Hej alla!!3>

Jag vill bara säga en sak, att från och med nu kommer jag blogga en gång om veckan,det är så för att jag inte har så mycket tid.

haha,men ha det bra alla!!3>

social media:

Instagram-@zandeara

snapchat-@luna12345671


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

förlåt för jag inte har bloggat på länge,jag har varit väldigt upptagen dem senaste månaderna. Men nu äntligen är jag tillbaka!!!

Idag gick jag upp kl 06:00 och åt frukost idag på frukosten åt jag smörgås med smör på,men idag började min klass kl 09:00 men jag hade min hemspråk som började 08:00 idag, så jag fick skynda på mig lite. Men efter frukosten gick jag och borstade mina tänder typ bara, 1 min:))) Sen skyndade jag mig och satte på mig mina kläder, jag hade på mig idag slitna jeans och en svart tröja. Jag skyndade mig sen och satte på mig mina ute skor och så fort sprang jag ut,för min buss skulle komma om typ 20 min! när jag väl var framme vid busshållplatsen så väntade jag på min buss som skulle komma om 5 min. När jag klev på bussen var den nästan full med människor så jag fick stå upp. Det tog typ en halvtimme för mig när jag äntligen var framme vid Älvsjöstation,jag skulle sen byta buss mot 142 mot Telefonplan, eller 161 mot Gröndal. Det stod att min buss skulle komma om 3 min MEN DEN VAR NÄMLIGEN FÖRSENAD!! Så jag fick stå ute i typ 12 min, efter de sista 12 minuterna så kom min buss,jag klev på bussen och satte mig någonstans. Jag var framme efter 17 min,när jag kollade på min mobil hur mycket klockan var så var den,08:11 jag var då försenad till hemspråket! Jag sprang till skolan och när jag var framme så var redan hemspråks läraren där och undrade vart jag var,jag sa bara att jag var lite försenad på grund av min buss som bar så försenad. Men aja,när hemspråket tog slut,så hade jag lektion i min vanliga klass och idag slutade jag skoldagen kl 14:40;) Men hejdå allihopa ska gå nu, hoppas ni alla får en underbar dag 3>!!!!

Likes

Comments

Hej, jag heter Ceriena & är 12 år gammal. jag bor i Stockholm. jag älskar att rita och att spela fotboll.

ps. Jag gillar att hänga med mina vänner också:)Bildresultat för kaffe smoothie

Likes

Comments