Zalinas

I wish I could hug you. Hold you. And call you mine. I wish my dreams were true, so I didn't have to dream about us every night. To wake up in the middle of the night because of tears running down my face. I wish I was born a little bit sooner, so my age didn't have to differ us. I wish you could see me how I see you. You make my heart jump, so my chest hurts. You make me so nervous, so fucking nervous, when you're around. I try to show myself, but it always ends up with me hurting myself in some ridicoules way. You laugh at me. And the world stops for a second. Your voice, so beautiful echoing in my head. Every night and day. I make up reasons just to meet you. Just to see you smile. If you just knew how much I think about you. If you just knew how much I like you. You hurt me without you knowing what you're doing with me. I wish I could call you mine, and stop hurting mysef so much.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Life

Heej bästa ni,

Lääänge sen hörni. Och sist skrev jag väärldens deppigaste och hemskaste inlägg. :-( Förstår fortfarande inte hur jag hamnar i dessa fucked up drama, där jag INTE GJORT NÅGOT SKIT!!!! Aja skit samma. I'm good now (not 100%), men det blir bättre och bättre. Såklart är inget som förr, men jag det betyder inte heller att det är sämre ;-D


Jag har inget speciellt skriva förutom att uppdatera och ge er lite pepptalk. Innan jag börjar med uppdateringen kan jag skriva lite kort om mitt pepp. Jag säger detta till er pga hemska erfarenheter som gjort mitt liv alldeles kaosigt. Och det är att ni aldrig ska ge upp. Livet är fett svårt 90% av tiden och ibland blir det svårare. Ni kommer säkert tycka att oh shit, nu är det över. Nu är mitt liv över. Men NEJ. Känner ni så, kämpa emot mer. Gör ert liv bra. Även om det är skitsvårt. Jag vet, det är jobbigt, men tro mig. Efteråt kommer ni må SÅÅÅ mycket bättre, okej? Så även om det känns som om ni gått in i väggen, ta hjälp av de som står dig närmast och gå ut ur väggen och få dig själv av må bra. Trots all energi det tar, gör det. Kämpa. För i slutändan är all den tid du lagt ner på att försöka och må bra, värt det och du kommer tacka dig själv för det. Enough about pepp. 


Let's talk about life update. Jag går i nian och det är skitmycket plugg, ibland. Och den här veckan är en av dem där veckorna och jag ha lite panik men är också trött, därför prioriterar jag min sömn och att vila mer. Imorgon ska jag klippa mig och fixa min ögonbryn (FINALLYYYY!! Jag har sparat ut dem i typ 5 veckor) och plugga. Sedan ska jag fixa mina naglar; måla tånaglarna och kanske sätta på lösnaglarna... vi får se. På måndag ska vi ha möte med föräldrarna om gymnasieval osv, vilket gör att jag missar mina träningar :-(( Nu när vi ändå är inne i skoltemat, så kan jag ju inflika att jag har ingen aning vad jag ska välja eller vad alla gymnasium är för något. Dessutom har jag beslutångest om jag ska byta klass till andra klassen eller inte... (yes, I just had to put it out there...) Grejen är att jag trivs inte alls i min klass och trivs mycket mer med dem andra i den andra klassen. Däremot har jag några jättebra vänner i den här klassen som jag går i (you guys know who you are, my crazy ass cats hahah) och jag älskar att vara med dem och jag älskar dem. Men jag har ju också mina andra bästa vänner i den andra klassen, som jag också älskar... Och jag trivs ju inte i min klass, så jag vet inte hur jag ska göra..... Jag och mina föräldrar håller på att diskutera detta och komma fram till ett beslut. Jag uppdaterar er med ett svar. 
Förutom alla dessa problem, så är jag heartbroken. Jag är så heartbroken att jag utan att verkligen tänka på vad jag egentligen gör, har skrapat en bild på bilden på en tjej som håller i ett brustet hjärta samtidigt som det blixtrar. Ganska starkt budskap, kan jag tycka. Bara att jag inte är så bra på bild (kan lägga ut bild på resultatet) och det blev lite kaosigt med vår lärare, aja skit samma. Jag tänker inte säga i detalj, men låt oss säga att jag gillar en kille, som ska åka bort i flera månader.......


Nu ska jag äta och sedan sova, trots av att vi är hemma hos några familjekompisar. 
Vi ses godnatt, 
<3 Likes

Comments

Hejsan hörni,

Dem senaste två dagarna har varit ett helvete. Jag har gråtit jag venne hur många gånger och jag känner mig tom. Jag känner mig alldeles tom och chockad. Hela mitt liv har blivit helt kaos. De jag trott stått mig nära, känns flera mil bort. Jag vill inte berätta exakt vad som har hänt, eftersom det inte är klart ännu. Men det är i alla fall någon eller några som har försökt och förstöra mitt liv. De har försökt förstöra mina relationer med mina vänner med helt absurda saker. Varför? Jag vet inte. Men det jobbigaste av allt. Det som får mitt hjärta att gå i bitar är att dem vänner som min relation förstörts med, de vill inte tro mig nu när sanningen har kommit fram. De vill inte tro mig. De vill tro på de andra, även om det de säger är completely fel. Folk är emot mig, bitchblickar mig, ger mig kalla vibbar, och tror saker om mig som är falska. Det är ganska jobbigt och gå runt och se på hur jag behandlas, när anledningen till deras beteende är falskt. Och dem vill inte tro mig. Skolan håller på och hjälpa mig och lösa det här. Men jag vet inte vad som kommer hända. Om jag kan fortsätta med det här eller vad som händer. I alla fall behövde jag skriva ut det här. För det är ganska så jävla jobbigt att bli anklagad för något man inte gjort. Och ännu värre att gå runt med en klump av gråt i halsen 24/7.

Vill bara säga tack till er som tror mig, varit som stöd vid min sida, och som finns här. Ni är guldvärda och jag kommer alltid minnas vad ni gjort. <3Likes

Comments

​Hur kan ens liv förändras som natt och dag under några minuter. Hur kan dem du litade på bli dem som försökte och förstöra dig i små bitar? Hur kan ens liv gå från att vara lyckligt och ärligt till ett helvete fullt med lögner. Hur kan du med grova, hemska lögner försöka och förstöra mig när jag inte ens har gjort något mot dig. Hur fan kan du? Hur fan vill du förstöra mitt liv?  

Likes

Comments

Bilder, Life, Ordinary

Tjo mina älskade läsare,

Jag vet att jag inte har uppdaterat på typ en vecka men asså be calm everyone, på fredag kommer iphone 7 ut, och pappa ska gå och prata med Tele2 eller Telenor, så att vi sedan KAN KÖPA MIN TELEFOOON. Så min fråga är, vilken är bäst Telenor eller tele2 eller Telia? Och tycker ni att jag ska ha färgen rose gold eller silver?

Snabb update på vad jag gjort. Jag var ju sjuk och sen blev jag frisk. Jag har gått i skolan som är dötrist, och jag har tränat och pluggat. I onsdags förra veckan var vi ute och paddlade och tyvärr blev inte jag och @MOAMALMSTRÖM indelade i samma grupp, så vi fick inte paddla tillsammans :-( Men jag fick paddla med Gloria i min klass och vi hade det fett roligt ändå. Det enda som var mindre kul var när vi åkte in i en gren... Eftersom jag satt längst fram tog jag smällen och innan Gloria hann bli träffad, hade hon styrt åt sidan, så hon slapp undan. Jag fick hela grenen i munnen och hade efteråt bark i munnen. Dessutom var jag tvungen och lägga mig ner baklänges, så det var fett nära att vi skulle välta omkull.... Aja jag mår bra nu.

Så nu ska jag skriva något som ändå är ganska djupt för mig. För det är något jag har känt på sistonne och jag har ett need av att få ut det. Det handlar om att jag känner att jag har förändrats fett mycket. På ett bra sätt. Jag känner att jag har mognat och börjat inse vad jag verkligen vill och tycker. I åttan kände jag mig lite lost och jag var inte lika säker på mig själv som jag är nu. Och för att vara ärlig kände jag inte att jag passade in någonstans, varken i skolan eller i samhället eller i Sverige. Inte att man förstod det, nej absolut inte. Jag hade mina vänner som jag umgicks med och gillade dem fett mycket, vilket jag fortfarande gör. Men jag venne, inget kändes 100% rätt. Det var inte dem runt omkring mig som var problemet eller där jag befann mig, utan det var jag själv. Jag säger inte att jag mådde skit eller något, utan jag var fett glad, loved life, men inget kändes rätt. Den här perioden var efter min deprimerade period, där jag mådde väldigt dåligt (ni kan läsa om det här: Life is Worth living och Part 2). Men nu efter sommaren, efter att lärt känna mig själv bättre, börjat uppskatta mig själv mer och fått mer mod och träffat nya personer, känner jag mig äntligen lite till rätta. Visst jag känner mig inte hemma här i Sverige eller upp till 100% rätt i det här samhället, men åtminstonne känns dem här små grejerna i mitt liv rätt. Jag känner att jag njuter mer av mitt liv och är gladare mentalt. För en gångs skull känner jag att JAG har kontroll över mitt liv. zAnledningen till att mitt liv ser ut som det gör just nu är för att jag själv har valt det att se ut så. Jag känner mig mer äkta, för jag vågar visa och säga vad jag själv VERKLIGEN tycker. Jag kan sluta försöka och hålla mina åsikter inombords. Jag skiter i vad folk tycker om mig och jag bryr mig inte om folk tycker att jag är drygare eller tråkigare, för alltså dem som känner mig vet att jag är ändå hyped och glad. Jag pratar non and stop, jag skrattar och är sarkastisk. Så there is no need för mig att anstränga mig så att andra också vet det eller att jag ska lägga energi så att andra människor ska acceptera mig och gilla mig. Utan istället lägger jag min energi på personer som jag tycker om och har kul med dem. Jag känner att jag har mer kul nu idag för jag gör saker som är heeelt out of the box. Jag går inte efter instruktionerna som samhället ger oss tonåringar, utan jag går efter min egen vilja och vad jag känner för. SO IT FEELS AWESOME!!

Pga att jag förändrats lite, så vet jag att det har gjort så att jag umgås med nya människor och inte så mycket med dem jag umgicks med förut, men det handlar inte om att jag gillar er mindre ok? Jag vill bara göra det tydligt, u guys are still awesome <3


​Tack för att ni läste!

All the love
<3 

Likes

Comments

Life

Tja människor,

Imorse satt jag och jobbade med min header i två timmar. Jag försökte och göra rörlig header, men då var man tvungen att ha en speciell storlek på bilden, vilket är gigantiskt i jämförelse med vanliga storlekar. Så jag letade efter hemsidor där man kunde utviga bilder, och som ni kanske förstår blir både bilden och kvalitén hemsk... Så jag letade och letade efter bilder som blev ändå bra, men det var inget jag ville ha. Sedan försökte jag göra collage och använda det till den rörliga headern, men det såg oproffsigt ut och mer som en tolvårings blogg även om collagen var fett coola. Så det slutade med att jag nöjde mig med den coola bilden som jag har nu.
En hälsning till Nouw.com, ni borde fixa att man kan ha mindre storlekar på bilderna som man använder på sin rörliga header.

bild på mitt fina collage:

Anyway, i detta blogginlägg ska jag göra en TMI tag, för jag tänkte på att ni vet ganska mycket om mitt liv och mina åsikter och så, men inte sådana vanliga facts. Och jag tyckte att det kanske är kul att ni vet lite mer om mig.

Så nu kör viiiii.

1: Vad har du på dig? Pyjamas byxor från H&M, pyjamas tröja ifrån Victoria's Secret och en kofta ifrån Hollister.
2: Någonsin varit kär? Ja, fast har haft flera crushes och trott att jag är kär. (Salina desperat+ Salina mens=Salina blir "kär")
3: Någonsin haft ett jobbigt break up? Ahaha lol nej, but I have suffered while liking someone hahaha.
4: Hur lång är du? Pinsam fråga med tanke på att många tror att jag är längre än vad jag är, men jag är 1.61.
5: Några piercingar? Öronen har jag sammanlagt 5 hål, och sen en navel piercing.
6: OTP? Kimye och Hed (@hajers + Ed Westwick) HAHAHA 👇

7: Favoritprogram? Jag tröttnar aldrig på Modern Family ahhaha.
8: Favoritband? Innan jag säger något så vill jag bara säga att ni som känner mig från innan och typ drar fett torra skämt om hur jag kommer reagera till något som har med 1D och göra, era skämt irriterar mig. (inte alla men vissa alltså 😪). I alla fall så är mina favoritband One Direction, The Vamps och Busted.
9: Någonting du saknar? Sommaren, Spanien och alla människor där.
10: Favoritlåt? Right now it is Fetty Wap- Make You Feel Good & Rihanna- Needed Me & The Chainsmokers feat. Halsey- Closer
11: Hur gammal är du? 14 år
12: Stjärntecken? Stenbock
13: Någonting du letar efter hos en partner? Lojalitet bror
14: Favoritmotto? I don't give a fuck. (Började med det i nian, rekommenderar det starkt)
15: Favoritfärg? Lila och typ ljusblå.
16: Vart går du om du är ledsen? Ähm till min syster <3
17: Hur lång tid tar det för dig att duscha? Under duchen typ 10 beroende på ifall jag ska raka mig eller inte, men jag tar schampoo innan jag går in i duschen (har speciellt mot eksem) och balsam efter (speciellt för lockigt och frissigt hår). Så sammanlagt typ 30.
18: Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning på morgonen? Typ 50 min ifall jag ska sminka mig och 30 ifall jag går osminkad till skolan (vilket är majoriten av dagarna).
19: Turn on? Killar som är ärliga och vågar typ visa sina känslor och alltså killar som luktar gott (!!). Tog bara de viktigaste, annars skulle det blivit lååångt.
20: Turn off? Killar som tror för mycket om sig själva (usch), fuckboys (2x usch) och killar med dålig hygien. Som sagt tog de viktigaste annars blir det en bibel.
21: Anledningen till att du började med bloggen? Jag kan känna att det är ganska svårt att uttrycka sig inför folk, då de som lyssnar reagerar mesta dels baserat på sin roll i sociala umgänget, grupptryck och dåligt självförtroende. Då är det ganska svårt att bli accepterad för ens åsikter speciellt när de är så starka som mina. (Även om 3/5 kanske håller med mig) Och jag ville uttrycka mig och säga det många kanske tycker och tänker men inte vågar göra högt utan att få folk som motargumenterar mot mina åsikter, därför gjorde jag en blogg.
22: Rädslor? Mörker, insekter och kryp, och att vara ensam i livet.
23: Senaste saken som fick dig att gråta? Att jag hade feber och är magsjuk, och kunde därför inte gå på mina träningar.
24: Senaste gången du sa att du älskade någon? För någon timme sen, då mamma kom med mat till mig.
25: Meningen bakom ditt blogg-namn? Bytte bara ut Salina mot Zalina, för att det skulle vara coolare.
26: Senaste boken du läste? Girl-Online on Tour.
27: Boken som du förtillfället läser? Läser just nu sista boken i serien The Vampire Aacademy. Boken heter Last Sacrifice.
28: Senaste programmet du såg? Keeping Up With The Kardashians.
29: Förhållandet mellan du och den senaste personen du smsade med? Hajer, min bästa vän.
30: Är du kär? Njaa, more lika a crush.

SLUT!


<3​

Likes

Comments

Life

Hej hörni,

Förlåt för ingen uppdatering på några veckor men min mobil kollapsade i ett dygn och efter det fick jag ta bort alla appar, så att den skulle fungera. Därför var jag tvungen att ta bort nouw appen och då har jag inte kunnat göra dagliga uppdateringar och vad jag gjort osv. Dessutom har jag börjat skolan och därför blir det svårt att hinna att sitta framför datan och verkligen skriva djupa inlägg (som tar 1 1/2 h) eftersom jag är upptagen alla vardagar med att träna efter skolan förutom vissa tisdagar och fredagar, och då är jag med kompisar eller pluggar. På helgerna tränar jag också och pluggar majoriteten av tiden. Men nu är jag magsjuk eller matförgiftad (vi är inte säkra lol), så it's a perfect time att göra ett litet snabbt inlägg. Snälla hörni håll tummarna att jag blir frisk så snart som möjligt, för alltså jag får kramp i magen och det gör så ont. Tappar andan och ligger och vrider på mig. SÅ JOBBIGT!

Jo jag har ju börjat nian och alltså det är fett kul och så men lärarna har fett mycket press på en och den första veckan gick de runt och sa: "Nu när ni går i nian är ni mognare och därför förväntar vi oss mycket mer av er" typ varje lektion. Och vi sa till de att inte ha så höga förväntningar för alltså let's face it, hur mycket har vi kunnat mogna under 2 månader? Det är inte så att vi blivit en helt ny person??? Och så om någon gjorde något som man tydligen inte ska göra "när man går i nian och är mognare" så suckade dem och sa exakt samma sak igen. #vifattar 
Och angående min klass, alltså det är hatkärlek jag känner. Och alla är så tråkiga, JAG FÅR PANIK. Men för att vara ärlig är det en gnutta mer kärlek än hat 😉 så guys don't worry haha.
Och vi hade skolfoto i veckan och det gick bra. Men vi fick inte ta drivfoto vilket ALLA andra klasser fick och jag är fortfarande skit sur på fotografen uuushhhh.
Dessutom fyllde min syster år förra veckan. Hon blev 21. Soon, ska jag skriva en liten sister-special till henne med collage och ett flipagram om det fungerar på datorn.

Förhoppningvis blir jag frisk tills på onsdag, för då ska alla nior gå ut och paddla och jag kommer antagligen få paddla with my best friend @MoaMalmström. Om de inte sätter ihop oss kommer jag få världens utbrott och bli skitsur lol. (Intressant fact, jag är den enda ifrån vårt squad som går i 9:2, de andra går i 9:1 (my squad: @MoaMalmström , @hajers , Maja och Joselin) och för att vara ärlig kommer jag inte ihåg hur jag lärde känna dem och blev en i gruppen, utan tror det bara hände. De är i alla fall världens finaste tjejer. Me <3 dem.) Det enda som är tråkigt med paddlingn är att det har delat upp de båda klasserna i två grupper och slagit ihop en grupp ifrån varje klass med varann, och hela vårt squad är inte i samma grupp. Utan jag, Moa och Maja är i samma grupp och Joselin och Hajer är i den andra. :-(

Avslutar med att säga till er att verkligen titta på den här viden som jag länkar nedanför. Tjejen har skrivit en dikt (på engelska) om hennes resa som ett offer för att hon varit tjock. Och alltså den är fett fin och hon är världens starkaste tjej och SÅ UNDERBAR OCH FIN. Gillar inte i vanliga fall att lyssna på dikter, men alltså den här är fett värd din tid. Vill uppmärksamma er att ni alla är verkligen vackra och fina oavsett om ni är tjocka, smala, långa, korta, en kille, en tjej, hen, ljushyad, mörkhyad eller whatever. Låt aldrig negativa tankar om er själva komma upp i huvudet, för ni är så jävla bra oavsett vad.

<3

Likes

Comments

Life, Ordinary


Sätt på låten. Dra fram till 5 min. Läs.
Känner du någon gång att allt blir för mycket. Du klarar inte av DITT liv längre. Så du vill bara fly. Fly från ditt liv, från dig själv. Från de som är nära dig. Ifrån dina kompisar. Du vill fly till en helt annan värld med ett helt nytt liv. Du vill bort ifrån allt som har med dig och göra, för annars gör det för ont. Det gör för ont och du börjar känna att det redan börjar förstöra dig. Det börjar förstöra dig i små små bitar. Och du MÅSTE därifrån, annars kommer du drunkna i dig och dina känslor. Ibland önskar jag att jag kunde välja personer i mitt liv. Att jag kunde välja där jag ska befinna mig och hur mitt liv ska se ut och vara. Ibland önskar jag att jag hade kontroll över mitt liv och saker som pågår i mitt liv.

Jag läser böcker och blir fylld med avund. Varför är deras liv perfekt eller blir tillslut perfekt? Varför hittar de alltid deras soulmate och har det perfekta livet? Och varför är inte mitt liv ett dugg likt? Det är så orättvist att jag ska behöva lida och läsa och se på allas underbara liv när jag kämpar med mitt egna. Ibland önskar jag att jag bara kunde börja om. Eller byta. Eller ändra mitt liv. Men det kan jag inte. Istället försöker jag stänga av. Jag försöker fly till dem perfekta liven och tänka att det är mitt liv. Jag läser och läser och när boken är slut börjar jag gråta. För det känns att mitt liv tar slut. Jag sätter på musik och drömmer mig bort, men så småningom är jag tillbaks till mitt riktiga liv. Jag försöker låtsats att jag har det perfekta livet och att livet är underbart. Jag försöker och försöker för kanske ifall alla andra tror så, så kanske det blir sant.


<3

Likes

Comments

Bilder, Mode

Heej hörni,

Tänkte lägga ut lite bilder på mina outfits som jag haft på mig dem senaste dagarna, både hemma och ute.

Min första outfit är mina myskläder som jag haft på mig de senaste två dagarna då jag rensat min garderob. Jag har blivit väldigt varm då jag har behövt böja mig ner, sätts mig ner osv. Därför har jag bara haft på mig en top.

Top: Calvin Klein
Mjukisbyxor: Juicy Couture
Strumpor: Ginatricot

Min andra outfit hade jag när det var lite varmare och jag kunde ha kort kjol. Nu när det är kallare kan man lägga till strumpbyxor, antingen med hudfärg eller svarta.

Tröja: HM
Kjol: Victoria's Secret
Ponchoish tröja: Har ingen aning, det är min systers haha.
Plånbok: Calvin Klein
Klocka: Michael Kors
Solglasögon: Top Shop

Min tredje outfit var den som jag hade när jag träffa Anna, Irma och Felicia. Det var en enkel, sportig men snygg outfit. Brukar använda liknande eller just den outfiten som min go- outfit.

Jacka: Abercrombie & Fitch
Jeansjacka: American Eagle
Tröja: Hollister
Jeans: American Eagle
Skor: Vans
Ryggsäck: Michael Kors

Min fjärde outfit är lite finare och nåt helt nytt än det jag brukar ha på mig. Det tog evigheter för mig att komma på den.

Tröja: Bershka
Ponchoish kofta: Samma som tidigare, vet inte vartifrån.
Vita jeans: Zara
Klocka: Michael Kors
Ringar: Guess

Likes

Comments

Life, Bilder

Heej allesammans,

Vill bara tacka er läsare för att ni är så underbara och lägger er tid på att läsa mina inlägg, puss på er.

Nu ska jag bara uppdatera er om min kväll igår med mina babes; Anna, Irma och Felicia. Det var fett mysigt. Först åt vi tacos, vilket våran wifey Anna lagade, which was very tasty. Till efterrätt åt vi donuts och Cookie Dough Ice-Cream från Ben & Jerry's. Det var riktigt gott. När vi ätit vår mat, satte vi på oss våra bikinis och gick ner till Annas jacuzzi. Vi satt och prata fett länge och det var jättemysigt. En supermysig kväll. <3

Nu ska jag börja vika mina kläder och överföra massa kläder från min garderob till min nya byrå som jag byggde ihop själv. Jag uppdaterar med bilder sen och visar er.

Ses <3

Likes

Comments