- Livet -

Nu efter simskola för dom stora så är man hemma igen några timmar tills det är dags för dans för minnah 😄
Har nu insett att simning inte är något för kevin. Isf inte i grupp. Han vill inte alla jag han blir så arg på mig och det vill jag inte förknippa med vatten. Han ska känna sig bekväm med det så vi får låta han vara hemma. Men det konstiga är att när vi är iväg som en familj och badar så är det inga problem. Han hoppar, doppar huvudet och bara älskar vattnet men i simskolan blir han bara arg och ledsen 😢 Så jag får lära han att simma själv!

Nu ska jag ta tag i vår tvättstuga, brukar göra det nu dom här timmarna. Alltid lika roligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

- Clara -, - Inredning -

På Claras vägg hänger nu tre söta hyllor i form av hjärtan från märket Alice and Fox 👍
Det har varit några vändor med dessa hyllorna 🙈 när jag fick dom så var där ett ganska stor märke på det minsta hjärtat och jag ville inte börja laga och fixa om jag nu skulle skicka tillbaka dom. Men jag fick mina pengar tillbaka och eftersom dom ändå skulle kassera dom när dom väl kom tillbaka till leverantören så sa dom att jag kunde kasta dom. Nja jag försökte då lappa och laga märket och det blev ganska bra. Snål som man är men man ska ju inte betala för saker som är sönder! 💖

Likes

Comments

- Livet -

Ja man hinner mycket på morgonen när man går upp tidigt! Kom precis hem med mar från Ica och nu ska jag, Kevin och Clara sätta oss och äta lite frukost. Vi brukar äta efter vi lämnat minnah på skolan ☺

Lyckan i sonens ögon när lastbilar kör på gatan 💙

Likes

Comments

- Livet -, - Husbygge -, - Inredning -

Vi har sedan vi byggde huset haft en dröm om ett stort badrum på övervåningen. Den har alltid varit med i planeringen men vi har inte haft behovet av den tills nu, när vi är fler i familjen. När Martin byggde övervåningen så har vi haft en dörr in till rummet men inget mer.
Martin har jobbat därinne lite då och då när tid fanns och det har gått långsamt fram men nu är det nästan färdigt! 😄 Vi har haft hantverkare här som lagt klinkers och kakel och alla förberedelser innan det. Det blev så bra 👍 Här kommer lite bilder!

Här kommer duschen vara, en stor sådan med ett litet gatt med belysning. Där kommer alla olika flaskor få stå.

Här kommer toaletten att vara. Bredvid den ska vi ha ett högt skåp med spegel på. Där ska man kunna få in alla toarullar och produkter som behövs.

På denna vägg kommer vasken komma upp. Med en lång bänk som går bort till väggen på vänster sida. Men kommer bara ha lådor vid vasken och sedan öppna hyllor till vänster. sen en stor spegel ovanför.Om ni ser på bilden så har vi gjort en liten kant som man ska kunna ställa saker på också :)

Här kommer ett badkar få plats, borta vid avloppet och sen kommer vi nog få plats med en liten stol eller liknande som man kan chilla i. Kommer troligen samlas en massa skittvätt på den om jag känner mina barn rätt.

Sen här på fönsterväggen som kommer vi har handdukstork och ska ska sätta någon film på fönstret så att inte alla ser rakt in. Vi har ju inte grannar precis bredvid oss där men ändå :)

Så vad tror ni? Kommer bli hur bra som helst va :D

Likes

Comments

- Clara -, - Livet -, - Resor -

Vilken härlig resa vi hade till huvudstaden. Att flyga var ju en baggis och barnen kunde inte brytt sig mindre om vad som hände. Vi åkte tidigt på fredag morgonen och stort plus för lånevagnar på Sturup! Det va ju guld värt. Sen på planet så var det ganska tomt, kanske för att det just va fredagen den 13:e ;) Men vi fick iaf vart tre säten för oss själva så barnen fick varsin stol sen när vi väl var uppe i luften. Perfekt!

Sen tog vi tunnelbana till Mässan och hotellet, som låg vägg i vägg. Vi satte in vårt bagage i bagagerummet och gick vidare till mässan. Därinne var det fullt med folk men ingen kö in. Den va stor men vi tyckte att där inte var några riktigt bra erbjudanden. Twistshake hade sina vanliga 20 % så det tyckte vi var lite synd. Men hos Nestle så fick vi en stor välling förpackning och grötpåsar, det är så det ska vara tycker jag. Generöst! Som ni ser på bilden ovan fick vi varsin spjällsäng till töserna och det var perfekt att sätt dom där i när dom pillade för mycket på allt annat. Men att sova där gick ju mindre bra. Slutade med att båda sov i deras vagnar *haha*

Efter mässan var vi så slut och vilade lite på rummet, men sen tänkte vi "vad gör vi här?" Så vi tog tunnelbana igen och åkte bort till Mr.Cake. Roy Fares nya cafe och vi fick se honom i egen hög person. Men jag var för feg för att fråga om en bild.

Sen tillbaka till hotellet och där åt vi middag, världens godaste pasta! Oxfilepasta! Jag försökte göra en lika god här hemma men den på restaurangen var snäppet godare. Både jag och @AngelicaMalmberg satt och mmmmm:ade hela middagen.

På mässan köpte jag en ny flaska från mam och nappar - 2 saker för 100kr, ett helt okej pris tycker jag. Vi fick göra en egen blöjtorta och vi fick både blöjorna och dom två produkterna av Libero. Jag köpte nappar från Twistshake. Klämmisar från Minstigen och vi fick varsin påse med bra att ha saker om vi blev medlemmar hos dom. Ja det var det. Sen köpte vi lite saker när vi åkte bort till Mall och Scandinavia på lördagen.

Clara gillade att åka tunnelbana och den vi rosa linjen åkte vi mest!

På väg hem sen så fick vi lite bråttom. Vi hade köpte tunnelbanekort som gällde i 72 timmar så vi tänkte att vi tar tunnelbana ut till Bromma. Hade gått hur bra som helst om vi hade haft lite mer tid på oss. Vi fick gå ca 1200 meter till flygplasten från hållplatsen där vi hoppa av. Så vi var lite svettiga när vi kom fram. Det måste varit en syn, två kvinnor med varsin barnvagn som rusar in på flygplatsen och sliter av sig jackor och yrar omkring och ska snabba sig så fort som möjligt. Men det gick bra. Personalen såg att vi var lite stressade så dom hjälpte oss med lånevagnar och tog vårt bagage. Riktigt bra service Bromma! Sen var det lugnt igen. Vi fick sitta på en rad tillsammans men hade ett säte mellan oss som var tomt, där satt tjejerna och åt lite snacks under flygresan :)

Den helgen var så härlig och jag vill verkligen upp till Stockholm igen. Minnah vill också dit men mest för att hon vill flyga och Martin kunde också tänka sig att flyga upp dit så till sommaren kanske det blir två turer upp till huvudstaden. Jag och Martin ska ju upp och se Ed Sherans konsert i juni tror jag det va. Ska bli så kul men ja denna helgen kommer jag leva på länge. Den va kort och intensiv men mycket rolig :)


Likes

Comments

- Clara -

Jag har inte skrivit på länge nu men jag har haft fullt upp och jag måste bli bättre på att skriva ändå. Jag menar alla inlägg behöver ju inte ta tre timmar att skriva 😅

Iaf så jag har mycket att berätta. Vår roliga resa till huvudstaden, vårt badrum och mer inredning ☺

Idag så har det varit fullt upp. Lämnat barnen på skola och dagis. Sen träna en timme, vidare till Bvc för spruta för Clara 😖 hon blev så himla ledsen denna gången och det höll i sig ett bra tag efteråt. Nu har hon somnat efter lite alvedon och välling. Jag märkte att hon hade ont på låren och kändes lite varm också. Får se om det blir mer feber eller det håller sig borta. Sen vägde vi och mätte henne, 8,4 kg och 72 cm lång. Liten men följer sin kurva ☺

Likes

Comments

- Clara -

Den har som vanligt och vi har inte firat henne idag för det gjorde vi ju i helgen. Nu när hon är så liten så vet hon ju inte hur det ska gå till. Medans minnah och Kevin vet precis hur det blir. Man får frukost på sängen osv. Det hade varit en syn om Clara fick frukost på sängen 🙈

Tänk att för ett år sedan låg man på sitt rum på BB i Ystad med ett litet nytt knyte i famnen. Hela den dagen va så konstig för mig. Det var ju planerat snitt eftersom jag har två snitt sen innan. Så jag hade ju inga värkar eller så när vi kom in och det va konstigt. Sen att vänta på vår tur va ju också olidligt! Men när man väl kom ner till operation så var det som på rutin *haha* Nålen i ryggen är ju aldrig rolig men den har aldrig gjort ont. Det har stuckit till men inte mer. Sen börjar det krypa i benen och tillslut känner man ingenting, helt sjukt egentligen.

Nu är du överallt och du tar dig upp på fötterna illa kvickt. Går och stödjer på allt här hemma och kan stå själv väldigt stadigt. Tror inte det dröjer länge innan du går själv.
Vi har gått ifrån barnmatsburkarna, testade en idag men nej det vill hon inte ha längre. Du vill äta själv och då är det lite plockmat som gäller. Kul ändå och du testar gärna det mesta. Men välling morgon och kväll vill du ha. Gröt funkar också. Alla klämmisar är också en hit och när man går på Ica och ska handla så blir hon ju nästan arg om man inte tar en till henne :)
Jag tycker du leker mer med dina leksaker. Precis som om du förstått nu varför du har dom. Innan har dom inte varit intressanta. Du gillar sånt med melodier och sitter och gungar till musiken 💖
Du är en liten dam, jag var och vägde dig - 8,49 kg och 71 cm lång. Minst av alla tre barnen vid samma ålder men du följer din egen kurva! Storlek 74/80 har du i kläderna nu.
Vad säger du då? Mycket dä - där, MA - mamma, da - pappa, tit - titta, vuof - vovve, aaa - när hon ropar på någon :)

Du växer och växer och vi har svårt att hinna med :)

Likes

Comments

- Livet -, - Clara -, - Clara i Magen -

Ja då såg det ut såhär. Höggravid och skulle in till Ystad för att skriva in mig och prata med läkare inför kommande snitt. Allt hade vi hört innan om snitten så det va inget som överraskade oss. Jag kommer ihåg att jag trodde att hela dagen skulle gå långsamt men den gick undan och helt plötsligt så var det dags för dig att komma 😄 Vår söta lilla Clara 💖

Likes

Comments

- Livet -, - Resor -

Har tom börjat packa lite och det är så kul!! Fjärilarna i magen är där och jag hoppas att denna vecka går snabbt så det blir fredag!

Ligger nu och tittar på PH, ja jag har fastnat för programmet. Har aldrig tittat på det innan. Det är ju sjukt löjligt men ändå underhållande 😄

Det har varit lite tyst här men livet kommer i mellan ibland, så är det bara 😘

Likes

Comments