tjaaa!

För några dagar sedan så kom min bror och hans flickvän hit till Sverige, har inte sätt min bror sen i påskas... Men nu har jag äntligen fått se han och plus hans flickvän (Rabbi) Som pratar bara Engelska, så man har fått ställa om hjärnan att bara prata Engelska, men det är kul, då tränar man ju på sin Engelska inför skolstarten också haha. Vi har helt seriöst full planerat i 2 veckor framöver, vilket som ska bli kul givetvis! Plus jag har fått lite saker från Rabbi och min bror som ni får se lite senare.

Ha det bra babes :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heeej alla vackra!
Jag har inte skrivit något på jätte länge jag är medveten om det. Men jag har haft väldigt mycket att göra...
Har gjort skoluppgifter för att komma ifatt i skolan när den börjar i Augusti, har träffat vänner hela dagarna och bara varit ute och haft kul, så jag har inte skrivit något sen midsommar, det är jättelängesen...

Hoppas allt är bra med er och att ni har ett bra sommarlov eller semester, det ätbara med mig iallafall!
Jag har något jätte spännande att berätta hehe!!!!

Jag har rakat av ALLT mitt hår!!!
För jag hade tänkt donera det till en förening/företag som gör peruker till bl.a cancer sjuka personer.
Jag har även taft upp en bild på min Facebook och min instagram där jag har fått jätte mycket bra respons!
Jag valde att lägga up det på några sociala medier för att nå ut till lite fler människor.
Det är såååå viktigt att vi börjar hjälpa andra människor som inte har det lika bra, det behöver inte va pengar.. Det kan vara kläder t.e.x eller hår som jag har valt!
Jag ska iallafall ta kontakt med
http://www.sminkochperukmakarn.com/historik/
Imorgon så ska jag se vad dem säger om detta och om jag kan lämna mitt hår till dom!
Ha de så bra pinglor och tänk lite på det jag har skrivit :)<3

Likes

Comments

Tja...!!
Idag är det midsomma som jag har taggat inför som fan! Tyckte faktiskt min klänning idag var jätte snygg!! Köpt på H&M för 149kr as billigt ju!! Sen får vi ju inte glömma att jag gjorde mina naglar idag, det blev en väldigt ljusrosa färg, det blev ett start sätt på 500kr. Jag är riktigt nöjd! Hoppas ni har haft en lika bra midsommar som jag!! Och att ni har ätit jätte god mat och mycket jordgubbar...

Likes

Comments

tja...!

Imorgon är det midsommar!! Jag har ordnat klänning och ska fixa mina naglar imorgon så jag taggar riktigt mycket. Jag ska bara vara med familjen hela dagen, först plocka blommor som en tradition sen vid 16:00 ska min familj och några andra samlas och äta & ha det allmänt trevligt! Pssst... imorgon får ni se hur min klänning ser ut och hur mina naglar blev :) nu taggar vi tillsammans!!

Likes

Comments

Tjaaa..!!!
Har precis fått kläm på hur allt fungerar här på Nouw.
Visste inte riktigt vad mitt första inlägg skulle vara sååå, det kommer nog bli bättre med tiden när jag har gjort några fler inlägg och har fler ideer!

Likes

Comments