årskurs 7. Jag brydde mig helt enkelt inte om något som handlade om skolan, jag klarade kanske 3 ämnen om ens det o hade både 11 och 9 F. Och även efter att jag sätt mina betyg när "terminen" var slut så sket jag i allt ändå, hur skulle jag kunna plugga upp så många betyg när jag inte ens kan koncentrera mig i 5 minuter? Då tyckte jag att då kan jag skita i allt.

Det hände även vissa saker under 7an och lite in på årskurs 8. Och det förstörde mig ganska så väldigt mycket o jag va knappt i skolan för jag mådde dåligt över det, jag missade väldigt mycket av skolan, jag klarade heller knappt några prov och allt gick åt helvete rent ut sagt.
Innan dess har jag haft "aggressionsproblem" jag kunde bli arg för allt och jag skadade även personer som jag verkligen tycker om o jag brydde mig inte eftersom jag inte tänkte mig för, menar inte bara slå, jag har råkat gjort hål i min systers huve så att det börjat blöda ordentligt och sen inte ens brytt mig om att jag gjort det. Jag pratade heeela tiden och mina föräldrar trodde och tror fortfarande att jag har ADHD pågrund av mycket. I 8an så hade jag också mycket F inte 11 men kanske 7 eller 8. Och när jag började 9an så kände jag att jag måste fixa detta men det va försent, skulle aldrig hinna plugga upp betygen tills årskurs 1 på gymnasiet. Men jag försökte o när jag gick ut 9an hade jag 3 F o jag har aldrig blivit så glad över något än att se betygen. Tyvärr va jag tvungen att gå om ändå för ett av betygen va matte o har inte klarat matten i 7an 8an o inte heller 9an så hade nästan inget val.

Men jag försökte verkligen och jag gick om ett helt år för dom betygen, jag är glad att jag gjorde det även om mina vänner kommer gå ut före mig och jag får inte fira den stora dagen tillsammans med dom och det är väldigt tråkigt men det bästa är att alla dom kommer kunna komma när jag tar studenten och det kommer nog bli en av mina bästa dagar, att varit nere på botten och tagit sig upp och tagit studenten, kan inte se det på ett bättre sätt!

Allt går om man vill så ge inte upp för tidigt, alla har sina mål här i livet och ge inte upp förrän ni är framme. ❤️

Tack för att ni tog er tid att läsa jag hoppas iallafall att jag nådde fram till några av er! Ha en super bra torsdag på er alla! ❄️

Likes

Comments

Tillbaka igen då 🙋🏼 aja, hunnit fylla 17 och även skaffat hund, börjat en helt ny klass på gymnasiet mm.
Mitt namn är Zandra Nielsen. Jag är en 17 årig tjej ifrån Småland. Jag går på gymnasiet första året eftersom jag fått gå om ett helt år och det är nått jag aldrig vill göra om. Jag har en liten valp hemma och är super glad att ha henne, hon kan verkligen få en att må riktigt bra!
Jag kommer att blogga om lite allt möjligt så att säga.
Om ni har tips eller något annat så kommer jag att skriva min mail! Ha en super trevlig fortsatt kväll alla, fredag imorgon så va positiva ❄️


Mail = zandranielsen@outlook.com

Likes

Comments