- Livet -, - Clara -, - Kevin -, - Minnah -

Helt fantastiskt att hon har fått behålla allt sitt hår sen dag ett 💖 Vår lilla minsting som ändå är stor nu. Tiden går fort och snart börjar du dagis 😱

Vår älskade lilla trio! ❤️❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

- Livet -, - Mathörnan -

Jag är så trött på att vi gör alldeles för mycket mat och sen i värsta fall ara kastar vi det 😒

Inte bra för vår plånbok och inte bra för miljön heller. Gör ont i mig när man måste kasta en massa mat.

Men då kommer vi till frågan, hur mycket ska man räkna att det går på en familj på fem personer?
Clara äter ju knapp någonting och dom andra två går det upp och ner. Ibland vräker dom i sig ibland inget alls 😕 Har ni några tips?

Har börjat skriva en lite lista som jag ska gå efter när jag ska laga mat 👍 om det fortfarande blir en massa över så får jag justera lite till ☺

Likes

Comments

- Livet -, - Shopping -

Äntligen har jag fått hem kläderna som jag beställde från Kapphal. Det tog 2 veckor! Lite lång tid men ja det är väl många som beställer nu när det snart är jul.

Jag är iaf väldigt nöjd och dom kommer vara så söta uppe i Sälen i sina onepice! 👌

Likes

Comments

- Livet -

Gårdagen var en dag som var väldigt läskig för mig och säkert för min omgivning också.

Jag tycker inte om att skriva A och sen inte B så här kommer hela historien.
I söndags kväll så kände jag mig yr på kvällen. Något som har kommit och gått ett tag nu. Har även haft huvudvärk på kvällarna och det har ibland varit så illa så jag har blivit illamående.

Men iaf min yrsel höll i sig till på morgonen och jag blev väldigt orolig i kroppen. Efter jag lämna minnah på skolan körde jag till vårdcentralen och fick en tid till en läkare senare på dagen.

När jag kom hem bröt jag ihop. Grät okontrollerat och var så trött så jag ville bara gå och lägga mig. Jag fick ringa till Martin och be honom komma hem. Jag "orkade" inte ta han om barnen. Jag var helt slut och fortfarande yr. När han kom hem så gick jag och la mig direkt. Sov till jag skulle till läkaren och där bröt jag ihop igen.

Dom tog EKG , för jag har hjärtklappning visa kvällar också. Det va okej. Lyssnade på hjärta och lungor , okej där med. Sen gjorde vi balanstester och nervtester och det såg också bra ut. Jag fick sen lämna blod och dom proverna väntar vi på nu.

Med stor sannolikhet så har min kropp sagt ifrån! All stress har tagit ut sin rätt och även om jag inte känner mig stressad i stunden så kommer allt på kvällen när jag slappnar av. Att ha hundra bollar i luften och hela tiden "ska bara gör det" är inte bra.

När jag tänker efter så kan det nog vara så. Jag är sjukt dålig på morgonen. Vi har typ 1 timme på oss att bli färdiga och det säger sig själv att det blir stressigt. Sen gör jag mycket i sista minuten vilket inte är bra heller.

Men vi får se vad proverna visar men nu ska jag bara slappa i soffan 💖

Likes

Comments

- Livet -

Barnens ytterkläder och skor är ju något som blir skitigt som tusan nu när det är så blött och geggigt i detta höstrusk.

Men i helgen blev ytterkläderna tvättade (gör det typ varje vecka 😅), kläderna fick en tvätt i impregneringstvättmedel och detta är första gången jag testar det. Tydligen så ska det hjälpa ytterkläderna att behålla sin impregnering.
Deras skor fick också en genomgång. Tre par blev det totalt. Nu är dom också sprayade med impregnering 👍

Tygskorna har ståt och väntat på en tvätt ett tag men idag fick dom ett bad 😄

Nu till helgen ska vi in till Skopunkten och köpa vinterskor till barnen och till mig 👍

Likes

Comments

- Livet -, - Clara -

Något som Clara nu är lite grinig med.

Vaknar på natten, ibland flera gånger och är jätteledsen. Någon gång ger jag henne välling och hon somnar igen men jag vill inte ha det som en vana. Att gå upp varje natt för att ge henne mer välling.
Jag ska försöka att hålla ut. Bestämma en dag att nu börjar vi - slut med välling på natten. Hon kommer vara sur i säkert flera nätter och i timmar men jag vill att hon ska kunna somna själv eller om jag är där med henne.

Ja vi får se hur det går. Jag försökte lägga ner henne för att vila precis och det ända man ville var att somna hos mamma ☺

Likes

Comments

- Livet -

Jag drar mig för fet varje gång för det är pyssel i typ 5 minuter och städa i 30 minuter 🤣

Men visst blev det fina mysiga lyktor ☺

Ikväll är jag helt slut, eller nej det är inte vara ikväll. Nu när det börjat bli mörkt så tidigt så blir man automatiskt trött tycker jag. Försöker äta mina vitaminer så man får i sig lite D-vitamin men skulle kanske äta enbart tabletter med D-vitamin för att boosta kroppen 🤔

Äter ni några vitaminer? Några ni kan tipsa om?

Likes

Comments

- Livet -

Jag la fram träningskläder redan igår kväll för att jag skulle ta på mig dom direkt för att kunna träna idag.

Jag är fortfarande lika peppad på att träna men jag får ladda upp med en rejäl frukost för att orka och jag måste ha med mig en massa gott till Clara för just nu så vägrar hon gröt 🤔 kan vara tänderna på överkäken som spökar. Det har varit svullet där så långe nu så jag hoppas för hennes skull att dom kommer snart!

Ska ni få in lite träning idag?

Likes

Comments