Header

åå jagsäger välkommen tillbaks till min idiotiska laptop som knappt har mellanslag och jämnt ochständigt vill skriva yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, wuhuu,jätte skoj.

egentligen har jag den bara för bilder, altså när jag ska leta bland gammalt skräp eller rita. ochgissa om jag ritat ihelgen, vart nog en6-7 teckningar.skojigt :)

har varit utanför dörren två gånger för att hjälpa en kollega och köra en vän, annars har jag kurat ihop mig i soffan med penna,papper och supernatural :D man känner sig seg, rastlös och piggpå samma gång,känns litesom förr, dåmaninte hade job,hahah.

ska väl sova snart, tills vi ses igen,ciaaaooo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

sara fabel, duktig som ett as, vacker som ett as​

Likes

Comments

Likes

Comments

Här har ni lite allt mellan himel och jord som hänt sedan sist, hehe , en bild säger mer än tusen ord var de va.​

Likes

Comments

höp :P​

Likes

Comments

ja, har inget speciellt att säga egentligen. livet rullar på, livet är awesome. snart är de jul, jul suger :P hahaha ahh

Likes

Comments

ja, och hatar folk som rabblar upp på fb vad de gjort under dagen, cause i don't care, så då ska la inte jag h eller göra det. så jag skriver av mig här istället, där antagligen ingen längre läser ;)

hade en av få sovmorgnar idag, och ledig fram tills klockan 6, så jag sov ut tills klockan va ca 10. satte på ett par koppar kaffe och gav mig in i stor städ i hemmet :). Mätte min (soffa to be), altså den är gjord av pallar, och ska få sig lite trä på utsidan då jag inte vill att pallarna ska synas. Sedan satte jag mig och sydde soffans divan klädsel, så  nu har jag sytt tre av sju klädslar till mina dynor. Kul när man ser att det händer lite :D.

trixade ett tag med att få på den jäkla klädseln, sedan slängde jag på lite fina kuddar tills vidare på soffan. ja just det. sydde mig i fingret också för första gången, haha, det var inte så farligt långt in som tur var :)

sen strök jag alla kläder i mina garderober, då jag inte orkat fixa det sedan jga flyttade :), jobbigt men kul att se resultatet sen :) och roligare att klä på sig strukna kläder ^^.

möblerade om lite smått på fönsterbrädor och bord osv i hela lägenheten. tycker att det är viktigt att allt inte stannar upp utan att man ser lite förändringar, kanske för att jag är jobbskadad från butiken ;). efter det så dammade jag, dammsög och diskade.

fick även i mig en smörgås någonstans i dagens bestyr, så nu är klockan 5 och jag ska våttorka golven med, innan jag beger mig till jobbet.

wioo

Likes

Comments

livet går bra nu, uppgång på uppgång, med större bakslag, man jag måste fokusera frammåt och kämpa för att nå mitt mål. Jag känner att jag är pcis där, snuddar på linjen

 :)

Likes

Comments

japp!

kafffeeee, är inte helt vaken än :P har iaf försökrat mig och mitt hem nu ^^

Likes

Comments

sedär. 10 dagar har gått utan ett ord. ,mycket kan hända på tio dagar.

i fredags fick jag erbjudande om en lägenhet, men för en visning fick jag hålla mig tills veckan därpå :)

lördagen spenderades på jobbet "hemtex" och söndagen med nål i handen :).

På måndag ringde jag och bokade visning för tisdag förmiddag, och så gjorde jag mig hemmastad som kattvakt åt en vän.

snabbt blev det tisdag och visningen jick grymt, kunde inte varit nöjdare med lägenheten! och desutom var jag först i kö. underdagen fick jag också ett samtal om jobb, med start onsdag. vilket flyt man har. sedan ringer hemtex och ber mig komma in akut occh jobba så där jick dagen åt :).

Onsdag skrev jag på lägenhets kontrakt och testade på mitt nya jobb. AWESOME!

torsdag, mina andra arbetsdag och sedan vidare mot mantorp för att ha kräftskiva med kära familjern. det var rooligt att äntligen vara samlade allihopa igen :).

Fredag blev det dubbelpass jobb och lite tattoooos, fick gföra texter som jag verkligen gillar, kjanske snmor iden en dag :)

lördag= jobb x3, slutkörd ;) men igår var jag heeeeelt ledig, så då satt jag och bara tog det lugnt hela dagen :)

idag blir det chill fram tills 9, då blire jobb :)

pöss

life is awesssssooommmeee

Likes

Comments