Header

I onsdags träffade jag tjejerna i stan för att gå ut att äta, vi gick till Umami Monkey och åt hamburgare, jättegott var det! Klockan 18 träffades vi och det tog ca 45 minuter för oss att bestämma vad vi skulle äta, vi blev ju avbrutna hela tiden av varandra eftersom vi hade så mycket att prata om. Vi satt där tills ca klockan åtta och då gick vi och köpte lite godis och satte oss i linneparken för att prata vidare där. Vi hade tur med vädret eftersom det inte regnade och det var inte för kallt så vi kunde sitta ute. Klockan tio splittrade vi på oss och alla drog hemåt, Elin och jag tog bussen och väl hemma gjorde vi ingenting speciellt. Jag la mig i min säng och slappade tills jag släckte lampan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I lördags var det strålande sol så jag slappade i solen mest hela dagen, var så himla skönt. Hade bestämt med några maxianer att vi skulle grilla vid sjön men det slutade med tacokväll istället hemma hos en av dem. Jag tog bussen in till stan klockan 18 och vi åt vid ungefär 20 tiden. Tanken var att vi också skulle dra ut, men vi hade så mysigt så vi stannade hemma hela kvällen. Jag tog sedan bussen hem klockan 02.15 och cyklade så fort jag bara kunde hem, var så himla kallt då... Eller var jag bara för litet påklädd... :(

Likes

Comments

Här är lite bilder på andras studenter som jag var hos nu i veckan!

Likes

Comments

I tisdags var den äntligen den dagen jag har väntat på! STUDENTEN! Jag hade så himla kul hela dagen, från morgon till kväll! Det började klockan 8 hos Isa med champangefrukost, riktigt mysigt var det och det var en sån härlig känsla. Sedan tog vi taxin till skolan där vi gjorde lite olika saker tills det var dags för oss att springa ut! Alla var jättetaggade och vi rusade ut ur skolan för sista gången. Efter det åkte vi flaket och det är nog något av det roligaste jag har gjort och tyvärr gör man bara det en gång i livet. Efter det åkte två taggade tjejer hem till Kårestad för mottagning och även där hade vi super skoj. Vid ungefär 10 eller 11 tiden beslöt vi några ungdomar oss för att dra in till stan hem till en av dom för förfest innan grace. Väldigt roligt hade vi, kanske nästan för roligt. Villt gick det till och några av oss fick några minnesluckor, trots det hade vi superskoj och vid ungefär 00.30 gick vi till grace. Om jag sammarfattar min student måste jag säga att det är den bästa dagen i hela mitt liv. Hela dagen blev en fest som man firade och hade det roligt och om jag kunde skulle jag helt klart leva om dagen om och om igen!.

Likes

Comments

För ungefär tre veckor sedan var vi i Stockholm och jag ville bara dela med mig av alla fina bilder vi tog där. Vi åkte upp torsdag eftermiddag och hem på söndagen. Vi gick på stan på fredagen och på lördagen åkte Elin, jag och Simon till Mall of Scandinavia, det var första gången jag var där och jag måste bara säga att jag älskar det!

Här kommer iaf lite bilder!

Likes

Comments

Som rubriken lyder är det endast 5 dagar kvar till studenten och jag är ledsen och glad på samma gång, vill inte lämna min klass! Ola hade gjort en jättefin video med bilder från alla tre åren som han visade igår och det var så sorligt att se!

Idag har jag bara varit hemma och fixat och donat, tränat och njutit över att inte ha några måsten, vädret var väldigt ruggigt på förmiddagen men senare på eftermiddagen sprack det upp. Så trots att det var lite kallt ute slängde jag mig på bikinin för att sola ett tag, men insåg rätt snabbt att det var för kallt så jag sprang en runda istället. Har även beställt tre stycken bikinis från Zaful som jag hoppas kommer inom kort och som jag blir nöjd över.

Likes

Comments

Nu är det sommar och jag hade tänkt att bli lika duktig som jag var förra sommaren med att blogga. Om fem dagar är det student vilket är sjukt! Tiden går så fort, känns sorligt att gymnasietiden är över, vill inte att det ska vara slut:(

Aja, i måndags var det bal för Kungsmadskolan och det var så himla roligt, det var så roligt att se alla så fint klädda och personligen vill jag klä mig så fint oftare. Klockan fem samlades vi utanför konserthuset för att bli fotograferade, senare på kvällen bjöds det på champange, trerätters, musik och dans. Detta är en kväll jag sent kommer att glömma och jag hoppas att alla hade lika roligt som jag hade. Blev tyvärr svårt att dansa de sista timmarna eftersom jag fick så himla ont i fötterna, men om man vill vara fin så får man lida pin!

Likes

Comments

Nu är det äntligen sportlov och ska bli så himla skönt att bara ta det lugnt, självklart blir det en hel del plugg och även jobb står på schemat. Men en paus från att åka till skolan varje dag är väldigt skönt. Den första studentfesten har varit för i år och jag hade så himla roligt! Temat var rock, ett perfekt tema enligt mig. Några i klassen plus några till hade förfest hemma hos Felicia och et kunde inte blivit roligare, därefter var det raka vägen till grace där det också var kul. Men om jag hade fått bestämma skulle jag helt klart stannat kvar på förfesten i några timmar till.

Nu i veckan var det också alla hjärtans dag och jag längtar verkligen när jag kan fira det med någon, en del tycker det är bara onödigt med den dagen. Men jag tycker det är verkligen då två personer ska visa varandra hur mycket de älskar varandra. Jag jobbade iår på alla hjärtans dag och var på hälsa och skönhet, jag fick även ha hand om blommorna. Och jag kan inte säga något mer än kaos! Fick fylla på blommor stup i kvarten och speciellt killar frågade vilka blommor de skulle köpa till sin partner och tyvärr tog rosorna slut alldeles för tidigt. Det var även många killar som frågade vilken parfym eller annan skönhetsprodukt de skulle köpa till sina tjejer och jag kan ju bara säga att jag har ju inte världens bästa koll på det. Aja, jag måste bara lära mig den avdelningen lite bättre, annars älskar jag att vara på hälsa och skönhet.

Likes

Comments

Min morgon idag började med migrän, så det blev att vara hemma idag från skolan. Som tur var så har vi bara två lektioner så jag missar inte så mycket. Igår efter skolan träffade Elin och jag en gammal kompis och vi åt sushi tillsammans, jättemysigt! Vi gick till ett nytt ställe som heter yummybox och det var riktigt gott. Nu hade jag tänkt att plugga lite, känns som om jag har kommit efter med gymnasiearbetet så måste arbeta med det. Vi har också fått en uppgift i ett ämne att göra ett koncept inför den nya cafeterian som vi hoppas kommer gå igenom. Elin och jag kom i samma grupp av någon konstig anledning men jag tycker det går väldigt bra och vi vill ungefär samma sak.

Likes

Comments

Idag och som alla andra måndagar slutade vi klockan 11, så då åkte jag hem på direkten. Mamma hade maten färdig när Elin och jag kom och det var riktigt gott. Efter det har jag bara arbetat med mitt gymnasiearbete, jag tycker att jag inte kom någon vart, men man har ju sådana dagar med. På våran digitalt skapande ska vi göra en storytelling film och hela veckan har jag funderat vad jag ska göra och nu ikväll slog det mig vad jag ska skapa. Tänkte göra en film om min familj, visa filmer och foton och förmodligen berätta lite. Det kanske inte låter så bra men jag ska försöka göra mitt bästa, om det inte går åt skogen för då får jag hitta på en annan idé. Denna veckan ska jag verkligen göra mycket på skolarbeten, det har inte blivit att jag har gjort det vilket jag hade tänkt göra under jullovet, men det blev inte av när jag jobbade så himla mycket. Denna veckan jobbar jag bara två dagar och jag hoppas inte jag behöver jobba mer för jag börjar känna mig lite stressad över skolan. Aja vi får se vad som händer, skolan kommer ju ändå först.

Likes

Comments