Zalinas
View tracker

Ibland känner jag mig bara så ensam. Det känns inte som om någon förstår mig, att de inte ens försöker och förstå mig. Det känns som om alla förväntar sig att jag ska anpassa mig efter dem, utan att ha förståelse för mig. Det är som om att jag ska följa efter deras regler som de har satt upp för MITT liv och jag måste bara följa dem. Ifall jag ifrågasätter dem, så hamnar jag i knipa. Det är ganska frustrerande att jag inte kan bestämma själv över vad jag vill och ska göra utan att alla andra ska bestämma över mig. Ibland känns det inte som om någon bryr sig om vad jag känner eller mår utan att alla ska ständigt kräva ifrån mig utan ha i åtanke att jag mår dåligt av det. Ingen människa i denna värld vet hur mycket som händer i mitt huvud och runt omkring mig dagligen. Men det är ingen som förstår mig utan ifall jag inte lever upp till 100% till förväntningarna, då är jag misslyckad. Då blir folk arga på mig, förstår ni hur jobbigt det är. Jag måste se bra ut, ha en snygg kropp, vara vältränad, glad, lycklig, ha toppbetyg, prestera bra hela tiden, jag måste ta hand om mig själv, jag måste veta vad jag vill och det är så himla mycket mer som jag måste veta/vara/ kunna. Jag får aldrig tid och göra något fel eller göra något som jag vill.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Heej,

Hoppas ni alla mår bra. Jag mår hyfsat bra, förutom att jag har ont i halsen, har fortfarande ont i knäna och är sjukt trött.

Tänkte göra ett snabbt inlägg där jag skriver om min Black Friday.

Först hade jag Nationella Prov muntligt i engelska, svenska och matte. Det gick faktiskt ganska så bra och oavsett vad jag får i betyg är jag nöjd, för jag gjorde mitt bästa. Förutom att göra prov, hade jag bild. Vi målar av kända konstnärers målningar och det är sjukt svårt, men det går framåt.
På eftermiddag åkte jag och Moa ( @MoaMalmström ) på äventyr inne i stan och det var väääldigt satisfying hihi. Efteråt åkte vi till Mall Of Scandinavia där vi mötte mina andra bästisar Hajer (@hajers) och Maja. Det var bara Joselin som inte var med och det var för att hon var i London. Först tog vi en fika därefter shoppade vi. Hajer och Maja åkte iväg tidigare, sedan inom en timme åkte Moa. Då mötte jag upp min syster och min mamma och vi fortsatte att shoppa. Efteråt åt vi middag i MOS och det var supergott. Det var en allt för mysig dag!!

Idag har jag bara chillat och jag ska nog snart gå och sova för jag är sjuuuukt trött och klockan är bara kvart i sju. Jag sminkade mig själv idag and I'm on fleek ahhah. Jag ska lägga upp några bilder på allt möjligt som jag velat lägga ut på dem senaste veckorna i ett till inlägg Hahaha.

Ska försöka och uppdatera mer, but for now, vi ses ❤️

Likes

Comments

View tracker

Life, Ordinary

Hej

Idag var det kaos. Donald Trump vann valet. Vilket är hemskt. Och asså lets face it, USAs system är inte demokratisk. First of all så får man hela delstatens röster ifall man får högst procent röster och för det andra är det en kapplöpning. Den första som når 275 röster (tro jag) vinner den personen. Så egentligen skulle Hillary vunnit men de delstaterna som skulle göra att hon skulle vinna hann inte ge sina resultat innan Trump vunnit. In fact fick Hillary MYCKET MER röster än Trump, så det här är fett sorgligt. Nu är det två dagar som är en historisk tragedi i USA 9/11 och 11/9. :-/

Förutom det här kaoset så var det snöstorm idag typ. Inga bussar gick så jag fick gå hem och asså snön va i vissa ställen så höga att de nådde mina lår. Jag såg ut som en levande snögubbe.

Dessutom är mina knän skadade så nu för jag inte träna ett tag sadly. Ni som inte visste så åkte jag till akuten veckan innan höstlovet för jag kunde inte gå.


När man säger att amerikaner är dumma, ja det finns många som är jävligt dumma. det de har gjort är inte att bara rösta på Trump utan också (för det mesta) för det han står för. Och vad står han för? Fun question. Inte så mycket inom politik, vilket han borde göra eftersom han är president (SADLY) , utan allt går ut på att förtrycka andra människor. Trycka ner människor med annan bakgrund, hudfärg, sexualitet, religion och kön. Till och med människor med nedsättningsfunktioner. Hur hemskt är inte det??? Det känns sjukt att jag som en tjej inte ska kunna ha möjlighet att bestämma SJÄLV ifall jag vill behålla MITT barn i MIN kropp ifall jag vill eller inte, utan att det är en annan person som får bestämma om jag får eller inte. Det här handlar inte om att behålla barnet eller inte utan det här handlar om minimera kvinnornas rättigheter, och det är helt jävla absurt att presidenten för USA, som är en stormakt, ska gå emot alla mina rättigheter som jag har som kvinna. Samtidigt också förtrycka på mina medmänniskors sexualitet och inte låta de själva bestämma vilka deras hjärtan bestämmer sig att falla för, eller att han vill bygga murar för att blockera människor med en annan etnicitet istället för att öppna broar, för att tillsammans blir vi starkare. Att Trump drar alla över en kamp och säger att alla mexikaner är våldtäcktsmän, när det är egentligen han som säger att man bara kan "grab them by the pussy" och själv också våldtagit kvinnor, är helt sjukt. Eller att han säger att alla muslimer är terrorister osv. Man kan inte dra alla människor över en kamp och påstå något som är SÅ FEL.
Dessutom så står Trump för sånt som är exakt motsatsen till vad USA kämpat med de senaste åren. Att låta homosexualitet att vara fritt och att man ska kunna gifta sig med vem man vill, har varit en av de största framstegen i USAs historia och Att han nu vill ta bort det, är ju exakt det USA försökt kämpa EMOT de senaste åren. Detta är bara några få exempel på vilka hemska saker han står för, som får mig att spy. Donald Trump är en idiot och god knows vad som händer i framtiden. Jag säger inte att Hillary Clinton är perfekt men hon har iaf kunskaper inom politik efter 30 år inom branschen eller vad man ska säga. Och att trycka ner henne för att hon är kvinna, det får mitt hjärta att krossas ännu mer för detta Visar hur vidrigt samhälle vi har. Många säger att hon gjort illegala handlingar och att hon kommer starta ett tredje världskrig och tyvärr visar det folks okunnigheter. (FBI gjorde en investigation och de hittade ingen fkn illegal handling). Hillary använde inte "the first female president" argumentet utan det var Trump som använde hans power som man, rättare sagt VIT MAN för att kunna vinna. Så hate on me, men jag tycker att idag var en av de hemskaste dagarna, för det visade hur långt vi INTE kommit i utvecklingen i detta samhälle.

Det här är mina åsikter, så acceptera det och move on! 👊 Till alla er som känner er kränkta av Trump, fyfan vad ni är SÅ mycket bättre än han! ❤️

Likes

Comments

Life, Bilder, Mode

Heeeejj,

Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra förutom att vintern är här nu, vilket är ganska najs, men det är SÅ KALLT. Och vanligtvis vid vintertid brukar jag se ut som en sumobrottare. No kidding. Och alltså ni måste se mina outfits.... USCH !! Jag kan inte ens sätta på mig mina kläder utan att behöva sätta på mig två munkisar över, för det är för kallt. Och kallblodig som jag är, så måste jag ha flis strumpbyxor under mina byxor och en kofta eller munkis över min tröja, så ni kan ju tänka er att jag ser ut som en levande sackosäck.... Med min modefreak personlighet så tål jag inte detta väder, för då kan jag inte uttrycka mig som jag vill med mina kläder, which sucks. :-(

Men som tur är så slipper jag att se ut som en sumobrottare i år, eftersom jag har köpt en ubersnygg jacka och ett par riktigt coola skor!!! Dock är mina skor väldigt klumpiga och det känns som om jag går på månen med dem... and that's why their called MoonBoots. Yes, du läste rätt! Mami har köpt ett par MoonBoots till mig och trust me, jag vet att de kostar väldigt mycket. In fact kostade de 1500:- (pissdyrt för ett par skor), men så länge jag inte halkar eller fryser om benen så är mamma nöjd och det var bara ett plus att jag faktiskt tyckte de var snygga. Mamma köpte också en jacka för mig för 3500:- (ännu en gång skitdyrt jag vet!! Men asså mamma tar ifrån mina barnbidrag för detta, så att hon inte behöver betala allt själv, vilket jag är glad för att hon gör❤️) och för att vara ärlig vet jag inte riktig vad det är för märke eller vad affären hette haha. Men de både är varma och måttligt fina och nu slipper jag frysa eller se ut som en sumobrottare under vintern.

By for now!

Likes

Comments

Life, Ordinary, Bilder

Heej allesammans,

Hur mår ni? Jag antar att ni mår jättebra eftersom det är HÖSTLOOOV!!! Själv mår jag ganska så bra förutom att jag skadat mina knän rejält, så nu vet jag inte om jag kan börja träna igen nästa vecka.... annars så mår jag bra.
Idag ska jag träffa mina vänner, så det ska bli kul.

Jag kan erkänna att jag har perioder, där jag börjar gilla speciella killar VÄLDIGT mycket. Jag får typ väärldens crush på dem, men sen när det är en nya årstid (typ) så glömmer jag bort dem och crushar på en ny. Tex. På somrarna har jag spanien killen som jag crushar sönder på, däremot är den historien lite mer som en real love story och jag får ju signaler tillbaks, så det gills kanske inte. (?) men sedan vid höst börjar jag crusha på en annan kille, eftersom jag blir för deprimerad av att inte vara nära Spanienkillen, så jag måste hitta någon ny att fylla mina tankar med. Och sen på våren får jag en ny, men den är bara tillfällig tills sommaren kommer, för då vet jag att jag ska träffa Spanienkillen. Så alltså har jag 3 killar som jag crushar sönder på per år. Och de kan få mig att lida och må mentalt dåligt... Han jag gillar på hösten och sommaren har varit samma i flera år nu..... så alltså har jag konstant gillar två killar i flera år.... ÄR JAG NORMAL?! ÄR DETTA NORMALT? Att man blir jäääättekär i en kille under en viss period, sen glömma bort honom och få en ny och gå igenom ungefär samma sak och sen glömma bort honom också. Sedan nästa år så går jag igenom samma grej med samma kille, så jag får tillbaks mina känslor helt plötsligt. Jag är helt fucked up. Och det värsta är att jag mår så dåligt av detta, för jag drömmer om honom, stalkar honom 24/7, hallunicerar att jag ser honom, gråter för honom och ber till Gud att jag ska prata med honom. Jag kan aldrig sluta tänka på honom. Och detta gör att jag hamnar i mentalt pain. Så har ni några tips om hur jag kan hjälpa mig själv och inte hamna i dessa situationer? Eller är detta normalt och ni är också som mig? Skriv❤️

Kram

Likes

Comments

I wish I could hug you. Hold you. And call you mine. I wish my dreams were true, so I didn't have to dream about us every night. To wake up in the middle of the night because of tears running down my face. I wish I was born a little bit sooner, so my age didn't have to differ us. I wish you could see me how I see you. You make my heart jump, so my chest hurts. You make me so nervous, so fucking nervous, when you're around. I try to show myself, but it always ends up with me hurting myself in some ridicoules way. You laugh at me. And the world stops for a second. Your voice, so beautiful echoing in my head. Every night and day. I make up reasons just to meet you. Just to see you smile. If you just knew how much I think about you. If you just knew how much I like you. You hurt me without you knowing what you're doing with me. I wish I could call you mine, and stop hurting mysef so much.

Likes

Comments

Life

Heej bästa ni,

Lääänge sen hörni. Och sist skrev jag väärldens deppigaste och hemskaste inlägg. :-( Förstår fortfarande inte hur jag hamnar i dessa fucked up drama, där jag INTE GJORT NÅGOT SKIT!!!! Aja skit samma. I'm good now (not 100%), men det blir bättre och bättre. Såklart är inget som förr, men jag det betyder inte heller att det är sämre ;-D


Jag har inget speciellt skriva förutom att uppdatera och ge er lite pepptalk. Innan jag börjar med uppdateringen kan jag skriva lite kort om mitt pepp. Jag säger detta till er pga hemska erfarenheter som gjort mitt liv alldeles kaosigt. Och det är att ni aldrig ska ge upp. Livet är fett svårt 90% av tiden och ibland blir det svårare. Ni kommer säkert tycka att oh shit, nu är det över. Nu är mitt liv över. Men NEJ. Känner ni så, kämpa emot mer. Gör ert liv bra. Även om det är skitsvårt. Jag vet, det är jobbigt, men tro mig. Efteråt kommer ni må SÅÅÅ mycket bättre, okej? Så även om det känns som om ni gått in i väggen, ta hjälp av de som står dig närmast och gå ut ur väggen och få dig själv av må bra. Trots all energi det tar, gör det. Kämpa. För i slutändan är all den tid du lagt ner på att försöka och må bra, värt det och du kommer tacka dig själv för det. Enough about pepp. 


Let's talk about life update. Jag går i nian och det är skitmycket plugg, ibland. Och den här veckan är en av dem där veckorna och jag ha lite panik men är också trött, därför prioriterar jag min sömn och att vila mer. Imorgon ska jag klippa mig och fixa min ögonbryn (FINALLYYYY!! Jag har sparat ut dem i typ 5 veckor) och plugga. Sedan ska jag fixa mina naglar; måla tånaglarna och kanske sätta på lösnaglarna... vi får se. På måndag ska vi ha möte med föräldrarna om gymnasieval osv, vilket gör att jag missar mina träningar :-(( Nu när vi ändå är inne i skoltemat, så kan jag ju inflika att jag har ingen aning vad jag ska välja eller vad alla gymnasium är för något. Dessutom har jag beslutångest om jag ska byta klass till andra klassen eller inte... (yes, I just had to put it out there...) Grejen är att jag trivs inte alls i min klass och trivs mycket mer med dem andra i den andra klassen. Däremot har jag några jättebra vänner i den här klassen som jag går i (you guys know who you are, my crazy ass cats hahah) och jag älskar att vara med dem och jag älskar dem. Men jag har ju också mina andra bästa vänner i den andra klassen, som jag också älskar... Och jag trivs ju inte i min klass, så jag vet inte hur jag ska göra..... Jag och mina föräldrar håller på att diskutera detta och komma fram till ett beslut. Jag uppdaterar er med ett svar. 
Förutom alla dessa problem, så är jag heartbroken. Jag är så heartbroken att jag utan att verkligen tänka på vad jag egentligen gör, har skrapat en bild på bilden på en tjej som håller i ett brustet hjärta samtidigt som det blixtrar. Ganska starkt budskap, kan jag tycka. Bara att jag inte är så bra på bild (kan lägga ut bild på resultatet) och det blev lite kaosigt med vår lärare, aja skit samma. Jag tänker inte säga i detalj, men låt oss säga att jag gillar en kille, som ska åka bort i flera månader.......


Nu ska jag äta och sedan sova, trots av att vi är hemma hos några familjekompisar. 
Vi ses godnatt, 
<3 Likes

Comments

Hejsan hörni,

Dem senaste två dagarna har varit ett helvete. Jag har gråtit jag venne hur många gånger och jag känner mig tom. Jag känner mig alldeles tom och chockad. Hela mitt liv har blivit helt kaos. De jag trott stått mig nära, känns flera mil bort. Jag vill inte berätta exakt vad som har hänt, eftersom det inte är klart ännu. Men det är i alla fall någon eller några som har försökt och förstöra mitt liv. De har försökt förstöra mina relationer med mina vänner med helt absurda saker. Varför? Jag vet inte. Men det jobbigaste av allt. Det som får mitt hjärta att gå i bitar är att dem vänner som min relation förstörts med, de vill inte tro mig nu när sanningen har kommit fram. De vill inte tro mig. De vill tro på de andra, även om det de säger är completely fel. Folk är emot mig, bitchblickar mig, ger mig kalla vibbar, och tror saker om mig som är falska. Det är ganska jobbigt och gå runt och se på hur jag behandlas, när anledningen till deras beteende är falskt. Och dem vill inte tro mig. Skolan håller på och hjälpa mig och lösa det här. Men jag vet inte vad som kommer hända. Om jag kan fortsätta med det här eller vad som händer. I alla fall behövde jag skriva ut det här. För det är ganska så jävla jobbigt att bli anklagad för något man inte gjort. Och ännu värre att gå runt med en klump av gråt i halsen 24/7.

Vill bara säga tack till er som tror mig, varit som stöd vid min sida, och som finns här. Ni är guldvärda och jag kommer alltid minnas vad ni gjort. <3Likes

Comments

​Hur kan ens liv förändras som natt och dag under några minuter. Hur kan dem du litade på bli dem som försökte och förstöra dig i små bitar? Hur kan ens liv gå från att vara lyckligt och ärligt till ett helvete fullt med lögner. Hur kan du med grova, hemska lögner försöka och förstöra mig när jag inte ens har gjort något mot dig. Hur fan kan du? Hur fan vill du förstöra mitt liv?  

Likes

Comments

Bilder, Life, Ordinary

Tjo mina älskade läsare,

Jag vet att jag inte har uppdaterat på typ en vecka men asså be calm everyone, på fredag kommer iphone 7 ut, och pappa ska gå och prata med Tele2 eller Telenor, så att vi sedan KAN KÖPA MIN TELEFOOON. Så min fråga är, vilken är bäst Telenor eller tele2 eller Telia? Och tycker ni att jag ska ha färgen rose gold eller silver?

Snabb update på vad jag gjort. Jag var ju sjuk och sen blev jag frisk. Jag har gått i skolan som är dötrist, och jag har tränat och pluggat. I onsdags förra veckan var vi ute och paddlade och tyvärr blev inte jag och @MOAMALMSTRÖM indelade i samma grupp, så vi fick inte paddla tillsammans :-( Men jag fick paddla med Gloria i min klass och vi hade det fett roligt ändå. Det enda som var mindre kul var när vi åkte in i en gren... Eftersom jag satt längst fram tog jag smällen och innan Gloria hann bli träffad, hade hon styrt åt sidan, så hon slapp undan. Jag fick hela grenen i munnen och hade efteråt bark i munnen. Dessutom var jag tvungen och lägga mig ner baklänges, så det var fett nära att vi skulle välta omkull.... Aja jag mår bra nu.

Så nu ska jag skriva något som ändå är ganska djupt för mig. För det är något jag har känt på sistonne och jag har ett need av att få ut det. Det handlar om att jag känner att jag har förändrats fett mycket. På ett bra sätt. Jag känner att jag har mognat och börjat inse vad jag verkligen vill och tycker. I åttan kände jag mig lite lost och jag var inte lika säker på mig själv som jag är nu. Och för att vara ärlig kände jag inte att jag passade in någonstans, varken i skolan eller i samhället eller i Sverige. Inte att man förstod det, nej absolut inte. Jag hade mina vänner som jag umgicks med och gillade dem fett mycket, vilket jag fortfarande gör. Men jag venne, inget kändes 100% rätt. Det var inte dem runt omkring mig som var problemet eller där jag befann mig, utan det var jag själv. Jag säger inte att jag mådde skit eller något, utan jag var fett glad, loved life, men inget kändes rätt. Den här perioden var efter min deprimerade period, där jag mådde väldigt dåligt (ni kan läsa om det här: Life is Worth living och Part 2). Men nu efter sommaren, efter att lärt känna mig själv bättre, börjat uppskatta mig själv mer och fått mer mod och träffat nya personer, känner jag mig äntligen lite till rätta. Visst jag känner mig inte hemma här i Sverige eller upp till 100% rätt i det här samhället, men åtminstonne känns dem här små grejerna i mitt liv rätt. Jag känner att jag njuter mer av mitt liv och är gladare mentalt. För en gångs skull känner jag att JAG har kontroll över mitt liv. zAnledningen till att mitt liv ser ut som det gör just nu är för att jag själv har valt det att se ut så. Jag känner mig mer äkta, för jag vågar visa och säga vad jag själv VERKLIGEN tycker. Jag kan sluta försöka och hålla mina åsikter inombords. Jag skiter i vad folk tycker om mig och jag bryr mig inte om folk tycker att jag är drygare eller tråkigare, för alltså dem som känner mig vet att jag är ändå hyped och glad. Jag pratar non and stop, jag skrattar och är sarkastisk. Så there is no need för mig att anstränga mig så att andra också vet det eller att jag ska lägga energi så att andra människor ska acceptera mig och gilla mig. Utan istället lägger jag min energi på personer som jag tycker om och har kul med dem. Jag känner att jag har mer kul nu idag för jag gör saker som är heeelt out of the box. Jag går inte efter instruktionerna som samhället ger oss tonåringar, utan jag går efter min egen vilja och vad jag känner för. SO IT FEELS AWESOME!!

Pga att jag förändrats lite, så vet jag att det har gjort så att jag umgås med nya människor och inte så mycket med dem jag umgicks med förut, men det handlar inte om att jag gillar er mindre ok? Jag vill bara göra det tydligt, u guys are still awesome <3


​Tack för att ni läste!

All the love
<3 

Likes

Comments