Japp nu är det julledigt....Några dagar till jobbar den 30 sen är jag ledig fram till 11/1. Skönt att bara kunna vara hemma.... Men just nu är min kära dotter i en jätte jobbig period....i sin 3 års trots sim är av dess like....det känns som om man inte gör annat än och skäller på henne....retas med sin storebror så han blir arg....han var inte så här när han var 3 år och trotsig....hua ligen. Så hon fick umgås lite med farmor så vi kunde andas ut lite jag,hennes pappa och storebror. Men trots allt detta så är hon gosig emellanåt ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina älskade barn.... Om ni bara kunde förstå min kärlek till er....Till er båda så var det kärlek vid första ögonkontakten,att man kan älska någon såååå mycket är en obeskrivlig känsla. Mina små pluttar som ville komma komma ut båda två i vecka 36.... att samma dag och tid gick vattnet och ni är kåda födda på en söndag med 4 års mellan rum.... Ni och er Pappa är mitt allt! Jag kommer att finnas och kriga för er sålänge jag lever! och glöm aldrig Att jag kommer alltid att finnas där för er vad som än händer! MAMMA ÄLSKAR ER!

Likes

Comments

Ja nu sitter man på bussen på väg till jobbet igen. Fick åka hem i måndags då lill fia inte mådde bra pga sin mage. Så i tisdags fick vi åka in akut igen.... Att se henne ha så ont gör så ont i mitt hjärta. Väl där fick vi vänta och sen fick hon hjälp....Men när det börjar att värka i hennes tarmar är det inge kul alls,skrik,gråt och panik på en och samma gång.....man börjar själv att gråta. Vill bara att hennes mage ska fungera som vanligt igen....att hon inte ska vara rädd.

Likes

Comments

​Ja mycket tankar har jag i mitt huvud,där av så startade denna blogg för att få skriva av mig. Vill man läsa så får man,men detta är mesta för min egen del,det är svårt att sluta tänka om man inte gör något åt tankarna,och jag vet från förr att det här har hjälpt mig förut. 

Likes

Comments