Jag var en av de som fick hem Loppi blogbag sommar. Och i mitt paket låg det.....

Pink Grapefriut Lip Balm från Burt’s Bee
Burt's Bees Pink Grapefruit Lip Balm, detta söta nya läppbalsam från Burts Bee är framtaget med näringsrik, tropisk rosa grapefrukt och är fullmatad med kraftfulla vitaminer. Mjukgör varsamt läpparna och lämnar en god söt smak, 100 % naturligt innehåll.

The Swedish One från Ella’s Kitchen
Ella’s Kitchen är så glada att få presentera The Swedish One. Den senaste medlemmen i deras smoothiefamilj som är särskilt framtagen för våra små vänner i Sverige. Den är fylld med mumsiga och 100 % ekologiska ingredienser som blåbär, äpplen + bananer med en liten tvist av vanilj. Designad av Saga, 3 år från Luleå.

Alvin & gänget – Gasen i botten från Fox Paramount Pictures
Alvin och Gänget är tillbaka med ett fjärde äventyr, den här gången är det full fart från början till slut. Alvin, Simon och Theodore får för sig att Dave ska fria till sin nya flickvän i Miami och att de därför måste flytta. De har nu tre dagar på sig att stoppa detta och ger sig ut på ett resa som leder till den ena knasigheten efter den andra. Alla talar svenska.

Kulörtvätt oparfymerad från Grumme
Grumme flytande kulörtvättmedel sensitive innehåller effektiva enzymer som på ett naturligt sätt bekämpar fläckar. Grumme flytande kulörtvättmedel sensitive har låg dosering som skonar miljön samt innehåller ingredienser som binder upp lösta pigment i tvättvattnet och därmed förhindrar att det färgar av sig på tvätten. Den är helt oparfymerad.

Tandborste från Jordan
Jordan Individual är Sveriges enda design-tandborste som kommer med uppdaterade kollektioner varje år. Årets tema är ”navy” och skandinavisk minimalism. Individual är en billig designpryl för ditt hem men en kvalitetsprodukt som finns i ett brett utbud för att passa din personlighet och stil!

Melon Crush från Family Fresh
Family Fresh är ett av de största varumärkena inom duschtvål i dagligvaruhandeln i Sverige och har duschkrämer med härliga dofter för hela familjen. En av våra senaste nyheter är Melon Crush som är en återfuktande och uppfriskande duschgel med en frisk och fruktig doft av söt vattenmelon och en hint av lime. 

Aroma Sensations från Softlan
Softlan Aroma Sensations Inner Harmony gör så att tvätten känns mjukare och doftar harmoniskt. Den intensiva och långvariga doften med naturliga eteriska oljor från mandarin och med vanilj ger en behaglig och avslappnande känsla hela dagen. Softlan sköljmedel gör din tvätt mjuk och behaglig.

Jag har inte hunnit testa allt än. Men några av sakerna jag har testat är

* Sköljmedlet från Softlan som enligt mig är ett bra sköljmedel som luktar gott och gör kläderna mjuka.

* Melon Crush från Family Fresh - Luktar gott samt återfuktar huden.

* Pink Grapefriut Lip Balm från Burt’s Bee - Fräsch doft och gör läpparna mjuka. Och dessutom 100% naturligt

Likes

Comments

Köp 2 påsar hamburgerbröd* från Korvbrödsbagarn
*Gäller vid köp av Brooklyn burger buns, Bistro brioche hamburger buns, Ekologiska hamburgerbröd samt Frisco hamburgerbröd.


Klicka här och registrera dina uppgifter senast den 19 september 2016. När du klickat på knappen ”skicka” kommer du inom kort att få ett mail till den e-postadress du angivit. (Inte fått något mail? Ta en titt i din skräppost.)Skriv ut kampanjbeviset (pdf:en som ligger bifogad i mailet).


Klipp ut dina streckkoder och lägg streckoderna tillsammans med kampanjbeviset i ett kuvert och skicka till:

Korvbrödsbagarn c/o ELS Sverige AB, Mölndalsvägen 91, 412 63 Göteborg

Inom 14 dagar efter att vi mottagit och kontrollerat dina streckkoder kommer du att få ytterligare ett e-mail med en unik värdekod. Koden berättigar dig till en hamburgerpress från Sagaform.


Beställ din hamburgerpress med värdekoden på Sagaform. Din hamburgerpress skickas sedan till dig inom 4 veckor. Notera att en fast kostnad på 49 kr tillkommer för frakt och hantering. Gäller endast leverans inom Sverige.

Ditt kampanjbevis och dina streckkoder ska vara oss tillhanda senast den 29 september 2016 och värdekoden hos Sagaform är giltig t o m 17 oktober 2016.

Erbjudandet gäller 1 gång per person och så långt lagret räcker.

Observera att hamburgerpressarna kan ta slut innan utsatta datum!

Likes

Comments

Kan nyheten CAFÉGO Volcanic Blend bli den smakexplosion du söker? Vi behöver 500 kaffeentusiaster som vill prova detta mörkrostade höjdarkaffe från Sofiero Kafferosteri där minst 50% av bönorna kommer från plantager 1500 m.ö.h eller högre. Under testet provar du kaffet med vänner, delar en videorecension och svarar på en utvärdering. En trestegsraket helt enkelt, nu kör vi!

Ansök här senast 26 juni

Likes

Comments

Annonsen har jag hittat på land.se, nouw bloggar samt i appen tv24.se

Så gå in på dessa sidor och se om ni får upp annonsen

Likes

Comments